homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-106

#1996 2009-05-07 20:57:58

skumpi
Vizitator

Re: S'a terminat 2

_alexa_ a scris:

eu inainte sa raman gravida cu bebe a trebuit sa renunt la o sarcina din cauza ca tocmai imi schimbasem locul d munca. si n-as fi beneficiat de indemnizatie ca am avut intrerupere la plata contributiilor o luna. am asteptat amandoi sa treaca 6 luni dl chiuretaj ca apoi sa raman iar gravida. deci... ni l-am dorit amandoi.
nu suntem casatoriti. urma sa o facem.

dar voi aveati pb dinainte sa apaara bebe dak imi amintesc eu bine`
cum ai avut curaj sa faci un copil necasatorita ?
trb sa astepti sa te casatoresti cu el...sa fii sigura de el si apoi bebe...macar asa avea totusi o responsabilitate

#1997 2009-05-07 21:00:22

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

skumpi, acum nu prea mai conteaza cum si de ce.
niciuna din noi u avem dreptul sa o judecam...
eu am o vorba: un copil leaga un cuplu fericit, dar distruge un cuplu in care exista oaresce probleme....
din pacate, din ceea ce am vazut in jur, se adevereste...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1998 2009-05-07 21:02:47

skumpi
Vizitator

pai nu o judeca nimeni...
dar trb sa fim responsabili pt faptele noastre... acuma faptu`i consumat dar macar pe viitor e de avut grija...

#1999 2009-05-07 21:09:37

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

skumpy...putea sa o lase la fel de bine si casatoriti...actul ala nu e pe viata...mai nou sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#2000 2009-05-07 21:16:11

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

el vroia sa ne casatorim, dar eu n-am fost de acord pentru ca nu vroiam sa ma prezint la starea civila cu burta la gura, si sa am pozele de la nunta mea fiind gravida. Am zis sa asteptam putin dupa ce nasc. actul ala n-are nici o valoare scumpi.... am vazut barbati casatoriti care au facut altele mult mai grave

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#2001 2009-05-07 21:16:42

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

alexa, nu rezolvi nimic daca nu mananci! nu il faci sa se intoarca la tine asa. o sa pici in casa, nu va stii nimeni si bebelu ce se face? fii serioasa! pune mana si mananca! daca apare el acum la usa crezi ca o sa ii placa sa te vada umflata de plans si trasa la fata de nemancat? crezi ca de mila va sta cu tine? NU! pentru ca asa isi va aduce aminte fix de problemele de care a fugit. pune mana si mananca, linisteste-te ca sa fi ok si atunci cand se va intoarce ( o sa vina el in cateva zile sa vada bebelu ) sa te gaseasca linistita si calma. asa il vei tenta mai mult sa revina acasa. ai inteles?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2002 2009-05-07 21:21:29

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

alexa fata...uite ce zik io...incearca sa te linistesti...stai cu bebe si rasfata-l pe el...deocamdata ca el are nevoie in primu rand sa fie rasfatat...si daca chiar vrei parerea mea....barbata-tu o sa revina..dar sa stii o treaba...daca nu pui lucrurile la punct ...si omu nu intelege ca nu se poate sa-ti pui palma-n cur cand vrei si sa pleci...sa stii ca o sa-ti rupi paru din cap de acu inainte de muulte ori...deci daca de data asta o sa-l primesti inapoi, ai mare grija cum pui problema...ca sa fie cat se poate de clar ca n-o luam la fuga de fiecare data cand ne plictisim...si n-avem altceva mai bun de facut....dar lasa-ma fata cu atacuri de panicaaa..potoleste-te naibii...ai un copil atat de scump...Doamne cat mi-as dori ...stai cu el...plimba-te...joaca-te cu el...si nu-ti face tu griji...ca barbatu revine, te asigur io....numa' ai maaaare grija...ca altfel mi-e teama ca o sa ajungi sa te obisnuiesti cu plecari si reveniri....te puup puss
dk vrei sa vb cu cineva... smile daca te ajuta.... id: ****

Ultima oara a fost editat de deliav (2009-05-07 22:59:31)

baby Dragos hjarta rugaciune

#2003 2009-05-07 21:22:11

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

am inteles sad

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#2004 2009-05-07 21:24:33

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

uite, il ai pe bebe care e si o parte din el, ai grija de bebe si mai ales ai grija de tine pentru bebe, pana se intoarce taticul ratacitor, berbecutul negru  smile
ce face bebe?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2005 2009-05-07 21:59:53

skumpi
Vizitator

si eu sunt sigura ca la un moment dat se va intoarce ...si poate poate va constientiza....
hai pune mana si mananca si ai grija de tine... fa`te frumoasa big_smile ca vorba luciei... dak vine acasa si te vede toata plansa si obosita ... nu o sa`i placa....

