homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-28

#514 2008-03-21 23:32:13

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

Re: metode de epilare

si dupa cate zile iti creste parul ?

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#515 2008-03-21 23:35:27

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

la inceput ( acu vreo 3 luni) ma faceam cam la saptamana...asteptam sa creasca totusi putin ca sa poate fi smuls din radacina bine, pt ca pe cele f mici nu prea le ia. dar acum...cred ca ma fac si la 2 saptamani. partea buna e ca mi s-a rarit extraordinar parul, mai ales la axila big_smile acu pot sa port si eu maieuri varaaa big_smile

and love saves the day...

#516 2008-03-21 23:40:30

Paws
Sr. member

e bun, k eu m rad d 2 ori p saptamana, vara chiar mai des sad

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#517 2008-03-21 23:48:01

geo.b
Full member

stiu, eu cel putin la subtrat trebuia sa ma fac vara in fiecare zi. acum e super. inghinal nu pot sa il folosesc decat pe linia chilotzelului, ca doare, e zona mai sensibila. imi fac curaj si merg la salon big_smile

#518 2008-03-21 23:52:04

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu ma reusit sa ma fac si inghinal cu epilatorul. asta dupa ce am fost de vreo 3 ori la salon si m-am epilat cu ceara. nu doare asa de tare si observ ca nici nu cresc firele pe sub piele.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#519 2008-03-21 23:53:39

geo.b
Full member

prin ce zona ai mers...si asa estimativ cat te a costat ? sa mi fac o idee ? tongue

#520 2008-03-22 00:12:39

Paws
Sr. member

moama, eu crek nici l subratz nu o s am curaj rotfl daramite inghinal rodnar

#521 2008-03-22 00:17:03

geo.b
Full member

sfat: incearca sa iti intinzi pielea de la subrat at cand te epilezi, doare mai putin  tongue

#522 2008-03-22 00:21:05

Paws
Sr. member

e vreun epilator kr care capul mai mic, k sa-mi fac si mustacioara ? ms d sfat, il urmez deja knd imi fac mustacioara. vreau laser rotfl

#523 2008-03-22 09:02:07

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Hop si eu.

Am epilator de vreo 4 ani (Braun) si e foarte bun pentru picioare. Axial nu l-am folosit decat o data si, cand am vazut ce doare, mi-a trecut. E mult mai bun ca lama pentru ca nu creste asa de des si asa e repede. Eu ma fac o data pe saptamana.

Pt mustata, ceara calda ...acum, ca nu sunt in Ro, am gasit la market ceara rece Veet. Nu stiu cat e de buna, daca o sa imi iasa sau nu bobite.

Faza cu bobitele dupa epilat tine de pielea sensibila. Si mie la mustata imi mai iese una doua dar, asa cum spunea cineva, e de la praf sau daca pui mana murdara (si asta dupa ce te epilezi).

Ce nu am inteles eu? Cum Dumnezeu nu e bine sa dai cu alcool sanitar sau dezinfectant? E foarte bine.

Acu cativa ani vorbeam pe tren cu o gagica care se facuse cu epilatorul pe picioare, nu si-a dat cu nimic si i s-a facut un furuncul de a trebuit sa faca injectii dupa.

Prin urmare, la mustata, unde e foarte sensibil, incercati sa va spalati pe fata inainte (cu un gel de spalat fata, ala care il folositi in fiecare zi) iar dupa, dati cu lotiune tonica. Eu daca NU fac ritualul asta, ma trezesc cu 2 - 3 bubite.

Pe picioare, pentru ca nu e asa de sensibila zona, ma dau doar cu un tampon cu lotiune tonica sau alcool sanitar dupa. Iar daca in ziua precedenta am folosit crema de corp, inainte de epilare imi fac un pic de dus ca sa imi fie pielea curata.

Asadar, e o lege a epilatului : piele curata inainte iar dupa neaparat dezinfectata zona. Si nu puneti mana pe zona epilata dupa ce ati dat cu dezinfactant (lotiune tonica). Asteptati si voi cateva ore pana se inchid porii si se vindeca putin zona.

