|
Nu esti logat.
Secretie vaginala NORMALA-5#77 2009-03-02 21:50:59
Re: Secretie vaginala NORMALAmonica, se scapa greu uneori daca tratamentul sau medicul nu da un tratament corect. de aia e bine sa se faca o antifungigrama si sa ai mereu sistemul imunitar tare. cum sanatatea e mai subreda, stress, sau alti factori, poate sa reapara... Ultima oara a fost editat de Danae (2009-03-02 21:51:24) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #78 2009-03-03 16:19:40
Re: Secretie vaginala NORMALAMultumesc,Danae.Inainte vreme,ma bazam pe sistemul meu imunitar..acum vad ca-mi joaca feste..nu stiu cum am reusit sa ma pricopsesc cu infectia asta..Si rezultatul abia vineri o sa-l primesc. Offline #79 2009-03-03 16:52:59
Re: Secretie vaginala NORMALAmonica nu esti singura care pateste asa. si eu patesc la fel, dar data viitoare imi impun punctul de vedere fie ce o fi si daca nu, caut alt medic. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #80 2009-03-09 21:42:23
Re: Secretie vaginala NORMALABuna seara! Intru des pe acest forum si din cand in cand postez cate o rugaminte care a fost de fiecare data indeplinita cu promtitudine, motiv pentru care le multumesc moderatoarelor acestui forum. Offline #81 2009-03-10 23:39:10
Re: Secretie vaginala NORMALA
Danae,multumesc.Si asa ar trebui,sa plecam de la medic edificati asupra problemei,nicidecum cu mai multe intrebari,intrebari la care ne ajuta altcineva(persoane carora le pasa) sa gasim raspunsuri. Offline Publicitateloading...
#82 2009-03-11 07:52:36
Re: Secretie vaginala NORMALADe la un timp am o secretie mai gelatinoasa. Nu multa, dar seamana cu gelatina, este incolora si inodora. Este cumva ovulatia? O sa merg sa imi fac Papul si o analiza de secretie. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #83 2009-03-11 11:41:26
Re: Secretie vaginala NORMALAolla la o analiza a secretiei vaginale au iesit urmatoarele analize : Offline #84 2009-03-11 15:01:42
Re: Secretie vaginala NORMALAJessie, din ce descrii tu pare secretia specifica ovulatiei Offline #85 2009-03-11 15:02:22
Re: Secretie vaginala NORMALAMultumesc mult, lady! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #86 2009-03-11 15:05:53
Re: Secretie vaginala NORMALA
cu placere Offline #87 2009-03-13 18:45:04
Re: Secretie vaginala NORMALAbuna. cred ca sunt putin offtopic, dar toate problemele mele ar putea fi legate intre ele. tocmai am terminat un tratament pt candida (lomexin crema si fluomizin ovule). am o obsesie legata de reusita acestui tratament si pana ma programez pt o analiza de secretie ma imbolnavesc de nervi. aceasta secretie... poate fi galbuie si normala in acelasi timp? mancarimile acelea ingrozitoare au disparut din fericire, dar mai e dilema asta cu secretia. inca ceva : daca nu poate fi usor galbuie cateodata, si nu ar trebui sa se schimbe consistenta chiar niciodata (uneori e albicioasa, transparenta, mai apoasa), inseamna ca sunt bolnava de cand ma stiu, pt. ca intotdeauna a fost asa. m-am speriat acum ca am citit articolul, nu stiu ce sa mai cred. pe deasupra mai am si o anexita pt care n-as face tratamentul dat de doctorita : anticonceptionale. mi se par un cutit cu 2 taisuri si probabil o sa-mi mai fac un consult pentru un alt tratament. secretia aceasta "schimbatoare" ar putea fi din cauza anexitei? Offline #88 2009-03-13 19:03:12
Re: Secretie vaginala NORMALA1 anexita nu se trateaza cu anticonceptionale...nici acum si niciodata... happy with him...inlove with him... Offline #89 2009-03-13 19:17:17
Re: Secretie vaginala NORMALAdoamne si eu care credeam ca sunt proasta ca nu vreau sa fac ce zice medicul >< oricum vroiam sa ma duc in alta parte sa-mi fac si analiza de secretie si interpretarea acesteia, dar m-ai linistit mult cu mesajul asta. mersi >< Offline #90 2009-03-17 23:39:59
Re: Secretie vaginala NORMALAo analize de secretie ai facut? happy with him...inlove with him... Offline #91 2009-03-24 21:32:11
Re: Secretie vaginala NORMALAsi eu am o problema...dar nu cred k e vorba de o infectie...pur si simplu am nishte mancarimi ingrozitoare...dar,doar in unele momente ale zilei( mai ales noaptea) ..cat despre scurgere nu e ceva abundent ..sau urat mirositor..e foarte putin si nu are caracteristicele unei scurgeri -infectie ..am citit despre asta ca poate fi din cauza antibioticelor (dar nu folosesc) sau a anticonceptionalelor (pe care le iau de vreo 8 luni) ..sa fie vorba de o candidoza? ..cred k pana la urma o sa ajung sa merg la ginecolog caci mi'e frica .. voi ce ziceti? I can't imagine the night without day..i really can't imagine Me without You... Offline #92 2009-03-24 23:18:52
Re: Secretie vaginala NORMALAmancarimile nu sunt de la anticonceptionale asa ca cel mai probabil e o infectie. eu zic sa mergi la medic Offline #93 2009-03-25 04:35:25
Re: Secretie vaginala NORMALAbuna! ajutati-ma si pe mine, sunt noua in grup nu stiu daca postez unde trebuie, sa va spun problema mea: de cateva luni in perioada dinaintea ciclului si chiarsi dupa imi apar scurgeri vaginale foarte urat mirositoare, si destul de dense culoare alba laptoasa si abundente, ce sa fac, daca ati putea sa imi spuneti despre ce e vorba inainte de a merge la medic, si ah sa nu uit, aceasta luna nu mi -sa mai intamplat dar, de cateva luni aveam o problema : imi iesea un fel de bubitza ca un herpes, dar nu cred ca este herpes, sper sa nu fie, pe perineu sau de multe ori chiar in jurul anusului , bubita care imi provoca mancarimi destul de seroase, adika va dati seama ce aiurea "sa te manace in fund", acum revenind la ale mele, va rog mult daca se poate un raspuns cat mai repede, chair si pe casutza de e-mail, multumesc anticipat Offline #94 2009-03-25 16:08:52
Re: Secretie vaginala NORMALApai elena...eu zik sa mergi la un consult ginecologic...e greu de spus ce ai fara o consultatie de specialitate...insa o secretie urat mirositoare este un semn de infectie sau de o dereglare a florei cel putin... baby Dragos Offline #95 2009-03-30 00:33:12
Re: Secretie vaginala NORMALABuna. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|