|
Nu esti logat.
Urat din partea mea :(-4#58 2008-09-26 15:11:16
Re: urat din partea mea :(
da, dar o casa e o casa, la cati nebuni sunt pe lume (nu ma refer la iubi lui Mykutza)...nu stii la ce sa te astepti, am vazut cazuri in care s-au despartit si el a dat-o afara din casa si pa si la revedere...sau chiar daca era a ei casa, tipa a trecut-o si pe numele lui, si dupa el a parasit-o si a vrut partea. Pot sa imparta si alte lucruri si sa munceasca impreuna pentru o masina, na...dar o casa e o casa, e un acoperis deasupra capului. Eu nu pot sa am atata incredere in nimeni, nu am in mine 100%, cum pot sa am pentru altul. Cine stie ce il loveste la batranete, poate ma lasa pentru vecina de 60 de ani de la 3 (dau exemplu) ...habar n-am, dar daca casa-i a mea, macar sa am unde sa stau, sa nu ma trezesc pe strazi. Ultima oara a fost editat de ada2910 (2008-09-26 15:11:54) Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #59 2008-09-26 15:14:32
Re: urat din partea mea :(pai bine, ada, dar lui crezi ca-i convine sa stie ca daca se intampla ceva ramane pe strazi ? Offline #60 2008-09-26 15:14:34
Re: urat din partea mea :(da ..exact asa gand si ue..doar k daca doamne ferestte m-ar da afara din casa mea eu mai am o casa pe numele meu si o casa la tar..sa zic k as avea totusi unde sa stau Sa nu te astepti sa te salut! Offline #61 2008-09-26 15:17:39
Re: urat din partea mea :(da, ada, ai dreptate...dar si atunci cum sa faca, sa treaca tot sa fie pe numele ei chiar daca si el munceste pentru cel putin o treime din valoarea finala? si el sa nu primeasca nimic?Ganditi-va daca situatia ar fi fost invers...venea fata si spunea ?uitati, prietenul meu are o bucata de teren, vrem sa facem credit si sa muncim amandoi sa ridicam o casa, da el vrea s-o treaca numai pe numele lui...? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #62 2008-09-26 15:19:24
daca e sa ma despart de el, ar fi dintr-un motiv foarte serios...si pana la urma ce sa faci...ori iti asumi niste riscuri si impartiti ori te asiguri ca iti va fi tie bine si dupa... Ultima oara a fost editat de ada2910 (2008-09-26 15:21:01) Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
#63 2008-09-26 15:20:27
Re: urat din partea mea :(dupa ce`s zgarcita si mai fac cate`o fata din aia imi pare rau si ma doare sufletul nu vi se intampla asa? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #64 2008-09-26 15:22:38
exista si posibilitatea asta..doar k asta ar insemna k tre sa stam cu ma-sa nitel..si sa o convigem sa plece.si mie nu prea imi convine..k dak el pleaca din casa si o lasa pe ea acolo ea vinde si nu ne mai alegem cu nimic Sa nu te astepti sa te salut! Offline #65 2008-09-26 15:24:16
Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #66 2008-09-26 15:25:42
Re: urat din partea mea :(de fapt idea e ca ori ma mut cu el si soacra....ori accept sa se mute el pe terenul meu si mie nu imi surade niciuna Sa nu te astepti sa te salut! Offline #67 2008-09-26 15:59:19
Re: urat din partea mea :(De ce vorbim de divort daca ei nu sunt nici casatoriti inca? Mykutza, eu inteleg ce simti dar daca urmeaza sa va casatoriti (asa am inteles eu, poate gresesc) atunci o sa fii nevoita sa imparti TOTUL cu el. Casa o sa fie a voastra, finantele o sa fie in cea mai mare parte la comun, cheltuielile la fel. O sa trebuiasca sa lasi de la tine, el la fel. Cat am stat cu prietenul meu peste vara aveam un fond comun de cheltuieli pentru casa, mancare, etc. Cu fondul comun ne-am impus o regula: eu nu strambam din nas cand el cumpara pulpe de pui (sunt vegetariana convinsa), el se abtinea sa spuna ceva cand eu imi luam cafea Davidoff (el nu bea cafea). La inceput aveam tot felul de certuri minore pe tema asta dar in cele din urma ne-am obisnuit. Eu ii gateam friptura de pui, el imi facea cafeaua dimineata Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #68 2008-09-26 16:22:42
mamaaa orice dar cu soacra nu stau nici moarta. ....deci eu l-as lasa pe terenul meu ... sa stam impreuna.... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #69 2008-09-26 18:30:06
Si noi amandoi suntem scorpioni da niciunu nu suntem asa. Deh, cazuri si cazuri #70 2008-09-26 18:32:42
Re: urat din partea mea :(el sigur nu`i asa...eu cam scartai #71 2008-09-26 18:37:56
exact!! Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-26 18:43:06) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #72 2008-09-26 19:11:47
Re: urat din partea mea :(Hahaha, pai eu sunt exact opusul....adica as imparti tot, as da fara nici o problema ca-i al meau la o parte, dar---nu suport sa iau nimic. Nici macar sa-mi cumpere un "drink" . Sau sa imi plateasca cina cand ma scoate in oras. Ma simt asa de "obligata" si datoare!!! Tot timpul aveam certuri cu fostul, ca el zicea, da mai lasa-ti banii in buzunar, ca am si eu, te scot in oras, ce atata socoteala..... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #73 2008-09-27 10:04:33
vorba cantecului:ce'i al tau e si al meu...ce'i al meu e doar al meu Offline #74 2008-09-27 11:45:44
Re: urat din partea mea :(incearca sa te deschizi un pic. atitudinea ta este asemanatoare cu cea a unui copil (nu ma bate ) insa e bine in viata sa stii sa imparti cu cei dragi lucrurile... daca vei dori un copil cum te vei purta cu el, tot asa? daca vrei poti sa te schimbi, nu e greu.. Offline #75 2008-09-27 12:08:47
si eu mai fac asa...nu prea suport sa imi plateasca el...ma simt ca si cum as fi o profitoare...am momente si momente...cand sunt zgarcita, darnica...deci ma schimb ca vremea azi am chef de impartit totul cu el de ex dar nu stiu ce sa impart Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #76 2008-09-27 15:54:03
Re: urat din partea mea :(or eu sunt prea toleranta cu el ori nush sunt de pe alta lume Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|