homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 34-75

#1407 2008-10-01 18:36:15

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce gandesti acum / offtopic 34

da' ana( capcaun ) ce a patit?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1408 2008-10-01 18:36:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

persifona a scris:

Of, fetelor, am fost la interviu si am dat peste un om f ok. Postul era de asistent manager si i-am zis ca nu asta as vrea sa fac, dar in resurse umane e imposibil fara experienta. Si dupa 2 ore de discutii in care mai mult el mi-a vorbit, mi-a zis ca el pentru ca am fost sincera cu el imi lasa 2-3 sapt de gandire si daca se ocupa postul asta vorbim oricum, pentru alt post. Si mi-a zis ca mi-ar crea mie atributii de resurse umane, recrutare si selectie, pentru a ma ajuta pe viitor. Am ramas f impresionata de amabilitatea lui. Om serios, cult, f ok.

Dar partea mai nasoala e ca aveam interviu la 3 si stabilisem cu Dragos sa ne vedem la 4 in Plaza sa mergem sa-mi iau ceas. Si la interviu am stat pana la 5.. si cand l-am sunat era f suparat si ofticat, ca m-a asteptat, ca a plecat, ca ce interviu e ala sa ma tina 2 ore, etc. I-am zis de nu stiu cate ori ca imi pare rau si ca nu am avut ce face, dar mai tare s-a enervat. I-am propus sa trec pe la el ca se ducea spre casa, ca nu imi place sa-l stiu asa de suparat si mi-a zis ca n-are chef de mine neutral m-am umflat de plans pana acum, nu stiu ce sa mai fac. Chiar nu puteam sa-l grabesc pe omul ala si sa-i zic ca eu trebuie sa plec, iar Dragos nu a dat niciun telefon, nu imi explic de ce. Adica macar un mesaj bai ce faci, vii, nu vii? nimic. sunt neagra de suparare grater grater grater

Persi linisteste-te si tu si lasa-l si pe el sa se calmeze si luati legatura mai tarziu. Cu calm o sa inteleaga despre ce e vorba.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1409 2008-10-01 18:37:16

persifona
Vizitator

Of, sper sa-i treaca. Atat ca intre timp eu ma consum in ultimul hal.

Pitzi, stabilisem cand am plecat de acasa ca il sun cand termin cu interviul si ca in principiu ramane la 4. Chiar nu puteam sa scot telefonul sa-i scriu mesaj cu omu ala de fatza, mi-a fost prea rusine. Si el n-a dat niciun telefon, voua nu vi s-ar fi parut normal sa sune daca vedea ca nu vin? Macar un sms, ceva.

#1410 2008-10-01 18:37:51

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ce oameni...au venit unii cu flori de la pnl rotfl2

Sa nu te astepti sa te salut!

#1411 2008-10-01 18:38:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ba n-are dreptate, ami fetele...of, azi parca au innebunit barbatii!!! adica el stia ca ea are interviu... n-a putut sa se gandeasca la nici un scenariu? si chiar daca n-o facea... e prietena lui... n-a putut s-o sune el? si chiar daca n-a sunat-o.... sa-i vorbeasca asa? e de "divort" ce i-a zis... numai ca persi stie ca e la nervi (chiar daca nefondati nervii aia) si ca o sa-i treaca si, neaparat, o sa-si CEARA SCUZE DE LA EA

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1412 2008-10-01 18:38:41

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

persi,stai linistita k i trece.ar fi trebuit sa inteleaga si el.iar nu sa scoata okii k a asteptat

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1413 2008-10-01 18:40:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Plec la plimbare cu gagicile.

Ne citim mai tarziu.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1414 2008-10-01 18:40:49

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

naspa faza persi...mda...nu il suna..ai rabdare sa se calmeze si suna el.

tipu de la interviu - super gigel. ar fi fain sa te angajeze smile

mami de minuni hjarta

#1415 2008-10-01 18:44:09

persifona
Vizitator

Ana, tipul a lasat la latitudinea mea. Mi-a zis sa-l sun can ma hotarasc, nu ca ma suna el sau ceva. Cred ca i-am facut o impresie buna. Mi-a zis ca deja incep de maine 2 fete perioada de proba pentru postul ala, dar ca poate are altceva care sa imi convina, a fost super ok.

