homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-33

#609 2008-04-26 12:43:14

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: metode de epilare

buna fetele....am citit si eu ce ati scris voi pe aici si as vrea sa va impartasesc si din experienta mea: eu nu am folosit niciodata lama...la inceput foloseam un epilator, insa am renuntat pt ca imi cresteau multe fire sub piele.....acum folosesc crema depilatoare de la elmiplant si pe picioare, si inghinal si la axila....vara trecuta am fost de 2 ori la salon si m-am facut cu ceara, dar in momentul in care incepea sa imi creasca parul ma manca foarte tare pielea si am renuntat.....acum ma gandesc ca vine vara si o sa trebuiasca sa merg iar la salon ca sa ma tina mai mult, macar pe picioare sa ma fac (si pe maini ar trebui)...si mi-e asa teama ca o sa inceapa iar calvarul cu mancarimile sad

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#610 2008-05-03 16:35:55

crazyness
Membru
Inregistrat: 2008-05-03

well...buna fetelor..am nevoie de putin ajutor...vreau sa merg la un salon sa ma epilez acolo jos smile  ...si as vrea sa imi recomandati un salon bun cu o cosmeticiana buna...si daca se poate niste preturi ceva...si dc nu, sfaturi:P..astept . Ms mult. Ma adresez fetelor din iasi smile.

#611 2008-05-04 14:26:37

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

crazyness daca iti convine in pacurari,eu merg la salonul albastru,este pe partea dreapta cum mergi inspre capatul pacurari la parterul unui bloc cu 100m inainte de statia de dinainte de Kaufland

#612 2008-05-04 18:55:54

darkshines
New member
Inregistrat: 2008-04-20

pe picioare ma fac cu aparatul. uneori mi-e lene si ma fac cu lama pentru ca mi se pare ca dureaza prea mult cu aparatul. imi ia vreo ora doua smile cu ceara dureaza mai putin? nu m-am facut niciodata cu ceara.
pe maini aveam cam multicel si am inceput sa ma fac anu asta, tot cu aparatul ... big_smile si creste mult mai greu decat creste pe picioare... mie mi se pare ca s-a mai rarit chiar... dar poate mi se pare.
inghinal ma fac mai mult cu lama dar si cu aparatul chiar daca doare cam tare. doar la linia de la slip ca altfel n-as indrazni big_smile
la subrat am incercat odata cu aparatul si a durut foarte tare, mi-a iesit si putin sange la unele fire. si de atunci am ramas la lama.

Ultima oara a fost editat de darkshines (2008-05-04 18:57:10)

#613 2008-05-04 19:05:13

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

cu ceara dureaza cel mai mult dar e cel mai bine.

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

#614 2008-05-04 20:07:20

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Reina a scris:

cu ceara dureaza cel mai mult dar e cel mai bine.

dureaza mai putin decat cu aparatul, asta daca te faci la cosmetica smile ca singurica daca nu esti obisnuita pana te chinui... roll

Dragostea nu se stă, se face.

#615 2008-05-04 20:47:51

darkshines
New member
Inregistrat: 2008-04-20

si timpul cat astepti la cosmetica... visslar
poate sunt eu mai zgarcita dar nu-mi vine sa platesc cosmeticiana in fiecare luna big_smile si de pensat tot singura ma pensez dar ma enerveaza ca trebuie sa "reimprospatez" aspectul sprancenelor foarte des... n-apuc sa ma pensez si creste alt rand de fire... le scot pe-alea si tot asa.. poate-ar fi mai bine sa le las odata sa creasca si gata..dar nu ma indur

la ceara care sunt avantajele fata de aparat? creste mai greu?

#616 2008-05-04 22:19:24

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

fetele...doare rau cu ceara? eu poimaine ma duc sa ma fac pe picioare la salon si mor de frica...dupa destul de mult timp de folosit lama...cum e? ce sa fac sa nu doara tare?

