|
Nu esti logat.
S'a terminat 2-116#2186 2010-03-09 18:40:13
Re: S'a terminat 2Nah, wild, nici eu nu am cine stie ce multi bani... Dar, cand am fost in Grecia si am lucrat, i-am trm lui, l-am ajutat dc a avut probleme...cand mergeam la ei, intotdeauna mergeam cu cate un cadou pt fiecare, ca nah...asa mi se pare dragut Pe ai lui, cand au avut probleme de rezolvat pe aici, m-am dus cu ei (ca am masina) si i-am plimbat ca sa-si rezolve problemele, am umblat pt actele lui sa-i rezolv diverse chestii...stuff like that :-< Imi pare rau ca nu am nici o multumire, adica nici macar nu se tine cont de ce am facut eu pt ei, cand e vorba de ceva... ei "arunca primii piatra"...nu mai merita nimic! nici macar sa ma mai gandesc la el... acum intra varul lui pe mine pe mess si-mi spune ca el e distrus si ca sa ne impacam, ca fac parte din familie... :-@ Cum pot fii asa unii oameni? Nu pot sa inteleg...e peste puterile mele. Chiar daca tipa ii e doar prietena, putea sa-mi spuna si mie, ca poate as fi inteles... Dar o minciuna de genul... Ultima oara a fost editat de oxxy (2010-03-09 18:44:03) Offline #2187 2010-03-09 18:42:03
Re: S'a terminat 2acum faci parte din familie? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2188 2010-03-09 18:45:02
Re: S'a terminat 2adica ai fost acolo si el era deja insurat? pai si unde o tinea frate? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2189 2010-03-09 18:46:25
Re: S'a terminat 2Aaaa, eu stau numai cu tata aici (dar nu avem o relatie prea apropiata), iar mama e in grecia... Nu am zis nimanui nimic, mamei i-am zis ca m-am despartit de el, iar ea mi-a zis ca trebuie sa fac ce e mai bine pt mine... De-asta am apelat la forum, pentru ca aici suntem ca o familie desi nu ne cunoastem Offline #2190 2010-03-09 18:48:33
Re: S'a terminat 2Mai, nu are rost sa te mai gandesti... e foarte simplu: daca nu avea ce sa itia scunda si actele erau doar pt a obtine rezidenta, iti spunea din start. INAINTE sa se casatoreasca cu ea... nu astepta sa treaca atata timp ca sa iti spuna... Offline Publicitateloading...
#2191 2010-03-09 18:48:43
Re: S'a terminat 2hai ca eu deja m-am enervat,acum ca mi-am adus aminte ce idioata am putut fi(eu vb de mine)...aoleu...de ce nu as mai avea eu varsta ta.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2192 2010-03-09 18:49:13
Re: S'a terminat 2Pai wild, nu cred ca stateau impreuna. Daca e asa cum spune el banuiesc ca statea fiecare la casa lui si erau doar in acte casatoriti. Offline #2193 2010-03-09 18:51:06
Re: S'a terminat 2
Ea nu sta cu el...sta acolo unde are si el rezidenta...cred Mie imi zicea matusa lui ca nu trebuie sa mai fiu asa geloasa (eu am simtit unele chestii si acum imi dau seama ca niciodata nu m-am inselat), ca nah...trebuie sa fiu alturi de el orice ar fi...si el se va intoarce tot la mine Lor le-a convenit ca mergeam acolo, faceam curat, calcam, faceam mancare...de-astea, ei nu mai faceau nimic (faceam toate astea pt ca stateam acasa toata ziua)... Cred ca le-a convenit de minune. In ziua in care au fost sa faca actele, ei l-au bagat pe un prieten de familie sa spuna ca are nevoie de el...sa ii duca pana la milano pe copiii lui...Deci toata lumea stia si eu am picat de fraiera...Atat imi e de ciuda! Ultima oara a fost editat de oxxy (2010-03-09 18:54:30) Offline #2194 2010-03-09 18:54:22
Re: S'a terminat 2deci s-au casatorit cand erai tu acolo..sa inteleg? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2196 2010-03-09 18:57:50
