homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help me!

#1 2008-09-29 01:04:51

bittercandy
Membru
Inregistrat: 2008-09-29

help me!

am si eu niste intrebari.iau yasmin de un an si ceva si din greseala doctorita mea mi-a dat cervugid.am luat 2 ovule si am intrerupt.vreau sa stiu dak d la ovulele astea a scazut eficacitatea pilulei pt k am avut contact neprotejat la ovulatie.
si inca ceva:dak iau pilula dimineata la 8 si am diaree d la ceai d slabit dupa amaiza sau seara e ca si cum nu as fi luat pilula?
ast raspuns urgent pt linistea mea...sau nu:(

#2 2008-09-29 01:06:38

skumpi
Vizitator

Re: help me!

in primul rand...daca iei anticonceptionale nu mai ovulezi !
ovulelel nu scad eficienta pilului
doar dak ai 4 scaune moi... atunci pilul nu se absoarbe...

#3 2008-09-29 01:08:43

bittercandy
Membru

mersi mult mult de tot:) m-am calmat acum.citisem k nu ai voie antibiotice si am inteles k ovulele alea sunt antibiotice.si nu am decat un scaun moale si e la 3-4 ore dupa pilula(Am vazut k asta e marja in cazul vomei)

#4 2008-09-29 01:12:22

skumpi
Vizitator

nu ca nu ai voie...ai voie insa trebuie protectie...la antibiotice...ceai d sunatoare si gref !
ovulele nu contin antibiotice deci n`ai inteles bine tongue

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-09-29 01:12:46)

#5 2008-09-29 01:14:27

bittercandy
Membru

aaa.super!deci nu bebe nici luna asta:))pfiuu
ms mult mult de tot

Publicitate

loading...

#6 2008-09-29 01:24:58

skumpi
Vizitator

np smile

#7 2008-09-29 01:29:08

bittercandy
Membru

mi-am adus aminte ce mai vroiam sa intreb.in cazul cervicitei se simte ceva?eu nu aveam nimic-nimic,m-am dus sa fac un papanicolau si era ff aproape dupa menstruatie.am intrebat-o p doctorita si a zis k nu-i nicio problema.dupa c a venit testul mi-a zis k am cervicita si sunt infectata cu HPV(jos p foaia d test scria `rog tipaj HPV`,nu k a fost gasit).am inteles d la mama unei colege k dak as avea cervicita tre sa am dureri si scurgeri de sange,iar eu nu aveam nik.m-am gandit k a mai gasit la test urme d sange d la menstruatie.mi-a prescris cervugid pe care nu am putut sa-l iau pt k mi-a facut mai mult rau(dureri d burta,stress,discomfort la nivelul vaginului).o sa repet testul papanicolau,dar dak nu am nicio simptoma(nu dureri nu usturimi secretie normala) ar trebui sa fie cva urgent?

#8 2008-09-29 01:36:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cervicita nu da obligatoriu simptome...dar ar fi fost bine sa ti faca o colposcopie pt acest diagnostic...si sa te trimita sa faci testul hpv...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.