|
Nu esti logat.
Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-162Subiect inchis
#3060 2009-08-31 15:21:23
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dstiu eu? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3061 2009-08-31 15:22:54
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
noi am platit corul, atata tot... si asta asa, "la mica intelegere" cu baietii Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3062 2009-08-31 15:25:22
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DEu stiu ca in Bucuresti se plateste la biserica minim 200 de euro la cursul zilei... daca vrei si cor, atunci se mai adauga... asta de cativa ani stiu, acum s-ar putea sa fie si mai mult evident, sunt biserici "de fite" unde preturile sunt pe masura Offline #3063 2009-08-31 15:37:19
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpai si aici in iasi ma sperii cand aud ce se cere la bisericile "de fite" (adica alea cateva din centru, f vanate pt nunti). ca la oricare alta, normala, de cartier, nu platesti nimic... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3064 2009-08-31 15:53:28
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DEu nu pricep ce e aia biserica de fite, dar poate sunt eu mai naiva si mai prostuta Adica nu te duci in fata lui Dumnezeu, oriunde ar fi biserica aia si oricum ar arata - nu ar trebui sa conteze, tu te duci ca sa-ti legi viata de al omului iubit... Dar repet, poate sunt eu prea proasta sa pricep de ce conteaza cat de renumita e biserica... Offline Publicitateloading...
#3065 2009-08-31 16:15:23
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
sunt de acord cu tine ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3066 2009-08-31 17:25:10
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dnu ar trebui catalogate drept biserici de fite..adica mna..cel putin din partea mea asta nu a fost un criteriu de a alege biserica. daca stateam in nu stiu ce cartier mergeam la bisericuta de acolo..dar asa, de unde voi sta din toamna biserica asta careia unele din voi ii ziceti de fite imi va fi destul de aproape. apoi m-am gandit sa fie si accesibila pt cei care vin la biserica, pt ca sigur vin destui, la rude ma refer, si cum nu sunt din oras nu aveam chef sa ii duc la nu stiu ce bisericuta sa se rataceasca prin oras. al 3lea criteriu a fost ca biserica sa ma faca cumva sa ma simt bine acolo. aveam 2 biserici in cap,situate cumva in centrul orasului, ambele catalogate drept biserici de fite...sincer nici eu nu stiu, probabil din vina preotilor sau a celor care cer taxa aia si ce mai trebuie. nu stiam cum arata, asa ca am mers la prima varianta (biserica de la palat) si nu m-am simtit bine deloc inauntru. erau 2 stalpi enormi f aproape de mijlocul bisericii si mi s-a parut inghesuit si un aer inchis asa ca am renuntat la ea..desi mi-ar fi placut mai mult locatia cu palatul si gradina (bune pt pozele de grup). am mers la a2a biserica si mi-a placut f mult ca era lejer inauntru, mai spatioasa, gradina imensa si...asta a fost. sincer nu as fi mers prin nu stiu ce cartier sa caut biserica doar ca sa nu zica lumea ca " vai da faci la biserica de fite si dai nu stiu cati bani". banii ii dam din buzunarele noastre corul..costa cat costa, cam atat e un cor in iasi din ce am auzit, taxa se plateste mai peste tot, pe aia iti da chitanta si restul..trebuie cumparat: vin, piscoturi, bomboane sau dat: bani la popi ca nu stiu cine i-a invatat asa, la dascal si cine mai e pe acolo Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3067 2009-08-31 17:49:55
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dkarinne, foarte draguta esti! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3068 2009-08-31 19:43:59
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DCred ca o sa caut topicul pentru botezuri....m-a anuntat eddie astazi ca o sa avem un bebe...sunt in stare de soc, nu vreau, nu pot si nu stiu cum sa ma calmez sa nu ii stric fericirea ca niciodata nu l-am vazut asa. Vai ce durere de cap am Offline #3069 2009-08-31 19:58:25
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dcine e eddie si cine il face pe bebe? ca eu nu inteleg... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3070 2009-08-31 20:40:41
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dlucia, am impresia ca sotul ei e ginecolog si ma gandesc ca de aceea stie el cu siguranta inaintea ei... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3071 2009-08-31 21:46:30
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DA, now it makes sense! #3072 2009-08-31 22:16:39
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dkarinne, daca taticul ti-a spus ca vei fi mamica....FELICITARIIIIIII! o sa fi o mamica superba, cred ca mama-soacra te va ajuta ( uite ce treaba exceptionala a facut cu rochia de mireasa ) si totul va fi bine! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3073 2009-08-31 22:20:07Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DAnabella, eu astept pozele alea de la nunta ta nu scapi pana nu pui Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-31 22:21:20) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3074 2009-08-31 23:07:00
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DEd este sotul meu si am facut niste analize pentru inscrierea la un medic de familie iar el a vazut rezultatele primul.Stiam ca intr-o zi va trebui sa fac si un copil , dar nu acum si nu ma imaginez mamica. Eu ador copii dar nu ma vad in postura de mama,imi este teama , nu prea stiu ce implica asta pe plan emotiv. Pe al meu nu l-am vazut niciodata atat de fericit si nu am vrut sa ii stric buna dispozitie cu crizele mele existentiale. Dar pe mine ma apuca depresia cea intensa cand ma gandesc ca nimic nu va mai fi ca inainte sau cum o sa ma simt cu burtica . Pana acum eu eram in centrul atentiei si nici responsabilitati prea mari nu aveam. Offline #3075 2009-08-31 23:12:43
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dte vei descurca grozav ca mamica si o sa iti si placa . iar copilul va fi tare mandru de mamica lui frumoasa. vei descoperi singura, in tine, ce inseamna sa fi mamica, o sa vezi! pe masura ce vei accepta ideea ca ai in burtica un puiutz care e din dragostea voastra o sa il iubesti mult. si sunt convinsa ca pentru sotzul tau vei fi si mai mult centru atentiei lui, pentru ca nu vei mai fi doar femeia pe care o iubeste ci si femeia care ii poarta copilul. iar cu responsabilitatile te vei descurca...nu sunt o povara! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3076 2009-08-31 23:15:02
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DFelicitari Karinne ..., o sa vezi k va fi cel mai frumos lucru din viata ta , o sa te obisnuiesti pe parcurs ...o sa fi o mamica tare frumoasa ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3077 2009-08-31 23:38:38
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DFetelor va sunt foarte recunoscatoare pentru ca ma incurajati ...sunteti Offline #3078 2009-09-01 00:13:18
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DBlue..esti o norocoasa ..daca imi iese si mie la fel cu nunta cum ti-a iesit tie asa de poveste...mai putin partea cu sapounul lichid..sorry da' m-am imprastiat cand am citit astept sa vad si pozici cum de altfel asteapta jumate forumul Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|