Da...eu eram acolo...Ei au vorbit cu un prieten de familie sa vina sa-l roage pe my ex sa duca pe cineva pana la milano... a plecat seara, a zis ca ramane la aia ca e prea tarziu sa vina noaptea...si a doua zi a venit pe la ora 4, cand l-am intrebat cum a fost a inceput sa tipe la mine, ca e obosit si ca n-are chesf de interogatorii...ca ce sunt asa neincrezatoare?! Dar cu o seara inainte,cand eu am intrebat cate persoane sunt de dus...prietenul ala a zis 3 si cand eram pe pct de a zice : merg si eu...a zis matusa lui: pai nu vine si aia mica? Si prietenul respectiv a zis...sunt 4 persoane. Asta mi-a dat de banuit... Apoi, in ziua aia a primit un mesaj, l-a citit , a zis ca e de la prietenul ala de familie (cum ca se vor descurca ei cu motorina), dar dupa...am cautat msg respectiv(pt ca era ceva ce nu-mi dadea pace) si nu l-am gasit...il stersese Daca era asa cum spunea el, de ce l-ar fi sters?! Ma rog, au mai fost... Ultima oara a fost editat de oxxy (2010-03-09 19:01:33) Offline #2197 2010-03-09 19:00:54
Re: S'a terminat 2oxxi,gata ,linisteste-te...eu una m-am lamurit..scuza-mi expresia dura dar nu as mai da nici un scuipat pe el... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2198 2010-03-09 19:04:11
Va multumesc pentru sprijin Nu stiu ce as fi facut singura cu toate astea pe cap...La cine sa apelez pt un sfat? Eu mi-am cam dat la o parte prietenii pt el...era gelos...Asa ca iata-ma acum, singura, nestiind cu cine sa vorbesc, cui sa-i cer un sfat. Va multumesc enorm, nu aveti idee cat inseamna pentru mine toate astea Offline #2199 2010-03-09 19:04:36
Re: S'a terminat 2Josnic mod de a actiona Offline #2200 2010-03-09 19:05:34
Re: S'a terminat 2Ha ha, tot el era gelosu Pai evident ca era gelos, stia in primul rand ce face el si se gandea ca poate si tu faci la fel. Tipic Offline #2201 2010-03-09 19:07:37
Re: S'a terminat 2ce naspa...asta nu inteleg eu...cum iti poti lasa prietenii ptr un barbat(o femeie)?? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2202 2010-03-09 19:19:08
Re: S'a terminat 2Nu neaparat ca i-am lasat, dar m-am cam indepartat de ei...am zis sa fie totul bine intre mine si el...acum regret asta :-< Dar acum, parca nu pot dintr-odata sa sun, sa cer un sfat... Offline #2203 2010-03-09 19:21:50
Re: S'a terminat 2cam asta ar fi primul pas oxxi,daca aveai pe cineva mai apropiat de sufletul tau... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2204 2010-03-09 20:19:46
Re: S'a terminat 2revin aici..sper ca nu v-am plictisit..dar nu-mi revin..plang intruna..mi-am luat medical ca am niste pb cu coloana si numai la el ma gandesc..imi revin ..iar plang de mai rau ma doare spatele..summer nu ma gandesc la razbunare sau lucruri de gen.cunoscandu-ma, nu stiu daca imi voi reveni din soc..si imi dau seama ca ..nu o sa mai gasesc altul ca el (nu merg din start pe premiza asta), cineva sa se matzaie cu mine,atat de atent, cu bun simt..imi tragea scaunul la restaurant sa ma asez, imi punea haina, ma asculta cu toate nimicurile mele, avea o blandete asa in ochi..si eu eram la fel..stateam mereu si ma gandeam ca as muri daca ar pati ceva vreodata..intr-adevar..ne ciondaneam din cauza serviciului lui..dar mi-e greu sa cred ca asta a fost motivul..Poate ca sa ma trezesc, ar trebui sa vina la mine sa-mi zica "Nu te mai vreau ce nu pricepi..nu te mai iubesc"..poate asa m-as obisnui cu gandul.avea si el defectele lui, dar nu lucruri peste care nu as fi trecut..Nu stiu..am momente in care zic asta e..viata merge mai departe..momente in care stiu ca pe el il voi iubi mereu(sper sa nu fie asa mai incolo..) Ultima oara a fost editat de dreamer (2010-03-09 20:23:11) Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|