homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-110

#2072 2009-06-26 21:59:29

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: S'a terminat 2

de asta e cam greu cu relatiile intre persoanele de aceeasi varsta...si e bine ca el sa fie mai matur.

expect the worst , hope for the best!

#2073 2009-06-26 22:00:37

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

da pai se zice ca barbatul tb sa fie cu 4 ani mai mare decat o femeie....ca ei se maturizeaza mult mai tarziu decat noi

#2074 2009-06-26 22:11:35

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

andrulina a scris:

da...ne iubesc dar nu asa cum meritam....sunt prea superficiali pt ei mai importanta e distractia alaturi de baieti, bautele etc....si greu le vine mintea la cap
si sa nu uitam ca orice om are o limita....da sanse pana la un punct....

pai la noi au inceput certuri ptc eu nu ma mai simteam iubita si apreciata, uita sa mai faca gesturi care se fac intr`o relatie ..stia ca sunt acolo oricum ar fi, ca tot il iubesc..

Dragostea nu se stă, se face.

#2075 2009-06-26 22:13:53

andrulina
Addicted member

pai da deuzza pt ca asa fac unii....vad cat ii iubim sunt constienti de asta mai ales cum ai facut si tu si eu de i-am iertat atatea si omul se lasa pagubas ce sa te mai cucereasca daca deja vede clar cat il iubesti orice ar face sau nu

#2076 2009-06-26 22:25:00

Zeyna
Platinum member

da..  roll

Publicitate

loading...

#2077 2009-06-26 22:34:08

skumpi
Vizitator

pai si Deuzza daca v`ati impaca crezi ca asta o sa rezolve pb dintre voi ? crezi ca te vei simti iubita si apreciata ?
eu am mai zis si dincolo... daca nu simte ...n`are cum sa faca gesturile alea care se fac intr`o relatie.... dragoste cu forta nu se poate...stii si tu
probabil te iubeste in sensu ca ati fost atata tp impreuna...ati crescut impreuna da asta practic e prietenie...nu iubire ce o simte un barbat pt o femeie sad

#2078 2009-06-26 22:35:47

andrulina
Addicted member

sau obisnuinta

#2079 2009-06-26 22:37:31

skumpi
Vizitator

da...se subintelege neutral

andru da tu cum mai esti cu vic. ???

#2080 2009-06-26 22:56:41

Zeyna
Platinum member

skumpi nu era totusi nici prietenie ..pasiune era si tot tacamul,ne iubeam,  doar ca gesturi de astea de tandrete asa mai lipseau..ne alintam dar stiu ca se putea mai mult.

#2081 2009-06-26 23:01:05

skumpi
Vizitator

Deu si atunci cum iti explici cele intammplate in conditiile in care el avea practic libertate totala ...
cand iubesti cu pasiune si tot tacamu, cum spui tu, nu te desparti sa experimentezi`
eu nu vreau sa te supar mai tare dar ia in calcul si varianta asta`... pt ca faptele sunt cele ce vorbesc...cel putin din`afara asa se vad lucrurile...

#2082 2009-06-26 23:22:36

Zeyna
Platinum member

imi explic ca a intervenit anturajul, atractia aia de libertate, de faptul ca nu trebuie sa isi mai imparta timpul si cu mine,sa dea vreo explicatie unde e,cu cine, nu neaparat s-a despartit de mine ca sa umble cu altele,sa experimenteze..

#2083 2009-06-26 23:34:21

andrulina
Addicted member

mdaa....daca pe noi ne-ar apuca crize din astea si sa tot plecam si sa revenim cand vrea muschiul nostru oare ei cum s-ar simti? normal ca ei habar n-au ce sa spuna atata timp cat noi nu le-am facut niciodata gafe de genul.

#2084 2009-06-26 23:40:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu nu zic ca nu te iubeste..
dar...
pune in balanta "sa nu trebuiasca sa dea explicatii, etc" cu iubirea...
care cantareste muuult mai mult?
adica sa renunti la pers iubita pt ca nu`ti place un kkt de explicatie, de etc...
si daca te iubeste...vrea sa isi imparta timpul cu tine..

eu de fapt...cred ca te iubeste, dar ca stie ca isi permite sa "nu aiba chef de explicatii" o vreme.. ca oricum se poate intoarce la tine cand vrea..

hjarta

#2085 2009-06-26 23:44:44

Zeyna
Platinum member

Loveable a scris:

eu nu zic ca nu te iubeste..
dar...
pune in balanta "sa nu trebuiasca sa dea explicatii, etc" cu iubirea...
care cantareste muuult mai mult?
adica sa renunti la pers iubita pt ca nu`ti place un kkt de explicatie, de etc...
si daca te iubeste...vrea sa isi imparta timpul cu tine..

eu de fapt...cred ca te iubeste, dar ca stie ca isi permite sa "nu aiba chef de explicatii" o vreme.. ca oricum se poate intoarce la tine cand vrea..

da..cred ca exact asa e..

#2086 2009-06-26 23:47:16

skumpi
Vizitator

si aia e iubire ???
stie f bine ca suferi enorm, ca esti singura, ca n`ai pe nimeni... cum poti sa zambesti cand stii ca rupi in doua sufletu persoanei pe care se presupune ca o iubesti ? neutral
daca ar fi prima data...da okey...se intampla...dar avand in vedere ca a mai facut asa... si probabil o sa mai faca cat timp o sa`i mai mearga...

