|
Nu esti logat.
Triquilar sau milligest?#1 2008-09-29 02:15:25
Triquilar sau milligest?Buna, Offline #2 2008-09-29 09:30:01
Re: Triquilar sau milligest?Mym parerea mea este sa iei contraceptivele pe care ti le-a recomandat medicul. Anticonceptionale trifazice, mai sunt pe piata in afara de cele doua pe care le-ai enumerat tu. Insa nu te-as sfatui sa iei altceva fara sfatul medicului. Daca nu esti convinsa, mergi si mai consulta un medic de planning sa mai vezi o alta parere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-09-29 18:53:23
Re: Triquilar sau milligest?cand am spus ca doctorul mi-a spus ca doar astea doua tipuri de trifazice m-am referit la faptul ca triquilar si triregol au aceeasi compozitie iar laurina e diferita . de alte trifazice nu mi-a pomenit..de aceea am intrebat de milligest. in afara de astea 4 mai sunt si altele trifazice pe piata in romania? Offline #4 2008-09-29 18:58:07
Re: Triquilar sau milligest?din cate stiu eu astea sunt la noi: Triquilar, TriRegol, Trinordiol (Coral 21) (astea sunt cam acelasi lucru) si Laurina...si mai nou milligest dar de care nu stiu prea multe... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|