#617 2008-05-04 22:21:24

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

pe mine nu m-a durut deloc cand m-am facut prima data cu ceara pe picioare smile in schib la inghinal... nu sta incordata smile o sa treaca

#618 2008-05-04 22:24:31

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

inghinal nu vreau cu ceara inca...sper sa fiu ok pt ca nu suport durerea...mai sa si platesc pt ea lol si mi-e frica sa nu ii bag una la aia involuntar lol

#619 2008-05-04 22:54:42

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Fetele....eu am facut o mini descoperire cu o prietena... Satula,eu cel putin,de epilator,cu care imi ia un secol sa ma epilez ca lumea,si de lama,care trebuie folosita extrem de des,am zis sa nu dau nush cate sute de mii la cosmetica la salon,ca sa ma fac cu ceara... Asa k vreau sa-mi iau un incalzitor de ceara personal smile e in jur de 600 de mii... Singura mica problema o sa fie cu benzile,ca ceara se gaseste,dar am inteles k si benzi se gasesc la farmacie smile Abia astept sa-mi cumpar incalzitorul...mai ales ca vine vara si o sa trebuiasca sa ma fac mai des

Poor is the man whose pleasure depends on another

#620 2008-05-04 22:57:26

andrutza
Vizitator

eu benzi imi iau de la salon o rola din aia mare ma tine luni intregi, poate si un an smile

#621 2008-05-05 10:16:24

annabel
Diamond member

si eu mi-as cumpara aparat de incalzit ceara pt axila si picioare dar pe cine sa pun sa ma epileze?pe mama?voi cum procedati(acasa)?

#622 2008-05-05 11:20:51

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

deci azi iau salariu si vreau sa imi iau ceva din magazin pt epilare vine vara si numai vreau sa stau cu lama creste prea repede......am citit pe aici metode pe care le folositi ....aparat cu siguranta nu imi iau prea curand si mai ramane varianta cu ceara sau crema......pot sa imi cumpar ceara de la magazin  sa ma fac acasa ? ( dac spun vreao prostie sa nu radeti de mine ca habar nu am ) crema e mai usor sa o cumperi dar as incerca si io ceara dar nu vreau sa ma duc la salon si nu am aparat de incalzit acasa .....oare se gaseste de cumparat pt acasa ?

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#623 2008-05-05 11:45:42

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

apropo de epilare...eu pe maini, indiferent ca m-am facut cu crema sau cu epilatorul, tot m-am iritat....imi ies asa niste bubite rosii ca niste cosuri, care trec fffff greu.....stie cineva de la ce se fac si cu ce pot da ca sa treaca? initial am crezut ca am alergie la crema si nu m-am mai facut mult timp...acum am bagat epilatorul direct si tot la fel.... e singura zona unde ma irit asa... sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#624 2008-05-05 11:46:27

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

si eu am aceeasi pb...crd k e zona mai sensibila

Sa nu te astepti sa te salut!

#625 2008-05-05 11:47:38

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

si nu ma pot da cu nimic sa treaca odata? arata naspa plus ca incepe patul sa creasca si as vrea sa-l epilez iar sad am 2 saptamani de cand nu se mai duc bubitele sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#626 2008-05-05 11:52:39

annabel
Diamond member

adriana poti cumpara ceara de la magzin si fara sa o incalzesti in acel aparat special:este de la Sesu ceara roll-on si ai si cateva benzi acolo dar cand am incercat eu sa ma fac nu mi-au ajuns si m-am lasat pagubasa(il incalzesti la microunde)

#627 2008-05-05 11:57:08

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

little_rabbit a scris:

adriana poti cumpara ceara de la magzin si fara sa o incalzesti in acel aparat special:este de la Sesu ceara roll-on si ai si cateva benzi acolo dar cand am incercat eu sa ma fac nu mi-au ajuns si m-am lasat pagubasa(il incalzesti la microunde)

e buna ceara aia da tb s t faca cineva k sngura nu prea iti iese...mie si d l aia mi-au aparut bubite...si in loc d benzile alea eu am fol hartie alba..simpla

Sa nu te astepti sa te salut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.