|
Nu esti logat.
Sa ne facem griji?#1 2008-09-28 19:37:39
Sa ne facem griji?Acum 3 saptamani al meu a fost la tenis...toate bune si frumoase pana a jucat tenis pe ploaie...ud pana la piele s-a urcat in masina si a venit acasa sa se schimbe (drumul fiind jumatate de ora). Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #2 2008-09-28 21:56:00
Re: Sa ne facem griji?e de la faza aia...cand a stat ud...spunei sa incerce cu niste crema diclofenac daca gasiti... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-29 07:08:42
Re: Sa ne facem griji?Am patit si eu asa...era gen un junghi intercostal asa..durere intre omoplati la fiecare miscare..combinata si cu dureri la nivelul inimii...si am luat paracetamol de 3 ori pe zi ..30 de pastile..adica 10 zile..asa mi-a recomandat medicul..si mi-a trecut mult succes si sanatate! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #4 2008-09-29 07:37:43
Re: Sa ne facem griji?si eu cred ca este vorba de un junghi intercostal incearca sa-i faci masaj mai puternic, cu bengay as spune eu (de crema diclofenac n=am auzit) si vezi cum se simte dupa ceva timp. sotul meu "achizitioneaza" cate un junghi din asta de la efortul depus la sala combinat cu faptul ca dupa aceea vine transpirat acasa pe jos. si cu bengay functioneaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|