|
Nu esti logat.
Colet ramburs#1 2008-09-26 14:01:00
colet rambursam nevoie de niste informatii de la voi...in special de la cele cu bijuteriile ca presupun ca asa le trimit la cumparatori( prin posta, colet ramburs). m-as duce la posta sa intreb dar alea sunt niste scarbe ordinare si nu o sa aibe rabdare cu mine. in fine, ideea e ca vreau sa trimit o carte prin posta pe care i-am vandut-o celei careia i-o trimit. cum fac? eu m-am gandit la coletul ramburs dar nu prea stiu cum se procedeaza...stiu ca plateste ea cand ridica coletul atat cartea cat si taxele postale. eu platesc ceva taxe? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #2 2008-09-26 14:04:06
Re: colet ramburspoti alege sa platesti tu transportul...sau sa plateasca destinatarul si transportul si rambursul...ai de completat cateva formulare. trebuie sa stii adresa, nr de tel al persoanei la care trimiti, am impresia ca si nr si serie buletin... (dar asta ultima nu stiu sigur) Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-26 14:04:38) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2008-09-26 14:06:53
Re: colet rambursas vrea ca toate taxele sa le plateasca destinatarul "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #4 2008-09-26 14:09:26
Re: colet ramburspai mentionezi asta de la inceput... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #5 2008-09-26 15:07:00
Re: colet ramburspoti sa trimiti si prin curierat rapid gen Priory Post, Pegasus, Fan Curier etc...mai sunt, gasesti pe net. dai telefon si intrebi....nu sunt atat de naspa ca si la posta... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-26 15:11:31
Re: colet rambursPrioriPostul e tot de la Posta Romana "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2008-09-26 15:13:20
Re: colet ramburs
ma rog... stiti voi la ce ma refeream.... hehe, dar parca nu mai sunt atat de naspa tipele de la posta...sau poate am eu noroc Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #8 2008-09-26 16:47:50
Re: colet ramburseu cand am trimis...a trebuit sa scriu adresa...am zis ca vreau cu ramburs...si sa fii atenta ca pe o foaie de aia verde se inverseaza...destinatarul te treci tu si la expeditor pe ea...ca vin banii de la ea. completezi alea...eu am platit rambursul ( 6 ron). in caz ca nu ridica coletul cineva tre sa plateasca taxa asta. si cine primeste cartea o sa plateasca valoarea cartii+ taxa : adica iti iei banii pe carte si banii dati la taxa inapoi. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #9 2008-09-26 16:55:00
Re: colet rambursoki multumesc mult pt informatii "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #10 2011-05-10 19:30:20
Re: colet rambursCostul transportului se calculeaza pe loc sau este prestabilit? Si daca se calculeaza, se calculeaza in functie de greutate sau procentual din valoare? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-05-10 21:14:51Re: colet ramburseu stiu ca se calculeaza in functie de greutate, valoarea nu are importanta poti sa pui valoare 1 leu si ramburs 250+transport Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #12 2011-05-10 23:07:06
Re: colet rambursyoyo, nu stiu exact cum se calculeaza, dar am impresia ca totusi conteaza si valoarea Offline #13 2011-05-11 09:39:11
Re: colet rambursooo mama cate chestii baga acolo daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-05-11 10:26:49
Re: colet rambursConteaza si valoarea coletului sa stii. Si nu il poti declara la posta cu o valoare mai mica de 20 Ron... uite aici cum se calculeaza http://www.posta-romana.ro/services/tar … ramburs_18 Failure teaches Success! Offline #15 2011-10-17 14:22:52
Re: colet rambursbanii care vin prin mandat ii aduce postasul acasa sau ii pot ridica de la posta? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2011-10-17 15:11:38
Re: colet ramburssi una si alta din cate stiu.dar de regula astepti mandat acasa ca ti-a venit suma x la posta si mergi si ii ridici tu.asa e pe aici. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #17 2011-10-17 15:13:33
Re: colet rambursasa ar fi ideal n-am chef sa vina cand nu-s acasa si sa il prinda pe taica-meu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #18 2011-10-17 15:15:26
Re: colet ramburspai dar nu are voie sa ii dea lui.daca se intampla sa aiba postasul chef sa urce la mine cand vine pensia,si nu ma gaseste,nu lasa nimanui banii.imi lasa un biletel-mandat si ii ridic urmatoarea zi de la posta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #19 2011-10-17 15:18:14
Re: colet rambursnu-i vorba de aia, dar ai mei sunt bagaciosi, si zi de zi tre sa dau explicatii pt nimicurile pe care le fac daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|