|
Nu esti logat.
Metode de epilare-33#609 2008-04-26 12:43:14
Re: metode de epilarebuna fetele....am citit si eu ce ati scris voi pe aici si as vrea sa va impartasesc si din experienta mea: eu nu am folosit niciodata lama...la inceput foloseam un epilator, insa am renuntat pt ca imi cresteau multe fire sub piele.....acum folosesc crema depilatoare de la elmiplant si pe picioare, si inghinal si la axila....vara trecuta am fost de 2 ori la salon si m-am facut cu ceara, dar in momentul in care incepea sa imi creasca parul ma manca foarte tare pielea si am renuntat.....acum ma gandesc ca vine vara si o sa trebuiasca sa merg iar la salon ca sa ma tina mai mult, macar pe picioare sa ma fac (si pe maini ar trebui)...si mi-e asa teama ca o sa inceapa iar calvarul cu mancarimile "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #610 2008-05-03 16:35:55
Re: metode de epilarewell...buna fetelor..am nevoie de putin ajutor...vreau sa merg la un salon sa ma epilez acolo jos ...si as vrea sa imi recomandati un salon bun cu o cosmeticiana buna...si daca se poate niste preturi ceva...si dc nu, sfaturi:P..astept . Ms mult. Ma adresez fetelor din iasi . Offline #611 2008-05-04 14:26:37
Re: metode de epilarecrazyness daca iti convine in pacurari,eu merg la salonul albastru,este pe partea dreapta cum mergi inspre capatul pacurari la parterul unui bloc cu 100m inainte de statia de dinainte de Kaufland Offline #612 2008-05-04 18:55:54
Re: metode de epilarepe picioare ma fac cu aparatul. uneori mi-e lene si ma fac cu lama pentru ca mi se pare ca dureaza prea mult cu aparatul. imi ia vreo ora doua cu ceara dureaza mai putin? nu m-am facut niciodata cu ceara. Ultima oara a fost editat de darkshines (2008-05-04 18:57:10) Offline #613 2008-05-04 19:05:13
Re: metode de epilarecu ceara dureaza cel mai mult dar e cel mai bine. Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#614 2008-05-04 20:07:20
Re: metode de epilare
dureaza mai putin decat cu aparatul, asta daca te faci la cosmetica ca singurica daca nu esti obisnuita pana te chinui... Dragostea nu se stă, se face. Offline #615 2008-05-04 20:47:51
Re: metode de epilaresi timpul cat astepti la cosmetica... Offline #616 2008-05-04 22:19:24
Re: metode de epilarefetele...doare rau cu ceara? eu poimaine ma duc sa ma fac pe picioare la salon si mor de frica...dupa destul de mult timp de folosit lama...cum e? ce sa fac sa nu doara tare? Offline #617 2008-05-04 22:21:24
Re: metode de epilarepe mine nu m-a durut deloc cand m-am facut prima data cu ceara pe picioare in schib la inghinal... nu sta incordata o sa treaca Offline #618 2008-05-04 22:24:31
Re: metode de epilareinghinal nu vreau cu ceara inca...sper sa fiu ok pt ca nu suport durerea...mai sa si platesc pt ea si mi-e frica sa nu ii bag una la aia involuntar Offline #619 2008-05-04 22:54:42
Re: metode de epilareFetele....eu am facut o mini descoperire cu o prietena... Satula,eu cel putin,de epilator,cu care imi ia un secol sa ma epilez ca lumea,si de lama,care trebuie folosita extrem de des,am zis sa nu dau nush cate sute de mii la cosmetica la salon,ca sa ma fac cu ceara... Asa k vreau sa-mi iau un incalzitor de ceara personal e in jur de 600 de mii... Singura mica problema o sa fie cu benzile,ca ceara se gaseste,dar am inteles k si benzi se gasesc la farmacie Abia astept sa-mi cumpar incalzitorul...mai ales ca vine vara si o sa trebuiasca sa ma fac mai des Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #620 2008-05-04 22:57:26
Re: metode de epilareeu benzi imi iau de la salon o rola din aia mare ma tine luni intregi, poate si un an #621 2008-05-05 10:16:24
Re: metode de epilaresi eu mi-as cumpara aparat de incalzit ceara pt axila si picioare dar pe cine sa pun sa ma epileze?pe mama?voi cum procedati(acasa)? Offline #622 2008-05-05 11:20:51
Re: metode de epilaredeci azi iau salariu si vreau sa imi iau ceva din magazin pt epilare vine vara si numai vreau sa stau cu lama creste prea repede......am citit pe aici metode pe care le folositi ....aparat cu siguranta nu imi iau prea curand si mai ramane varianta cu ceara sau crema......pot sa imi cumpar ceara de la magazin sa ma fac acasa ? ( dac spun vreao prostie sa nu radeti de mine ca habar nu am ) crema e mai usor sa o cumperi dar as incerca si io ceara dar nu vreau sa ma duc la salon si nu am aparat de incalzit acasa .....oare se gaseste de cumparat pt acasa ? """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #623 2008-05-05 11:45:42
Re: metode de epilareapropo de epilare...eu pe maini, indiferent ca m-am facut cu crema sau cu epilatorul, tot m-am iritat....imi ies asa niste bubite rosii ca niste cosuri, care trec fffff greu.....stie cineva de la ce se fac si cu ce pot da ca sa treaca? initial am crezut ca am alergie la crema si nu m-am mai facut mult timp...acum am bagat epilatorul direct si tot la fel.... e singura zona unde ma irit asa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #624 2008-05-05 11:46:27
Re: metode de epilaresi eu am aceeasi pb...crd k e zona mai sensibila Sa nu te astepti sa te salut! Offline #625 2008-05-05 11:47:38
Re: metode de epilaresi nu ma pot da cu nimic sa treaca odata? arata naspa plus ca incepe patul sa creasca si as vrea sa-l epilez iar am 2 saptamani de cand nu se mai duc bubitele "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #626 2008-05-05 11:52:39
Re: metode de epilareadriana poti cumpara ceara de la magzin si fara sa o incalzesti in acel aparat special:este de la Sesu ceara roll-on si ai si cateva benzi acolo dar cand am incercat eu sa ma fac nu mi-au ajuns si m-am lasat pagubasa(il incalzesti la microunde) Offline #627 2008-05-05 11:57:08
Re: metode de epilare
e buna ceara aia da tb s t faca cineva k sngura nu prea iti iese...mie si d l aia mi-au aparut bubite...si in loc d benzile alea eu am fol hartie alba..simpla Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|