homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amarata

#1 2008-09-26 19:32:53

jeni
New member
Inregistrat: 2007-06-06

Amarata

mad Buna seara,
Acum o saptamina sambata seara(cam ca la Murphy) am inceput sa am usturimi si greutate la urinat .Mi-am dat seama ca elimin ceva s asa a fost iar luni am plecat sa fac o eco in care spune ca am microlitiaza fix bilaterala si poate ceva infectie.marti am facut prima urocultura la un alb iar miercuri alta la alt lab. rezultatele au fost de te apuca risul .azi le-am luat pe ambele :primul sub 10000 (dintre care 7000 stafilococ).Al doilea a facut 100 000 Klebsiella si antibiograma cu ciprofloxacin in 3 denumiri comerciale.  O amica mi-a adus aminte ca si ei i-a iesit kebsiella asta (acelasi lab de spital)si a repetat la altul si a iesit coli:evil: Asa ca am plecat pe la prinz la al 3 lab sa mai fac o urocultura. daca va fi reala klebsiella asta se poate trata caci am inteles ca este ff rezistenta.

#2 2008-09-26 19:37:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Amarata

Da, se poate trata, si mie mi-a iesit, eu inca ma incapatanez sa fac tratamente naturiste, dar conform antibiogramei se poate trata

#3 2008-09-26 21:37:46

jeni
New member
Inregistrat: 2007-06-06

Re: Amarata

daca aveti asa ceva spuneti-mi va rog ceva amanunte despre ea.eu am avut o mita care a avut asa ceva ,tratata cam o luna si jumatate si apoi a murit asa acum vreo 3 saptamini. are vreo legatura ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.