homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maronie dupa ciclu...

#1 2008-09-26 14:03:53

criss21
New member
De la: galati
Inregistrat: 2008-08-25

secretie maronie dupa ciclu...

ce reprezinta secretia maronie la un interval de 4 zile dupa ce t-i s-a terminat menstra?...este posibil sa fie de la antibebe?

..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::..

#2 2008-09-26 14:04:33

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: secretie maronie dupa ciclu...

da este posibil sa fie spotting....de cand iei anticonceptionale?

baby Dragos hjarta rugaciune

#3 2008-09-26 14:08:27

criss21
New member

de 8 luni...

..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::..

#4 2008-09-26 14:11:46

Detzy
Insomniac member

e cam tarziu...in mod normal in primele 3 luni poate sa apara spotting-ul....s-ar putea sa fi fost la ovulatie...dar spune-mi a fost dupa vre-un contact sexual sau ceva de genul asta? sau asa pur si simplu? (desi daca era asa secretia ar fi trebuit sa fie rozalie)

#5 2008-09-26 14:14:44

criss21
New member

nu este dupa contact sexual...acum cateva sap am facut tratament cu antibiotice la 1 sap si cateva zile dupa tratament am avut contact sexual [eram la 1 pastila maro], la a 3 a pastila maro mi-a venit ciclu...acum sunt la a 5 pastila alba dintr-o noua folie...mi-e cam frik ca nush ce se intampla

Publicitate

loading...

#6 2008-09-26 14:14:46

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

sau replica a menstrei..nu neapart spotting..s-a mai curatat acolo sa zicem
aa acuma am vazut ...tu te-ai protejata pe parcusrul tratamentului cu antibiotice?si dupa inca 7 ziel? sau ai intrat in pauza si nu te-ai potejat?

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-26 14:15:57)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#7 2008-09-26 14:18:44

criss21
New member

cat am facut tratament nu am facut minc dar am contiunat cu patilele,dupa ce am terminat tratamentul la 1 sap si ceva atunci am avut contact sexual neprotejat

#8 2008-09-26 14:22:59

Detzy
Insomniac member

pai trebuia sa te protejezi 7 zile suplimentar ...ooff...nu vreau sa te ingrijorez.....poate nu e cazul ...

LE io tot n-am inteles....tu ai avut contact sexual neprotejat la o saptamana si ceva dupa ce ai terminat tratamentul? adica de la ultima pastila de antibiotic?

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-09-26 14:24:29)

#9 2008-09-26 14:24:02

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cate pastile active mai aveai in folie cand ai terminat tratamentul? Este posibil sa fie din cauza faptului ca protectia a fost afectata pe timpul tratamentului. Am patit si eu asa, adica am luat antibiotice si, dupa menstra a continuat sa curga o secretie maronie. Mergi la medic. El iti va spune cel mai sigur ce e,

Deliav nu se pune problema de ovulatie pentru ca ia antibebe.

Fericita mamica de Aida Maria!

#10 2008-09-26 14:25:46

Detzy
Insomniac member

andreea_andy2 a scris:

Cate pastile active mai aveai in folie cand ai terminat tratamentul? Este posibil sa fie din cauza faptului ca protectia a fost afectata pe timpul tratamentului. Am patit si eu asa, adica am luat antibiotice si, dupa menstra a continuat sa curga o secretie maronie. Mergi la medic. El iti va spune cel mai sigur ce e,

Deliav nu se pune problema de ovulatie pentru ca ia antibebe.

pai da...io m-am gandit ca a luat antibiotice si in conditiile astea protectia cu antibebe scade...de-aia am zis

#11 2008-09-26 14:29:33

criss21
New member

am avut contact sexual la o sap si ceva dupa ultima pastila de antibiotic [in timpul tratamentullui nu am facut nimic stiam ca interactioneaza antibebe cu antibioticele]si dupa aceea am mai avut cateva pastile albe si apoi am intrat in cele maro cand am avut contactul sexual si apoi si ciclul...

pastile active in folie am avut 7... ca am inceput folie noua la prima pastila de antibiotic si tratamentul l-am facut 1 sap si am continuat cu antibebele in paralel

Ultima oara a fost editat de criss21 (2008-09-26 14:35:24)

#12 2008-09-26 14:37:48

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

criss21 a scris:

cat am facut tratament nu am facut minc dar am contiunat cu patilele,dupa ce am terminat tratamentul la 1 sap si ceva atunci am avut contact sexual neprotejat

am nevoie de mai multe informatii de la tine
ai terminat tratamentul cu antibiotice..si duap ..la cat timp ai intratt in pauza..adica cate pastile mai aveai pana sa ajungi la pauza?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#13 2008-09-26 14:40:51

Detzy
Insomniac member

criss21 a scris:

am avut contact sexual la o sap si ceva dupa ultima pastila de antibiotic [in timpul tratamentullui nu am facut nimic stiam ca interactioneaza antibebe cu antibioticele]si dupa aceea am mai avut cateva pastile albe si apoi am intrat in cele maro cand am avut contactul sexual si apoi si ciclul...

pastile active in folie am avut 7... ca am inceput folie noua la prima pastila de antibiotic si tratamentul l-am facut 1 sap si am continuat cu antibebele in paralel

atunci cred ca e ok....probabil secretia e ori vreo dereglare ceva de la antibiotice....cum spunea andreea_andy ....dar oricum daca se repeta ar fi bine sa vb. cu doctorul tau...

#14 2008-09-26 14:43:14

andreea_andy2
Moderator

criss21 a scris:

Criss esti safe stai linistita. Daca ai luat dupa tratament 7 pastilute active, sigur nu e vorba despre sarcina. Dar tot trebuie sa mergi la medic sa vezi ce e cu aceasta scurgere.

#15 2008-09-26 14:47:58

criss21
New member

oks ms de ajutor fetelor...asa am sa fac sa fiu mai sigura

#16 2008-09-26 14:49:48

andreea_andy2
Moderator

Cu mare placere criss.

#17 2008-09-26 14:51:07

Detzy
Insomniac member

criss21 a scris:

oks ms de ajutor fetelor...asa am sa fac sa fiu mai sigura

foarte bine puss te asteptam cu vesti bune

#18 2008-09-26 16:07:28

cumintica
Membru
Inregistrat: 2008-09-26

Cine ma poate dumiri si pe mine?? Eu am chist ovarian si iau Yasmin de 6 luni, iar luna trecuta am avut un contact sexual neprotejat, iar la o saptamana mi-a venit ciclul si in aceea luna am luat 2 pastile in aceeasi zi din greseala, iar in aceasta luna m-a tinut ciclul 9 zile si acum cheaguri negru, iar acum am o secretie maro,iar cheagurile persita. Ce sa fac sa mai iau anticonceptionalele sau sau astept sa ajung in Ro sa merg la medic. Nu stiu daca e ok sa fac chiar si sex protejat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.