|
Nu esti logat.
Help - am uitat pastila 2 zile...intre cele doua am luat una...#1 2008-09-25 21:39:14
help - am uitat pastila 2 zile...intre cele doua am luat una...salut, duminica 28.09 trebuia sa iau ultima pastila din folie pentru ca ulterior sa fac pauza de 7 zile. vinerea trecuta, pe 19 am uitat-o si mi-am dat seama abia a doua zi la ora cind trebuia sa o iau in mod normal. am luat-o pe cea de simbata si am intrebat o farmacista care m-a sfatuit sa termin folia insa sa folosesc si alte metode de protectie. ulterior am uitat sa o iau si pe cea de duminica , 21. am luat in continuare, luni, marti si miercuri. astazi insa mi-a venit ciclul. ce sa fac? iau in continuare pina duminica apoi fac pauza sau le opresc? daca le opresc cind incep urmatoarea folie? si cind pot fi sigura de protectie? multumesc Offline #2 2008-09-25 21:43:11
Re: help - am uitat pastila 2 zile...intre cele doua am luat una...mai ia inca 4 pastile ca sa fii protejata si fa apoi pauza Offline #3 2008-09-25 21:46:28
Re: help - am uitat pastila 2 zile...intre cele doua am luat una...ufff....oki doky...thx.... Offline #4 2008-09-25 21:47:54
Re: help - am uitat pastila 2 zile...intre cele doua am luat una...cu placere Offline #5 2008-09-25 21:49:59
Re: help - am uitat pastila 2 zile...intre cele doua am luat una...adevarul este ca e pusa de vreo 6 luni ....cred ca.....se mai intimpla...mea culpa ce sa zic si eu Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|