#2006 2009-05-07 23:38:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

alexa, imi pare tare rau si stiu perfect cum e. stiu in general si stiu in momentul asta. (luni nu mai stia mama ce sa imi faca, credea ca lesin.. nu mai aveam aer, atacuri de panica si tot tacamul)...
ce sa zic? stiu ca refuzi pana si gandul ca s-ar putea sa nu se intoarca...
daca nu s-ar intoarce, luat la rece, ar fi perfect.. peste cateva luni, maxiiiim 1-2 ani vei trece peste...de tot. si atunci vei fi cu adevarat fericita, nu ca acum, cand cersesti un strop de dragoste si afectiune.. cand stai tot timpul cu gandul ca te inseala, ca eu mai stiu ce.
asta nu e fericire... e dependenta.. e fericirea aia cu stres si cu frica.. dar da, stiu, e mai buna decat disperarea si panica asta.. e muuult mai buna. pe moment.
oricum, se va intoarce...asta e sigur (parerea mea)...si sper sa fie totul bine puss

hjarta

#2007 2009-05-07 23:43:15

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Azi am pus si eu capat unei relatii de vreo 3 ani si ceva...careia..trebuia sa-i fi pus punct de mult.  roll
E destul de greu, avand in vedere ca suntem si colegi de clasa, desi ultimul an..tot e greu. Am facut mult prea multe pt relatia asta si am ajuns la un punct culminant. Sper sa am puterea si curajul de a trece cu capul sus peste asta, usor, incet si cu demnitate.

Revenind la lucruri mai vesele..I`m a single lady...I`m waiting for love  music

Alexa, incerc sa dau si eu de toata povestea ta, tot caut printre posturi si caut...  sad

when the pomp lights up,you shoot.

#2008 2009-05-07 23:45:26

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

alexa imi pare foarte rau puss...fi tare!

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-05-07 23:45:45)

#2009 2009-05-07 23:50:45

alexa123
Hero member

wra_blu a scris:

alexa imi pare foarte rau puss...fi tare!

Am sa fiu, mersi fain  par
Dar sti cum e acum, ajung la scoala..ma uit la el, se uita la mine, schimba doua vorbe si atat. Imi trec prin minte mii de lucruri, mii de cuvinte si reprosuri, dar parca nu as vrea sa i le zic..e urat, ca la sf de relatie sa torni tot veninul si tot ce s-a adunat de-a lungul vremii. Parca simt nevoia sa ma razbun, sa-i arat ce a pierdut... sad  si ganduri de genul.

#2010 2009-05-07 23:53:33

skumpi
Vizitator

o sa treaca si dorinta asta de razbunare cand o sa inceapa sa dispara sentimentele... si atunci vei fi indiferenta si chiar nu`ti va mai pasa iar "razbunare" mai buna ca asta nu exista wink
bafta big_smile

#2011 2009-05-07 23:58:22

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

si eu am fost cu fostul in clasa la fac...dupa ce ne-am despartit, el s-a mutat la alta facultate...mie mi-a fost foarte usor pt k sunt o fire mai tare, nu sufar dupa un barbat...nu credeam k el este chiar asa sensibil incat sa se mute, avea totusi o varsta...fix problema lui...cum am mai spus, as vrea sa fiti toate asa tari k mine smile...eu chiar nu stiu ce inseamna suferinta si tristetea dupa o fosta relatie

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-05-07 23:58:55)

#2012 2009-05-08 00:05:51

alexa123
Hero member

Norocoaso  tongue  eu ma atasez de persoana, foarte mult chiar...ma obisnuiesc si imi e f greu sa ma despart...imi pierd ratiunea  dumbom  box

#2013 2009-05-08 08:41:54

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Loveable a scris:

alexa, imi pare tare rau si stiu perfect cum e. stiu in general si stiu in momentul asta. (luni nu mai stia mama ce sa imi faca, credea ca lesin.. nu mai aveam aer, atacuri de panica si tot tacamul)...
ce sa zic? stiu ca refuzi pana si gandul ca s-ar putea sa nu se intoarca...
daca nu s-ar intoarce, luat la rece, ar fi perfect.. peste cateva luni, maxiiiim 1-2 ani vei trece peste...de tot. si atunci vei fi cu adevarat fericita, nu ca acum, cand cersesti un strop de dragoste si afectiune.. cand stai tot timpul cu gandul ca te inseala, ca eu mai stiu ce.
asta nu e fericire... e dependenta.. e fericirea aia cu stres si cu frica.. dar da, stiu, e mai buna decat disperarea si panica asta.. e muuult mai buna. pe moment.
oricum, se va intoarce...asta e sigur (parerea mea)...si sper sa fie totul bine puss

da ce facusi fata?
te despartisi si tuu??

baby Dragos hjarta rugaciune

#2014 2009-05-08 09:34:41

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

love, v-ati desp??

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.