homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-71

#1331 2011-08-03 12:04:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: metode de epilare

eu zic cu o zi inainte smile ca iti chinui pielea si cu exfolierea, dupa aia mai bagi si ceara... asa o mai lasi sa se "linisteasca" intre operatiuni big_smile
crema este una la farmacie, stai sa-mi aduc aminte si-ti zic cum se numeste big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1332 2011-08-03 12:06:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca tot ai probleme cu iritatia, nu ti-as recomanda sa faci exfolierea doar cu o ora inainte. o poti face cu o seara inainte, de exemplu, la dus.
de crema nu stiu sa-ti spun. eu nu folosesc nimic, dar pana a doua zi imi trece orice iritatie.

#1333 2011-08-03 12:07:24

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

eu ma duc astazi la salon sa ma epilez, despre ce crema e vb?baneocin cumva?
deci sa nu mai fac si exfoliere.. hmm

anca, eu am pielea sensibila tb neaparat sa folosesc ceva..ceva eficient.. neutral

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-08-03 12:09:48)

#1334 2011-08-03 12:11:34

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

eu iti recomand sa nu te exfoliezi big_smile lasa pe data viitoare; ceva gen baneocin, da smile chiar citeam acum pe tot felul de forumuri, in speranta ca imi aduc aminte, dar n-am avut noroc lol anyway, in multe locuri am citit ca-i buna smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1335 2011-08-03 14:40:06

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

cu baneocin m-am dat, nu mi-a fost de mare folos.. nustiu
multumesc frumos puss

Publicitate

loading...

#1336 2011-08-03 16:02:42

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

eu m-am iritat ingrozitor la axila si am folosit sudocrem. pentru mine a functionat chiar bine.

#1337 2011-08-03 16:14:10

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

eu zic sa nu mai folositi baneocin dupa epilat - nu-i vad rostul. e un unguent cu doua antibiotice, nu vad la ce sa fie bun, nu reduce iritatia...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1338 2011-08-03 16:29:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pe mine ma ajuta bepanthen-ul.

#1339 2011-08-03 17:20:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

fetelor, spuneti-mi, va rog, cu ce sa ma fac inghinal? pt o portiune mica folosesc epilatorul. complet ma fac cu lama. dar n-o mai suport! de cand ma stiu, la primele utilizari ma tai in ultimul hal, iar apoi, doar imi agata firele, ma ciupesc si atat. la salon nu ma duc. ma gandeam sa incerc cu crema depilatoare. e o idee buna?

bebe V., soarele si luna

#1340 2011-08-03 17:41:17

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

alinda a scris:

eu zic sa nu mai folositi baneocin dupa epilat - nu-i vad rostul. e un unguent cu doua antibiotice, nu vad la ce sa fie bun, nu reduce iritatia...

pe mine chiar m-a ajutat ...am folosit acum pentru prima data si seara m-am epilat si imediat dupa m-am dat cu solutie (putina pudra diluata in apa) si dimineata era pielea deja vindecata si alba ....pana acum si dupa 2-3 zile inca aveam bubite rosii si ma ustura ...deci chiar a functionat

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#1341 2011-08-03 19:26:29

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Imi ziceti si mie un salon bun in bucuresti?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1342 2011-08-03 19:58:35

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

sau cicatrizin mai e buna

Sa nu te astepti sa te salut!

#1343 2011-08-03 21:06:31

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

april sunset a scris:

fetelor, spuneti-mi, va rog, cu ce sa ma fac inghinal? pt o portiune mica folosesc epilatorul. complet ma fac cu lama. dar n-o mai suport! de cand ma stiu, la primele utilizari ma tai in ultimul hal, iar apoi, doar imi agata firele, ma ciupesc si atat. la salon nu ma duc. ma gandeam sa incerc cu crema depilatoare. e o idee buna?

eu zic ca o sa te usture de o sa-ti vina sa te sui pe pereti ... dar mai asteapta si alte pareri

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1344 2011-08-03 22:00:03

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

merci, kathrynn, mai astept si alte pareri. dar de ce sa ma usture? cesafac

bebe V., soarele si luna

#1345 2011-08-03 22:06:58

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

fetelor eu am o mica nelamurire. De curand am schimbat cosmeticiana din varii motive si am aterizat intr-un alt salon. Nu amd e ce sa ma plang, conditiile sunt super, steril, curat , frumos dar... exista o mica problema.

La salonul unde ma faceam inainte (aici vorbesc de inghinal ca la restul nu am probleme) tipa ma dadea dupa cu putina pudra de talc apoi eu ma dadeam acasa cu o lotiune tonica eventual putin bepanthen cand ma iritam mai rau sau mai stiu eu ce.

