homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?

#1 2008-09-25 22:15:42

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?

Dupa cum stiti, momentan nu sunt in tara. Am luat de aici 2 teste Clearblue (ca deh, am zis ca daca stric unul macar sa imi ramana celalalt) si cum instructiunile nu sunt in engleza...... :f?rbannad:  mad .....si cum nu inteleg limba astora si mi-ar lua o zi intreaga sa traduc prospectul.... roll

Asa ca va rog pe cele care ati folosit acest test, sa imi spuneti exact cum fac cu el. Il iau pur si simplu si il pun in jetul de urina dimineata? Pana apare prima liniuta de control si apoi astept?

Am habar cat de cat ca sunt unele desene pe pachet (inteleg si eu desenele ca norocul). Dar, as vrea as aud de la cele care l-ati incercat si puteti sa imi spuneti exact cum ati facut.

Din desene am inteles eu ca il tii cateva secunde pana apare prima liniuta de control albastra si apoi astepti 3 minute pana apare iar un minus sau un plus albastru...mie mi-e sa nu pun prea multa urina pe el, sa nu fac ceva gresit cumva.... dumbom

Multumesc. :k?ra:

Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-09-25 22:16:14)

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#2 2008-09-25 22:20:20

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?

il desfaci il pui cu banda aia spre jetul de urina si-l tii pana la 7 secunde...dupa care pui capaceul si astepti vreo 5 min pana apar liniile.

#3 2008-09-25 22:22:27

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

Re: Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?

Ţineţi dispozitivul absorbant timp de 3-7 secunde, ?n jetul dumneavoastră de urină şi citiţi rezultatul după 3 minute.
Dacă apar 2 linii: "Sunteţi ?nsărcinată".
Dacă apare o singură linie: "Nu sunteţi ?nsărcinată".

asta am gasit acum undeva pe net, sper sa te ajute.
eu am folosit doar sure check.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.