|
Nu esti logat.
Secretie vaginala NORMALA-22#400 2011-02-11 23:09:33
Re: Secretie vaginala NORMALAimi raspunde si mie cineva care stie despre aceasta problema?sau care poate da un sfat...ms frumos.. Offline #401 2011-02-13 13:02:20
Re: Secretie vaginala NORMALA
daca au fost protejate contactele nu e sarcina.
orice sangerare in afara de menstruatie semnaleaza o problema. te sfatuiesc sa mergi la medic cat mai repede. Offline #402 2011-02-13 13:39:36
Re: Secretie vaginala NORMALAnu! si nici nu am semne ca dureri de burta ... asta e a treia zi cand am aceste secretii maronii...nu st abundente dar ma ingrijoreaza..ar fi cazul sa ma duc la un ginecolog?si pt aceste secretii si pt faptul ca deja sunt 10 zile de intarziere...ma gandeam sa cumpar niste ceai de la fares pt menopauza..respectivele plante st bune pt amenoree ..si asa poate imi vine si menstruatia...printr`un remediu natural.Sunt 2 ceaiuri aparent la fel numai ca unu contine salvie altul branca ursului..amandoua st bune pt amenoree.. Ultima oara a fost editat de Aditzzza (2011-02-13 13:47:03) Offline #403 2011-02-13 14:11:23
Re: Secretie vaginala NORMALAeu zic sa nu iei nici un ceai,ci sa mergi la doctor,nici naturistele nu sunt inofensive.mergi la un ginecolog bun si spune-i de intarziere si secretie. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #404 2011-02-13 14:34:08
Re: Secretie vaginala NORMALAde ce zici asta?ce poate sa`mi faca un ceai? adik sti vreo situatie in care a facut rau...eu am vazut ca nu are efecte adverse ci doar scad tensiunea dc bei prea mult intr`o zi..si e 100 % natural nu are e-uri .. Ultima oara a fost editat de Aditzzza (2011-02-13 14:36:35) Offline Publicitateloading...
#405 2011-02-13 14:39:55
Re: Secretie vaginala NORMALAda nu e mai bine sa mergi la medic? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #406 2011-02-13 14:44:06
Re: Secretie vaginala NORMALAba da...nu eram asa ingrijorata in legatura cu menstruatia pt ca am inteles ca asa se intampla dp oprirea anticonceptionalelor..dureaza pana se regleaza organismul...dar totusi 10 zile e ceva timp si nu e normal?presupun...mai ales ca am si secretiile astea..sti care ar fi cauza unor astfel de secretii?ca am citit o gramada de cauze...si insarcinata nu am cum sa fiu:| Offline #407 2011-02-13 14:51:40
Re: Secretie vaginala NORMALAeu nu am avut nici o secretie nici intarziere dupa ce am renuntat la ac.da acum fiecare corp reactioneaza in alt fel.eu zic sa mergi la medic si va fi mai bine. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #408 2011-02-13 19:15:10
Re: Secretie vaginala NORMALAFetelor, sunt disperata, va rog ajutati-ma! Postez aici ca sa nu deschid topic nou. Ieri, dupa contactul sexual, am avut dureri si usturimi ingrozitoare, niciodata nu s-a mai intamplat asa. M-am spalat si am observat in oglinda ca zona de la intrarea in vagin era rosie si avea ca niste puncte mici...asemanatoare cu porii din care cresc firele de par. Am dat vina pe epilat, intrucat cu o zi in urma ma epilasem si am zis ca a ramas pielea sensibila. Am dat cu crema de galbenele si s-a mai calmat. Offline #409 2011-02-13 19:19:36
Re: Secretie vaginala NORMALAnu ai cum sa mergi la un cabinet, o clinica sa iti faci analizele saptamana asta? ca mai apoi sa mergi cu ele la medicul tau? eu una cand am probleme mai intai ma duc sa imi fac analizele si apoi ma duc cu ele ma medicul meu. altfel m-as duc la el, ma consulta, fac analize, ma intorc peste o saptamana.. mai bine ma duc direct cu ele in brate. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #410 2011-02-13 19:27:31