Acum, la noul salon, tipa ma epileaza, ma da cu o pudra apoi ma da cu spirt (sau ceva cu alcool,oricum ideea e ca ma usutra de imi vine sa ma urc pe pereti:|) Prima data nici nu am stiut ce face, am simtit doar ceva ud apoi am simtit o usturime de imi dadusera lacrimile )mma fac inghinal total). A treia oara cand am mers lae a i-am spus inainte sa inceapa sa ma epileze sa nu ma mai dea cu spirt sau cu ce ma da pentru ca ma ustura rau.

Problema e urmatoarea, ca de fiecare data cand a facut chestia asta, am avut dupa  o piele fiiina si fara semne si imediat mi s-au dus punctuletele alea rosii. Si eu ma dadeam acasa cu lotiunea aia si ma ustura putin dar efectul nu era acelasi.
Voi ce ziceti? Sa o las in continuare sa faca asta sau e periculos,adica usturimea aia e pur si simplu ingrozitoare dar dupa 30 de minute deja am pielea asa frumoasa.

Am intrebat-o cu ce ma da maie xact si mi-a spus ca este und ezinfectant, credeti ca ar avea cu ce sa-mi dauneze? Intreb pentru ca maine am din nou programare de dimineata si as vrea sa stiu daca sa o mai las sau nu.

#1346 2011-08-03 22:10:05

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

V. a scris:

fetelor eu am o mica nelamurire. De curand am schimbat cosmeticiana din varii motive si am aterizat intr-un alt salon. Nu amd e ce sa ma plang, conditiile sunt super, steril, curat , frumos dar... exista o mica problema.

La salonul unde ma faceam inainte (aici vorbesc de inghinal ca la restul nu am probleme) tipa ma dadea dupa cu putina pudra de talc apoi eu ma dadeam acasa cu o lotiune tonica eventual putin bepanthen cand ma iritam mai rau sau mai stiu eu ce.

Acum, la noul salon, tipa ma epileaza, ma da cu o pudra apoi ma da cu spirt (sau ceva cu alcool,oricum ideea e ca ma usutra de imi vine sa ma urc pe pereti:|) Prima data nici nu am stiut ce face, am simtit doar ceva ud apoi am simtit o usturime de imi dadusera lacrimile )mma fac inghinal total). A treia oara cand am mers lae a i-am spus inainte sa inceapa sa ma epileze sa nu ma mai dea cu spirt sau cu ce ma da pentru ca ma ustura rau.

Problema e urmatoarea, ca de fiecare data cand a facut chestia asta, am avut dupa  o piele fiiina si fara semne si imediat mi s-au dus punctuletele alea rosii. Si eu ma dadeam acasa cu lotiunea aia si ma ustura putin dar efectul nu era acelasi.
Voi ce ziceti? Sa o las in continuare sa faca asta sau e periculos,adica usturimea aia e pur si simplu ingrozitoare dar dupa 30 de minute deja am pielea asa frumoasa.

Am intrebat-o cu ce ma da maie xact si mi-a spus ca este und ezinfectant, credeti ca ar avea cu ce sa-mi dauneze? Intreb pentru ca maine am din nou programare de dimineata si as vrea sa stiu daca sa o mai las sau nu.

nu te-ai gandit ca poate efectul cel fain e de la metoda de epilare? ca inteleg ca asta se intampla de cand mergi la ea...poate e vorba de ceara, de metoda si nu de alcool sau ce foloseste. nu?

nu e periculos, dar sa te usture e normal, ca ai practic niste rani peste care toarna alcool. daca tie ti se pare ca iti e mai bine, suporta smile e  risc-beneficiu: usturime vs piele fina.

#1347 2011-08-03 22:29:24

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

nu e vorba de ceara pentru metoda si ceara sunt aceleasi singura schimbare este alcoolul ala pe care il pune pe-acolo lol ca nici metoda pe care o foloseste la epilat nu pare sa difere ... atunci lol o sa vad maine daca ramane pielea la fel daca nu ma da big_smile Parca nu ma indur sa sufar iarasi

#1348 2011-08-03 23:46:00

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

V. a scris:

nu e vorba de ceara pentru metoda si ceara sunt aceleasi singura schimbare este alcoolul ala pe care il pune pe-acolo lol ca nici metoda pe care o foloseste la epilat nu pare sa difere ... atunci lol o sa vad maine daca ramane pielea la fel daca nu ma da big_smile Parca nu ma indur sa sufar iarasi

poate sa nu para, dar sa difere smile microranile pe care ti le provoaca si deci aspectul ulterior al pielii depinde foarte mult de tehnica, la asta am vrut sa ma refer. pentru ca altfel nu are o explicatie.

succes!

#1349 2011-08-04 11:27:30

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

V, sa stii ca eu dupa epilat folosesc numai alcool de ani de zile. ustura putin apoi trece dar, cum zici si tu, irirtatia mi s epare ca dispare mult mai repede. in plus stii sigur ca ai dezinfectat bine pielea aia ranita. eu te-as sfatui sa rabzi smile

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.