homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 34-53

#989 2008-09-30 19:41:01

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: ce gandesti acum / offtopic 34

nu'i nik ada le iau pe negru si gata...desi alea pe maro pareau oleak mai deosebite

#990 2008-09-30 19:51:59

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

mcdreamy a scris:

andrulina a scris:

mcdreamy a scris:

Adrulina ,tu esti educatoare la gradinita? sau cum ? big_smile

nu educatoare..predau engleza si calculatorul la astia mici smile

ce frumos.si ce fac ai absolvit?si cum te a angajat pe baza la ce acte?  big_smile nu te supara ca te intreb ...dar mi se pare super tare ce faci...si vreau sa ajung si eu asa ca tine..odata candva cool

eu nu fac asta permanent smile o fac acum pana imi gasesc ceva in domeniul meu
mama mea e educatoare la gradinita asta si eu am terminat liceul pedagogic am atestat la limba engleza si de asta pot preda.
predau la 2 clase de gradinita ...si o sa meditez si 2 copii.
sunt studenta inca la fac de drept in ultimul an si la psihologie anul 2. dar pe viitor as vrea sa fiu profesor universitar sau in liceu. si poate daca fac cursurile de psihoterapie si psiholog.
toti care aud ca predau la gradi sunt as aincantati si li se pare super tare. smile

#991 2008-09-30 19:53:03

skumpi
Vizitator

pai dak ii super tareeeeeee big_smile

#992 2008-09-30 19:53:57

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu mai trece odata depresia asta a mea! grater...m-am saturat!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#993 2008-09-30 19:54:54

capcaun
Platinum member

io nu suport copii big_smile big_smile si mie mi se pare ingrozitor big_smile am facut si io cursurile de didactik si as putea sa predau la liceu, dar ma abtin sa ma afirm in domeniu lol

Publicitate

loading...

#994 2008-09-30 19:55:39

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

si eu daca as face fac de litere...si as avea atestat la engleza..as putea sa ma angajez la o gradinita din asta big_smile

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#995 2008-09-30 19:55:44

skumpi
Vizitator

aiaiai n`am mai auzit femeie sa nu suporte copiii yikes
si barbatu`to ii suporta ?

#996 2008-09-30 19:56:26

andrulina
Addicted member

mie imi plac mult smile si ma simt super bine cand stau in preajma lor cred ca imi dau energie pozitiva.
probabil nici n-ai rabdare...si sa stii ca ei simt daca nu ii placi nici ei nu te vor placea.

#997 2008-09-30 19:56:47

skumpi
Vizitator

mcdreamy a scris:

si eu daca as face fac de litere...si as avea atestat la engleza..as putea sa ma angajez la o gradinita din asta big_smile

hm...nush dak ai putea...eventual cu o pila...ceva...

#998 2008-09-30 19:57:17

andrulina
Addicted member

mcdreamy a scris:

da poti...poti sa te angajezi si fara fac de litere trebuie sa ai doar liceul pedagogic si sa dai un examen pt educatoare. asta daca vrei educatoare, daca vrei sa fi teacher ca mine poti avea literele de ex sau lic pedagogic si atestat la engleza sau un curs recunoscut.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-09-30 19:58:03)

#999 2008-09-30 19:57:21

skumpi
Vizitator

andrulina a scris:

mie imi plac mult smile si ma simt super bine cand stau in preajma lor cred ca imi dau energie pozitiva.
probabil nici n-ai rabdare...si sa stii ca ei simt daca nu ii placi nici ei nu te vor placea.

si mie si mie hjarta
pe asta vreau si sa ma specializez hjarta

#1000 2008-09-30 19:58:33

skumpi
Vizitator

andrulina a scris:

mcdreamy a scris:

da poti...poti sa te angajezi si fara fac de litere trebuie sa ai doar liceul pedagogic si sa dai un examen pt educatoare.

da..da ea nu`i la lic pedagogic...sau esti ?  hmm

dak tot vrei asta fa facultatea de pedagogie...ca cu literele nu prea faci nik in ziua d azi smile

#1001 2008-09-30 19:59:21

capcaun
Platinum member

skumpi a scris:

oooo B are atractie la copii si se joaca cu ei... la plaja se baga in seama cu toti copii vecini de sezlong lol io in schimb pastrez distanta big_smile sunt prea obositori si enervanti big_smile
io dc o sa fac copii la 1 an ii expediez la mama sau la socrela si ii mai iau cand termina clasa a 4a lol glumesc big_smile

#1002 2008-09-30 19:59:56

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

andrulina a scris:

mcdreamy a scris:

da poti...poti sa te angajezi si fara fac de litere trebuie sa ai doar liceul pedagogic si sa dai un examen pt educatoare. asta daca vrei educatoare, daca vrei sa fi teacher ca mine poti avea literele de ex sau lic pedagogic si atestat la engleza sau un curs recunoscut.

poi na ca eu nu am liceu pedagogic...fac profil bilingv engleza si as vrea sa dau la litere si dau si atestat la engleza ..anu asta .. big_smile

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#1003 2008-09-30 20:00:36

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

andrulina a scris:

asa e.. eu nu suport copiii, dar nu arat asta, dimpotriva, incerc sa comunic cu ei, sa ma fac placuta si niciunu nu ma suporta rotfl Se simte de la o posta ca nu-i plac tongue  box

#1004 2008-09-30 20:02:51

andrulina
Addicted member

mcdreamy a scris:

andrulina a scris:

mcdreamy a scris:

poi na ca eu nu am liceu pedagogic...fac profil bilingv engleza si as vrea sa dau la litere si dau si atestat la engleza ..anu asta .. big_smile

pai asa ai sanse ...numai ca trebuie sa mergi la insepctoarat sa te interesezi sau daca cunosti pe cineva la vreo gradinita.
trebuie sa te interesezi ce gradinita are nevoie de profa de engleza si sa-ti depui un dosar ceva..
daca ai cunoaste pe cineva din domeniu ar fi mai simplu.

#1005 2008-09-30 20:02:56

skumpi
Vizitator

mcdreamy a scris:

andrulina a scris:

mcdreamy a scris:

pai atunci nu prea ai cum...nush...eventual in faculta sa faci pedagogicu da cu ala ai putea preda la scoala... romana sau engle...

p.s. ca prof da...da nu ca educatoare

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-09-30 20:03:46)

#1006 2008-09-30 20:03:48

capcaun
Platinum member

ah nu....io fug de ei, dar ei trag la mine neutral poate moaca li se pare interesanta , nush neutral nasaul meu k e mare si sesizeaza si ei lol ultima data o fetita de 2 ani nu m'a scapat deloc din priviri, nici nu venea sa se joace cu mine , dar nici in alta parte nu se uita neutral

#1007 2008-09-30 20:04:43

skumpi
Vizitator

capcaun a scris:

skumpi a scris:

oooo B are atractie la copii si se joaca cu ei... la plaja se baga in seama cu toti copii vecini de sezlong lol io in schimb pastrez distanta big_smile sunt prea obositori si enervanti big_smile
io dc o sa fac copii la 1 an ii expediez la mama sau la socrela si ii mai iau cand termina clasa a 4a lol glumesc big_smile

pfff...apoi sa faci bine sa`ti placa k a trebui sa`i faci si 2 plozi si sa mai ai si grija d ei
auzi u la ea...sa nu`i placa copilasii  roll   punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.