Sper sa se calmeze si sa-si dea si el seama, fetelor, imi dau seama ca era suparat, si eu as fi in locul lui, dar sa ma inteleaga si pe mine putin, ca nu i-am mai facut niciodata chestii de genul sa nu vin cand trebuia sa ma intalnesc cu el sau sa nu-l anunt sau nu stiu, nimic de genul. Adica asta a fost chiar o situatie ce nu a tinut numai de mine, un pic de intelegere acolo.. cer prea mult ? sad

#1416 2008-10-01 18:45:30

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu ceri fato,deloc.el s-a purtat ca un magar

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1417 2008-10-01 18:46:10

persifona
Vizitator

A, si acum am ajuns acasa si l-am pupat pe mess cum fac mereu cand intru si nici nu mi-a raspuns, desi era la calculator sad

#1418 2008-10-01 18:46:44

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

poate e gelos, persi, ca o sa te angajezi si n-o sa mai stai asa mult timp cu el...poate simtea asta in subconstient si asta a fost motivul sa explodeze... ca nu se face asa ceva....doar erai la interviu, nu la shopping cu fetele.. neutral

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1419 2008-10-01 18:46:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu ceri deloc prea mult. eu as cere si niste scuze din partea lui, ti-am zis. ce, a murti daca a asteptat nitel? si de unde orgoliul asta sa nu sune, frate? intr-o relatie n-are ce cauta asa ceva neutral

ma ingrozesc de ce citesc azi pe forum... cred ca incep sa-l iubesc pe al meu mai mult, cu toate defectele lui lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1420 2008-10-01 18:47:21

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

persifona a scris:

A, si acum am ajuns acasa si l-am pupat pe mess cum fac mereu cand intru si nici nu mi-a raspuns, desi era la calculator sad

pai tot tu il cauti? nu-l mai cauta, ca n-ai gresit cu nimic

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1421 2008-10-01 18:48:41

b_oana
Hero member

ce faceti fetele??
eu sunt la info neutral pana la 8 trebuie sa stau aici..si am o stare de kkt  grater  grater  imi vine sa plang..vreau acasa..mi dor de puiu meu!nu mai pot!!  grater  grater
noroc ca vineri nu am cursuri deloc..si pot pleca de maine seara acasa!! big_smilebig_smile
va puuup :pusspuss:

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#1422 2008-10-01 18:49:17

persifona
Vizitator

Aveti si voi drepatate, astept sa ma sune sau caute el, in fond pentru ce sa ma milogesc? Adica relatie relatie si las si eu de la mine ca sa fie bine, dar cat sa mai las?
Gelos nu cred ca e, ca si el cauta sa se angajeze, dar ce l-o fi deranjat, postu ca era de asistent manager? Nici nu stiu ce sa mai cred.

#1423 2008-10-01 18:51:10

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

am plecat la saorma smile
pup puss

Sa nu te astepti sa te salut!

#1424 2008-10-01 18:53:47

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mykutza a scris:

capcaun a scris:

io cred k plec sa ma plimb, ori nush ... nu'mi vine sa cred k am ajuns intr'o astfel de situatie neutral

tanti daca pleci lasa-i geamul deschis sa aiba omu pe un sa intre... dumbom

rotfl rotfl
aolooo ma simt asa rau sad dc i s'o fi intamplat ceva si io nu i'am raspuns la tel k vak neutral

#1425 2008-10-01 18:55:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

katami a scris:

ma ingrozesc de ce citesc azi pe forum... cred ca incep sa-l iubesc pe al meu mai mult, cu toate defectele lui lol

me too hjarta

vai cate face omu asta pt noi...si eu...  roll

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.