Re: Secretie vaginala NORMALACora, a putea sa merg, dar fara trimitere, nu? Oricum le fac la un cabinet particular...nu prea stiu si nu prea ma descurc, nu am mai avut probleme decat o data pana acum. Atunci am facut o analiza de secretie in spital (si nu prea mai am incredere) pentru ca a iesit ok, ca nu as avea nimic, dar aveam niste mancarimi si usturi + secretie alba. Am mers la medic cu ele, nici nu s-a uitat pe ele (medicul meu era in concediu, asa ca am mers la altul) mi-a dat un tratament...mi-a trecut pe moment. Dupa cateva luni, la mare, iar am patit-o, cred ca de la apa am luat ceva microb. L-am sunat pe doctor, mi-a zis ce sa iau. Acum sunt disperata, nu stiu ce sa fac. Nici macar nu stiu ce analize sa cer, nu m-am mai confruntat cu problema asta. Cu mama nu prea pot sa vorbesc, ca ma ia la intrebari si cum si de ce si na... Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2011-02-13 19:28:39) Offline #411 2011-02-13 19:47:24
secretiile astea sunt o singerare, pentru numele lui Dumnezeu!...parerea mea e sa nu iei nici un ceai pentru nici o amenoree ca nu sunt inovensive! cum crezi ca actioneaza ele decit prin bulversari hormonale pe care nu le stim controla(ca sa aiba efect impotriva amenoreei!)????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #412 2011-02-13 19:55:23
Multumesc mult, dar nu sunt din Bucuresti. Ati putea sa-mi spuneti ce analiza sa cer? Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2011-02-13 19:58:01) Offline #413 2011-02-13 20:06:43
Re: Secretie vaginala NORMALAexamen de secretie vaginala...e suficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #414 2011-02-13 20:25:32
Re: Secretie vaginala NORMALAdoctoressa,va rog frumos imi raspundeti si mie la o intrebare-mi-a iesit gardnerella vaginalis in proportie de 50 la suta in iulie anu trecut.acum am refacut analiza de secrteie si mi-a zis doamna dr ca nu e nevoie de tratament,ca e totul bine.si totusi pe rezultat scrie relativ gardnerella vaginalis.ce inseamna asta? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #415 2011-02-13 20:37:04
sonia, nu prea mi-e mie clar ce inseamna pe buletinul ala ca e 50% si nici ce inseamna relativ...insa ce stiu sa iti spun e ca gardnerella e un microorganism ce traieste in mod obisnuit in vagin asadar e ideea e ca e firesc ca o gasesti in examenul de secretie daca e unul mai elaborat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #416 2011-02-13 20:42:09
Re: Secretie vaginala NORMALAmultumesc mult,doamna doctor "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #417 2011-02-14 19:50:59
Re: Secretie vaginala NORMALAam facut testul acum 10 min...si a iesit negativ...nu mai am acele scurgeri...dar oricum o sa ma duc la ginecolog maine in legatura cu intarzierea.ms mult de raspuns doctoressa! Offline #418 2011-02-14 20:07:59
Re: Secretie vaginala NORMALABuna din nou, fetelor. Mi-am facut programare pt maine, merg sa-mi fac analiza de secretie, iar cand o fi gata, merg cu ea la doctor. Problema e ca de ieri lucrurile s-au inrautatit. Secretia e galbui-verde, foarte vascoasa si consistenta. In continuare ma doare, ustura si mananca zona de la intrarea in vagin. Mi s-a umflat una dintre labiile mici si e foarte rosie, ma doare foarte tare, abia pot sa ma imbrac. Aveti idee cu ce pot sa dau? Am dat si ieri si azi cu crema de galbenele, dar vad ca degeaba. Pot sa dau cu un unguent, ceva? Nidoflor sau Baneocin ar fi ok? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|