homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere ingrozitoare la menstruatie

#1 2008-09-26 09:23:58

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

durere ingrozitoare la menstruatie

buna fetelor.Ieri afost prima zi a menstruatiei, si am avut niste dureri ingrozitoare, cheaguri de sange, chiar nu mi s-a mai intamplat pana acum.Azi ,dimineata cand m-am trezit eram asa umflat la burta , si simteam o greutate in partea de jos de ziceai ca am un bolovan, greutate pe care o simt si acum.Eu am o rana pe col, depistat la un control , in mai, pe care am trat-o atunci, desi rana era destul de mare, dupa tratament s-a redus destul de mult.Am facut Pap , a iesit II, am facut Hpv, a iesit negativ, si am sunat luni pt o programre la doctor si mi s-a spus sa sun cand o sa fiu la mentruatie, astazi o sa sun din nou.Oare ce se intampla de ce durerea asta asa nasoala, si umflatura de la burta?

9 ani de copilarie ....

#2 2008-09-26 09:30:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: durere ingrozitoare la menstruatie

Sa nu fie vreo anexita, mergi la medic dupa ce trece menstra.

#3 2008-09-26 13:21:45

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

adinagrig a scris:

buna fetelor.Ieri afost prima zi a menstruatiei, si am avut niste dureri ingrozitoare, cheaguri de sange, chiar nu mi s-a mai intamplat pana acum.Azi ,dimineata cand m-am trezit eram asa umflat la burta , si simteam o greutate in partea de jos de ziceai ca am un bolovan, greutate pe care o simt si acum.Eu am o rana pe col, depistat la un control , in mai, pe care am trat-o atunci, desi rana era destul de mare, dupa tratament s-a redus destul de mult.Am facut Pap , a iesit II, am facut Hpv, a iesit negativ, si am sunat luni pt o programre la doctor si mi s-a spus sa sun cand o sa fiu la mentruatie, astazi o sa sun din nou.Oare ce se intampla de ce durerea asta asa nasoala, si umflatura de la burta?

s-ar putea sa fie o anexita asa cum zicea si heimdall dar uite o prietena de-a mea are dureri exact ca si tine si si-a facut control  si doc. i-a spus ca are Chlamydia si chisturi ovariene si pot foarte bine sa fie si astea cauzele durerilor....fa-ti si o ecografie pentru siguranta ta!

baby Dragos hjarta rugaciune

#4 2008-09-26 13:33:23

adinagrig
Insomniac member

dar , stiti ce ma sperie pe mine, eu am fost la control, atunci cand mi-a descoperit rana, am vazut si eu pe calc, apoi m-a si palpat doctora, oare nu ar fi simtit daca am vreun chist , ceva.....doame , ma ingrozesc ,daca mai am si asa ceva, ca noi lucram la un bebe de vreo 3 luni si nimic deocamdata

9 ani de copilarie ....

#5 2008-09-26 13:37:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai chisturile nu se simt...sa vad la ecografie...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-26 16:04:19

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

adinagrig a scris:

Faci vreun tratament hormonal? Daca da, este posibil ca pastilele sa provoace durerea. Eu m-am simtit asa cand luam Tamoxifen pentru mastoza fibrochistica. Oricum, poti sa incerci sa iei Piafen sau No-spa pentru dureri. La mine functiona.

#7 2008-09-26 17:32:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

sa nu fi racit pe jos. cand am fost la apa mi`a fost frig...si la menstra am crezut ca`mi dau duhul...mergi la un medic.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#8 2008-09-26 21:19:25

adinagrig
Insomniac member

oricum o sa merg sapt viitoare la medic sa vedem ce zice....

9 ani de copilarie ....

#9 2008-09-26 21:39:59

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Succes! Te asteptam cu vesti.

#10 2008-09-26 22:07:22

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Si eu am dureri mari la fiecare ciclu. Cata vreme am luat pastile a fost bine, dar dupa aceea...... grater
Din cate stiam la varste mici, la inceput e normal sa doara, dar dupa o anumita varsta inseamna ca sunt probleme...

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#11 2008-09-26 22:19:55

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nu neaparat... Si eu am dureri super naspa daca nu iau antibebe... Si nu sunt tocmai la pubertate big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#12 2008-09-26 22:26:26

Juli
Hero member

Nici  eu ca am 27... lol
Dar atunci de ce doare asa?

#13 2008-09-26 22:27:38

blueeyes
Platinum member

Cred ca avem un uter mai mic, sau endometru mai gros... Sau suntem mai sensibile la durere, desi nu cred ca sunt mai slaba decat restu' big_smile

patfierbinte      sjuk     

#14 2008-09-26 22:31:02

Juli
Hero member

La eco uterul cica era in limite normale.
Eu cel putin ma gandesc cu groaza, ca daca acum ma doare asa, ce prezupune o nastere naturala. cred ca atunci o sa lesin...... lol

#15 2008-09-27 09:04:27

blueeyes
Platinum member

Eu ma gandesc altfel: daca menstra doare asa de tare, nasterea ar trebui sa fie floare la ureche, pentru ca nu cred ca doare cu muuult mai tare big_smile

patfierbinte      sjuk     

#16 2008-09-27 16:13:45

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

blueeyes a scris:

Eu ma gandesc altfel: daca menstra doare asa de tare, nasterea ar trebui sa fie floare la ureche, pentru ca nu cred ca doare cu muuult mai tare big_smile

Crede-ma ca si eu cand eram pustoaica aveam ciclul cu cheaguri, cu dureri...de ma urcam pe pereti.Cand l-am nascut pe fimiu...eram deja scolita cu durerea...nu a fost chiar naspa...deci....un ,,avantaj,, in plus sa te inveti cu durerea...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#17 2008-09-27 21:58:38

Juli
Hero member

Mama zicea ca daca acum sunt asa si ma doare, dar cand oi naste..... ca atunci doare mai rau ..... lol

#18 2008-09-28 15:32:08

andreea visan 20
New member
Inregistrat: 2008-09-27

Fetelor si pe mine ma doare rau la ciclu, chiar foarte rau. Dar asta mi se intampla de cand am avut prima menstra. Doctorii mi-au spus ca e lipsa de calciu. Acum durerile sau mai atenuat dar cateodata tot imi e foarte rau. Imi aduc aminte insa ca atunci can eram mica imi era atat de rau incat imi venea sa lesin. Nu imi mai simteam genunchii de durere, burta ma durea foarte rau, ba imi era frig ba cald, chisturi, in fine tot tacamul.

Ce ma ingrijoreaza insa e ca ea a zis ca nu asa se intampla pana acum si ca a inceput sa o doare dintr-o data.

Ce ai facut? Vreun rezultat ceva?

Pupici.

#19 2008-09-29 09:43:55

Juli
Hero member

Si eu sunt la fel Andreea, ma ia cu calduri, transpiratii reci, nu mai pot vorbi, orice miscare (chiar si un deget) imi provoaca durere mare de burta, ma molesesc de tot.
Eu am luat anticonceptionale ani de zile si nu am mai avut probleme. Acum am 27 de ani si dupa intreruperea pastilelor au reinceput durerile. Nici un doctor nu mi-a dat vreo explicatie.
Asa ca indur durerile la fiecare ciclu. grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.