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#524 2008-03-22 09:10:30

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu nu ma dau cu nimic dupa epilat decat o crema hidratanta la 2-3 ore si n-am patit nimic niciodata

#525 2008-03-22 10:04:45

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

monibv a scris:

cu ce va epilati mustacioara? big_smile. n-am mult par da-mi place sa fie zona neteda si fara firicele de par. si pana acu am cam incercat mai toate benzile cu ceara rece de pe piata si la toate, 1 zi 2 dupa imi apar niste bubite albe cu puroi in varf, dupa care se vindeca zona si ramane neteda. nush de la ce apar. ma gandeam ca de la ceara(foloseam strep) si am tot schimbat-o si se pare ca nu marca e de vina. si mor cand 2 zile dupa ce ma epilez nu-mi vine sa ies din casa sau dau cu o tona de fond de ten. a mai patit cineva asa ceva?ce pot sa fac? ma gandeam sa ma duc la un salon ceva ca poate au ceara  anti alergica....am incercat sa ma dau cu tot felu de chestii sa curat mai bine zona, ma gandeam ca e de la praf etc, si tot asa se intampla

am fost la un salon, m-am facut, si sunt deja 2 zile de atunci si nimic, nici macar o bubita big_smile applause . se pare ca ceara calda imi face bine, pt ca eu ritualu cu spalat fata si tonic dupa il faceam, chiar aveam foarte mare grija de zona sa fie curata. nici nu ma mai gandesc sa ma fac acasa. pt 10 ron nici nu merita sa umblu "bubata" 3 zile.

#526 2008-03-22 10:10:58

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

eu am gasit in magazin niste benzi special ptr. fata, Speedepil se numesc. Sunt de mai multe feluri, mi-am luat cu parfum de mere big_smile si au si niste servetele cu aloe vera ptr. a le folosi dupa epilare; abia le-am descoperit, dar sunt multumita.

#527 2008-03-22 10:13:49

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu nu am avut nicidata probleme de la ceara calda...

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#528 2008-03-23 10:56:33

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

salonul la care mergeam eu la epilat aici la bucuresti s-a desfintat zilele trecute, exact cand ma hotarasem sa merg wink). la altul nu am mai avut chef sa imi afc programare, sa stau iar cu emotii ca cine stie peste ce tuta dau, asa ca ieri cand am fost la cumparaturi mi-am luat un roll on cu ceara calda si benzi, putin curaj si m-am epilat sg acasa. m-am chinuit un picutz pt ca ceara se racea destul de repede si tot trebuia sa ma intorc la bucatarie si sa o pun iar in vasul cu apa calda, in rest nici un fel de probleme si m-am epilat chiar bine. asa ca va recomand sa incercati si sta. este de la  alix avien, si costa cam 11 lei

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#529 2008-03-23 12:03:15

Paws
Sr. member

deci s inteleg, dupa epilare, trebuie s te dai cu o lotiune tonica/dezinfectant/crema, nu ? si apoi e o anumita perioada d timp in care nu ai voie s iesi (din cauza microbilor, bacteriilor) ?

#530 2008-03-23 12:09:44

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Exista vreo idee pe care eu nu o prind? E vreo smecherie? Ca exact ce zici tu am si eu si ma dispera rollul ala!!!!!!!!!!!!!!
mi se pare ca e stramb plasticul care il imbraca, cel portoclaiu la culoare si bila aia alba iese cu ceara ba doar pe margini, ba iese distribuita ceara uniform, ma mazgalesc ca naiba.
Tu pe unde l-ai folosit, lee? doar pe picioare? Eu as fi vrut sa il incerc in toate zonele, dar nu stiu cum sa fac asta cand am ceara ba pe margini, ba pe tot rollul ala.

Si dupa ce l-ai folosit nu iti ramane pielea putin lipicioasa? Cu ce te dai dupa?

#531 2008-03-23 12:13:07

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si eu am folosit roll-on-ul ala... mi s-a parut penibil sad ceara se racea instanatneu, la un moment dat n-a mai vrut sa iasa deloc, pt ca se incarcase rola aia... groaznic. nu mai zic ca nici macar nu smulgea toate firele de par

Just like a tattoo
I'll always have you...

#532 2008-03-23 12:16:37

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

si eu care tocmai vroiam sa incerc roll din ala smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.