|
Nu esti logat.
Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?#1 2008-09-25 22:15:42
Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?Dupa cum stiti, momentan nu sunt in tara. Am luat de aici 2 teste Clearblue (ca deh, am zis ca daca stric unul macar sa imi ramana celalalt) si cum instructiunile nu sunt in engleza...... :f?rbannad: .....si cum nu inteleg limba astora si mi-ar lua o zi intreaga sa traduc prospectul.... Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-09-25 22:16:14) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #2 2008-09-25 22:20:20
Re: Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?il desfaci il pui cu banda aia spre jetul de urina si-l tii pana la 7 secunde...dupa care pui capaceul si astepti vreo 5 min pana apar liniile. Offline #3 2008-09-25 22:22:27
Re: Test sarcina CLEARBLUE : Cum il folosesc?Ţineţi dispozitivul absorbant timp de 3-7 secunde, ?n jetul dumneavoastră de urină şi citiţi rezultatul după 3 minute. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|