homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 34-31

#571 2008-09-29 17:37:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: ce gandesti acum / offtopic 34

andreea_andy2 a scris:

mcdreamy a scris:

pfoaileu toate gagicile cu facultate pe aici si eu intr o cls a 12 a amarata,vreau sa plec si eu  grater  sa mi fac alti prieteni sa mi simt ca incep un alt capitol sa mi l formez cum vreau eu  grater   grater

Cand ai sa pleci si ai sa dai de probleme sa vezi ce-o sa mai vrei la parinti.

si ca sa fiu un gica contra complet... si a fost muuult mai frumos cand mi-am vazut de problemele mele de una singura! mai greu... dar mai frumos tongue

cu placere, majestik

si eu am urat liceul, mcdreamy. visul meu era sa fac si o faculta scuuurta ca sa scap repede la serviciu. cand am ajuns in facultate... as fi vrut sa repet fiecare an rotfl

Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-29 17:38:07)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#572 2008-09-29 17:37:54

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

katami a scris:

andreea_andy2 a scris:

mcdreamy a scris:

pfoaileu toate gagicile cu facultate pe aici si eu intr o cls a 12 a amarata,vreau sa plec si eu  grater  sa mi fac alti prieteni sa mi simt ca incep un alt capitol sa mi l formez cum vreau eu  grater   grater

Cand ai sa pleci si ai sa dai de probleme sa vezi ce-o sa mai vrei la parinti.

si ca sa fiu un gica contra complet... si a fost muuult mai frumos cand mi-am vazut de problemele mele de una singura! mai greu... dar mai frumos tongue

respectele mele katamy  buga   tummenupp

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#573 2008-09-29 17:40:42

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

mykutza a scris:

Anka_Lala a scris:

dezamagita....

puss de ce?cu aia cu jocurile?

big_smilebig_smilebig_smile mi-a trecut dezamagirea, acum sunt fericita ca m-au sunat si maine am al 2-lea interviu
tre sa plec acu puss

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#574 2008-09-29 17:41:18

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

pap morcovei si conopid.pana acum n-am mai papat cono[ida cruda da merge

Sa nu te astepti sa te salut!

#575 2008-09-29 17:41:26

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

mai am o ora si 20 min.. abia astept sa plec de aici ca ma plicti de mooor!!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#576 2008-09-29 17:42:36

katami
Platinum member

mcdreamy a scris:

mmm poate la voi a fost mai fain ca la mine ... big_smile  la mine merg stau in fund  pe banca 4 5 6 ore... si plec... yikes

mda, asa a fost si la mine... cu diferenta ca ma si stresam... era o atmosfera de nesimtire in clasa... adica nu PUTEAI sta in banca ta linistit, trebuia sa se bage careva in seama. isi bateau joc unii de altii... de profi...pe de alta parte profii erau multumiti de noi, ca eram o clasa de "destepti". dar era prea multa "desteptaciune"... incat multi si-o luau in cap.

acum am cam 4-5 pers cu care mai vorbesc din toti colegii de liceu. poate nici din facultate nu vor ramane, peste ani, ami multi... dar stiu ca macar acolo am mers cu drag, ca aveam 2-3 antipatii din tot anul de 150 pers. ca profii ii iubeam, ieseam cu ei la munte, la bere... ca erau toti OAMENI, ca nimeni nu-si batea joc de nimeni pt ca e "prost" (a se intelege: mnu are haine de firma, nu iese cu 5 gagici deodata etc)

trece si asta, mcdreamy rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#577 2008-09-29 17:42:36

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

m-am plictisit rau .....si ma doare spatele si gatu ...ce  sa fac ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#578 2008-09-29 17:42:43

mcdreamy
Full member

mary_aleee a scris:

mai am o ora si 20 min.. abia astept sa plec de aici ca ma plicti de mooor!!!

parca esti mama ..cand a batut ora 4 fix fix a inchis tot si pa!  rotfl

#579 2008-09-29 17:42:47

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Anka_Lala a scris:

mykutza a scris:

Anka_Lala a scris:

dezamagita....

puss de ce?cu aia cu jocurile?

big_smilebig_smilebig_smile mi-a trecut dezamagirea, acum sunt fericita ca m-au sunat si maine am al 2-lea interviu
tre sa plec acu puss

tot l ei?bv puss

Sa nu te astepti sa te salut!

