|
Nu esti logat.
DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITA#1 2008-09-29 17:17:30
DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITABuna ! Offline #2 2008-09-29 18:09:41
Re: DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITAnu a fost cumva perforat apendicele? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-29 20:00:46
Re: DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITAtrebuie sa te misti. daca ai fi stat in spital te-ar fi fugarit asistentele pe holuri mobilizarea precoce e f importanta. tu poate te-ai temut sa nu faci ceva gresit si ai stat in pat. misca-te prin casa. iar legat de durere...nu tre sa mergi la scos firele la 10 zile? il poti intreba atunci sau mai devreme mergi la dr daca te ingrijoreaza mami de minuni Offline #4 2008-09-30 22:42:27
Re: DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITAam o intrebare:D cat timp nu ai voie sa faci sport dupa operatie? eu am dureri in partea dreapta si mi'e frica sa nu fie apendicele:-s doare daca apas si se simte ca un nodul. anul asta am bacu' si vreau sa'l dau din sport si mi'e tare frica sa nu am probleme . Offline #5 2008-10-01 01:21:59
Re: DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITApai mergi la medic...daca intradevar e apendicita cu cat te operezi mai rpd cu atat mai bine...e doar inceputul anului si vei avea destul timp sa te pregatesti... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-01 01:23:39
Re: DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITAeu stiu ca 3 luni.... dar nu cred ca te mai lasa sa dai bacu din sport dak esti scutita... era vorba inainte ca nici dak ai fost scutit un an din cei 4 nu mai ai voie... apoi stiu k a ramas cu ultimu an #7 2008-10-01 02:54:12
Re: DURERE DE DUPA OPERATIA DE APENDICITAanul acesta trebuie sa fi facut sport doar ultimul semestru...wai ce frica mi k n'am chef sa invat la inca o materie..si vreau sa dau si la politie,deci imi trebuie antrenament serios. ms fain Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|