|
Nu esti logat.
Help doctoreassa !!!!!#1 2008-09-27 18:35:23
help doctoreassa !!!!!Am o mare nelamurire cu privire la niste analize pe care le-am facut de curand si la legatura lor cu anticonceptionalele. Pls doctoreassa help! Am facut analizele anuale recomandate de medicul de familie si rezultatul a fost urmatorul : colesterol seric 247 mg/dl si triglicerid 453 mg/dl. Vreau sa stiu dak are vreo legatura cu faptul ca iau anticonceptionale. Restul analizelor erau ok ( ma refer la transaminaze si glicemie, dar nu stiu cat de aproape de limita maxma admisa) Antibebe iau de aprox 3 ani si prin aprilie , anul acesta , am facut o pauza de 2 luni dupa care le-am reluat. Am vb cu vreo 3 medici pana cum si parerile au fost impartite . Am mai vazut si niste stiri la tv care spuneau k o fata de 23 ani ( parca) a murit din cauza antibebelelor. Am inteles k ma supun unui risc cardiac sau pot face trombofeblita. Nu mai fumez de vreo 3 luni( dar nici inainte nu fumam ffff mult , max 10 tigari /zi ) sunt inalta dar putin plinuta - daca are legatura cu cele relatate mai sus. Astept rasp dvs. Multumesc pt intelegere ! Offline #2 2008-09-27 19:11:28
Re: help doctoreassa !!!!!ne spui si valorile de referinta la colesterol si trigliceride? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|