#580 2008-09-29 17:43:03

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

kamysh imi stergi si mie te rog topicul "supers" plsss ? rodnar

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#581 2008-09-29 17:43:46

katami
Platinum member

majestik a scris:

daca tu l-ai deschis, sterge-l tu... stergi primul mesaj wink

#582 2008-09-29 17:44:12

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

katami a scris:

majestik a scris:

numai moderatorii pot sterge topicurile acum

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#583 2008-09-29 17:44:57

mcdreamy
Full member

katami a scris:

mcdreamy a scris:

mmm poate la voi a fost mai fain ca la mine ... big_smile  la mine merg stau in fund  pe banca 4 5 6 ore... si plec... yikes

mda, asa a fost si la mine... cu diferenta ca ma si stresam... era o atmosfera de nesimtire in clasa... adica nu PUTEAI sta in banca ta linistit, trebuia sa se bage careva in seama. isi bateau joc unii de altii... de profi...pe de alta parte profii erau multumiti de noi, ca eram o clasa de "destepti". dar era prea multa "desteptaciune"... incat multi si-o luau in cap.

acum am cam 4-5 pers cu care mai vorbesc din toti colegii de liceu. poate nici din facultate nu vor ramane, peste ani, ami multi... dar stiu ca macar acolo am mers cu drag, ca aveam 2-3 antipatii din tot anul de 150 pers. ca profii ii iubeam, ieseam cu ei la munte, la bere... ca erau toti OAMENI, ca nimeni nu-si batea joc de nimeni pt ca e "prost" (a se intelege: mnu are haine de firma, nu iese cu 5 gagici deodata etc)

da cam aceeasi poveste e si la mine ...tot fitze si gesturi ...aveam 2 colegi care erau mai funny si radeam cu ei da au inceput si aia sa nu mai vb cu mine ..acuma stau ca o balega si vegetez  sad  singura allone ...marginalizata  neutral

#584 2008-09-29 17:46:14

majestik
Addicted member

pitzipoank a scris:

katami a scris:

majestik a scris:

deci...?  angel

#585 2008-09-29 17:47:46

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

majestik a scris:

pitzipoank a scris:

katami a scris:

deci...?  angel

deci ai rabdare sa vada unu' rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#586 2008-09-29 17:49:14

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

da,scumpy,despre el era vorba

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#587 2008-09-29 17:50:36

skumpi
Vizitator

mcdreamy a scris:

katami a scris:

mcdreamy a scris:

da cam aceeasi poveste e si la mine ...tot fitze si gesturi ...aveam 2 colegi care erau mai funny si radeam cu ei da au inceput si aia sa nu mai vb cu mine ..acuma stau ca o balega si vegetez  sad  singura allone ...marginalizata  neutral

pfoaaaaaaaiiii ce ati pierdut fetelor

nu mai incep cu amintiri din copilarie insa la mine o zi de liceu - super distractie...ora d ora...pauza d pauza  rotfl
mie mi asa d dor...waiii as da orice sa mai fiu in liceu
si la faculta ii fain...suntem asa o gasca d cateva fete da atat  roll  ne mai prostil etc da tot nu`i ca in liceu big_smile

#588 2008-09-29 17:51:21

katami
Platinum member

da? sorry, nu stiam... sorry

eu nu eram alone... se facea panarama... aveam noroc de astia cativa care ne intelegeam intre noi. dar tot liceul NICIODATA nu am iesit undeva impreuna. doar cand chiuleam, dar asta nu se pune lol ziceam ca mergem... si nu ne adunam. nu veneau. acum ne vedem o data la nush cate luni vreo 2-3 gagici la cate un suc si radem... dar atunci nu neutral

stiu ca la liceu lucram non stop. faceam temele pe a doua zi la scoala. in pauze sau in ore mai nefolositoare. astia ziceau ca-s tocilara... dar eu o stiam pe a mea... ajungeam acasa si nu prea mai aveam de lucru. pe cand la liceu oricum era timp pierdut pt mine

si nu zic... era si vina mea... aveam prieteni mult ami mari ca varsta si ma simteam inadaptata intre astia de varsta mea. aveam aceleasi cerinte de la colegii mei ca de la oamenii de 25-45 de ani cu care ieseam pe munti. ori nu merge.... dar eu nu stiam sa fac compromisuri si sa vad ce-i bun in fiecare.eu aplicam tiparul... nu se potrivea, gata, nu avem ce discuta.

#589 2008-09-29 17:51:34

majestik
Addicted member

pitzipoank nu era pentru tine wink)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.