#2087 2009-06-27 00:50:12

andrulina
Addicted member

sunt de acord cu skumpi...asta nu e iubire un om care iubeste nu poate sa faca o persoana sa sufere

#2088 2009-06-27 02:12:01

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nu stiu Deuzza, da ai gresi sa-l primesti inapoi...ptr ca va stii mereu ca el poate face ce-l taie capu ca tu il iubesti
fratimiu s-a despartit de prietena lui cu care avea 9 ani,ptr o pitzi de 21 de ani...daca se satura de asta are ff mult tupeu si se intoarce la exa ca aia l-a iertat.
sincer eu nu as ierta...mi-ai facut-o la revedere oricat as iubi

#2089 2010-03-04 23:19:31

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

Hello..desi  nu imi face placere sa redeschid acest topic..mai ales ca in urma citeam povestile voastre..si ma gandeam ce aiurea dar..sa incerc sa fiu cat se poate de scurta (nush daca imi iese si la obiect):

Duminica m-am despartit de un tip..2 ani impreuna..prima rel.serioasa.primul..si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca ma simt legata de maini si de picioare ca nu pot face nimic si nici sa il aduc inapoi cu forta nu pot.

A inceput frumos..a fost frumos..ne rasfatam tot timpul..pe scurt era TOT ceea ce visam eu la un barbat..cand l-am int.am zis ca mi-a pus dzeu mana in cap..si el ma iubea se vedea prin ce face cum se comporta etc.Acum un an..ca orice om am inceput sa am pb de sanatate..ginecologice..(nimic nerezolvabil..dar..recurent)..automat..sexual nu era ok..sunt genul care se si plange tot timpul si se panicheaza..nah nu era vina mea..colac peste pupaza am si pb cu coloana care acum s-au mai agravat gen..tre s am grija de mine..dar iarasi, nu ireparabil.Are un serviciu f aiurea, adica munceste f mult si de un an am inceput sa ne vedem doar in weekend (nici inainte nu era zilnic.dar totusi), ceea ce m-a deranjat, ii tot ziceam mereu, el o tinea pe a lui ca munceste si nu are cand, ma potoleam o vreme, mi=era greu, tineam in mine, iar nu ma abtineam si ii ziceam "de ce nu ne vedem mai des" ? Mereu a luat-o ca pe un repros.In rest ne era super bine impreuna, el locuieste cu ai lui, eu cu chirie.Si simteam ca nu e ok, dar ma gandeam ca trebuie sa suport pentru ca il iubesc la nebunie si el e tot ce mi=am dorit.

Odata cu pb fizice..am devenit si eu mai irascibila..ne mai ciondaneam dar nimic grav a doua zi vorbeam iar.Pana acum 3 sapt cand am avut o cearta mai urata in care i=am reprosat ca nu era acolo cand ma simteam rau si el ca nu il inteleg cu munca..ca tre sa se concentreze pe ai lui ca nu se inteleg bine, ca tre sa fie acolo, ca eu sunt nemultumita tot timpul, eu in continuare uimita ..ok si eu imi iubesc familia dar sunt 2 lucruri separate.Dupa acea cearta nah..am vb a doua zioricum vb doar seara la tel ca in rest era prea ocupat cu munca etc.mai vorbeam pe mess..nah deja eram obisnuita nu simteam in mod particular ca s-a racit..adica nici un semn concret de despartire..duminika..a venit sa ne despartim..si inca nu-mi revin din soc..dintr-odata ..adica mereu il intrebam daca e fericit cu mine, zicea ca da..si ca at.cand ne-am certat spunea ca s-a racit de la cearta aia.Am ramas efectiv socata, nu imi venea sa cred.De gasit pe alta cica nu, ca am avut pb de sanatate ca nu e asta,efectiv s-a racit.Vi se pare normal un om asa dintr-odata?nu stiu ..imi e imposibil sa cred ca nu ma mai iubeste si nu l=am mai cautat de atunci..m-a lasat plangand si a plecat..spunand ca e mai bine asa.

Sper ca m-am exprimat cum trebuie ca sa intelegeti ceva din povestea astea..ideea e ca sunt atatea lucruri care ne leaga nu-mi doresc pe altcineva, sunt constienta ca din momentul asta nu se va mai intoarce la mine , dar il iubesc din tot sufletul meu! dar nu il pot cauta..oricat incerc sa vads lucrurile rele..nu pot! ..pareri??

PS:daca iubesti nu e normal macar sa lupti?si dupa aia poti spune ca ai facut tot ce se putea?

Dance like nobody is watchin....

#2090 2010-03-04 23:36:02

andrulina
Addicted member

Poate ti-a zis adevarul si intr-adevar cearta aia l-a facut sa vada lucrurile diferit pt o perioada de timp. Stresul isi spune cuvantul. Si faptul ca nu aveati o relatie sexuala cred ca a contribuit la racirea relatiei.
Daca il iubesti eu zic ca ar trebui sa-l cauti, sa vezi ce face si poate iti spune daca chiar nu mai e nimic de facut pt voi. Mai incearca tu o data sa il cauti, daca nu mai vrea, asta e incearca sa treci mai departe.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.