homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-118

#2224 2010-03-10 12:16:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: S'a terminat 2

Dar nimeni nu se referea la inselatu fizic  va  Nici nu a fost adus in discutie. Pe langa inselatu fizic mai este unu, stii ? Cel moral, ori de ala a abuzat din plin. Nu ti se pare suficient ca au mintit-o toti in fata cu nerusinare si au luat-o de proasta ? Mie mi se pare mai grav lucru asta decat o partida de sex forgetit Acuma fiecare cu valoriile lui.

#2225 2010-03-10 12:22:08

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Melany1 a scris:

mai desi toti ati sarit in cap ,nu e nici o dovada ca a inselat-o si de ce spuna asta .Ptr ca fratimiu a stat vreo 2 ani si ceva in spania si avea ff multi prieteni care s-au casatorit acolo ca sa obtina rezidentiatul acolo.Si dupa ceva timp divortau...unii se casatoreau cu prietene ,altii plateau 1000-1500 de euro si se casatoreau..dupa un timp la termen divortau.Stiu ca un amic de-al fratelui meu care s-a casatorit cu una de vreo 40 -45  de ani, si el avea 23.
iAR in cazu asta nu stiu daca acum trebuie sa sari in cap - gata te-a inselat.nu ai de unde sa stii.E logic,pe tine te doare da probabil a facut-o din impuls...si nu s-a mai gandit la consecinte ,da acum nu cred ca e cazul sa zici : m-a si inselat.
Aia poate a luat bani dupa urma casatoriei si normal ca i-a convenit.
Nu stiu ce sa spun,stiu ca te doare dar acum sa te gandesti ca te-a inselat sau ca maine poimaine are si un copil...mi se pare prea mult
in spania si italia se practica asta de multa vreme si se va mai practica...ptr ca sunt si femei care fac asta ,tot printr-o conventie si nu inseamna ca se culca cu respectivu...bine mai sunt si cazuri in care conventia se incalca,da in cazu asta nu cred

Daca n`avea nimic de ascuns si era un tip corect ii spunea clar si raspicat ce are de gand sa faca, si atunci ea cred ca ar fi inteles si poate accepta chestia asta.. wink  dar in conditiile de fata n`are nici o scuza! neutral (din punctu` meu de vedere smile )

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-03-10 12:23:35)

#2226 2010-03-10 12:26:46

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu numai ca ar fi trebuit sa o informeze ci si sa ii ceara parerea, parere pe care ar fi si respectat-o daca tinea le ea...Ma rog mi se pare mult de discutat , dar in esenta, daca esti capabil sa ascunzi un lucru ca asta atata timp, clar moralitatea ta nu e tocmai de laudat. Si nu cred ca ar vrea cineva sa simta ce simte oxxy. Pentru o minciuna mai mica ne consumam si suferim dar ptr o asemenea poveste ce sa mai zicem?

#2227 2010-03-10 12:26:57

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

_Summer_ a scris:

Dar nimeni nu se referea la inselatu fizic  va  Nici nu a fost adus in discutie. Pe langa inselatu fizic mai este unu, stii ? Cel moral, ori de ala a abuzat din plin. Nu ti se pare suficient ca au mintit-o toti in fata cu nerusinare si au luat-o de proasta ? Mie mi se pare mai grav lucru asta decat o partida de sex forgetit Acuma fiecare cu valoriile lui.

subscriu!  kapitulation

#2228 2010-03-10 12:34:31

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu s-a referit nimeni la inselatul ,,fizic,,..bine eu am intrebat la un moment dat unde a dormit aia...
este vb de faptul ca ea era acolo,prezenta si a fost lasata acasa ptr ca el sa plece sa se insoare...da..poate tipa i-a platit lui niste bani ca sa se insoare cu ea...da se practica...dar mie nu mi se pare logic si normal ce a facut el...unde e scara de valori si sentimentul ala de ,,iubire,, ptr ea?
nu i-a spus ca sa nu o faca sa sufere?...hm...ma lasi? nu suntem copii...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#2229 2010-03-10 12:39:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si mai e ceva : de ce a trebuit el sa-si compromita relatia doar pentru a ajuta o amica ? As fi inteles daca ar fi fost o prietena fff buna din copilarie sau i-ar fi trebuit lui rezidenta, de exemplu. Dar doar de dragu de a ajuta o amica te insori si risti sa-ti pierzi relatia ? Hm...ceva nu se leaga.

#2230 2010-03-10 14:50:54

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

offtopic Acum am venit de la facultate...de-asta n-am putut raspunde la intrebari smile
Nah, eu nu zic...as fi inteles daca mi-ar fi spus, poate a primit bani, a ajutat-o pe tipa respectiva...nu sunt absurda, cred ca as fi inteles. Dar cred ca astfel de decizii se iau in cuplu, daca tu chiar iubesti persoana de langa tine... El imi spunea mie ca nu vrea casatorie, cel putin nu acum, poate peste vreo 2,3 ani...iar acum realizez ca-mi spunea asta pentru ca nu stia cand va fi gata totul, cand se va rezolva cu divortul. Dar cum ar fi fost ca eu sa aflu, acum, dupa facultate cand as fi mers acolo, ca trebuie sa stau sa astept enspe ani pentru a-mi face si eu acte, pana va reusi el sa-si clarifice treburile... Ma doare minciuna, faptul ca toata lumea stia, mai putin eu  grater Nu zic, am gresit si eu in trecut, nu am fost perfecta (de-asta am fost despartiti vreo 6 luni), dar am zis ca trecem peste tot (am aflat ca ma inselase cu o tipa prietena cu matusa lui, desi el neaga ca ar fi avut ceva cu ea in timp ce era cu mine....insa eu am facut niste conexiuni smile ) si ca o luam de la capat: fara minciuni...In perioada asta de 2 ani eu nu l-am mintit cu absolut nimic, numai pe el l-am vazut in fata mea (cum se spune), am crezut ca va fi bine...Stiti ce mi-a zis acum, legat de faza cu casatoria: am vrut sa ma razbun initial, dar cand am vrut sa dau inapoi era prea tarziu sad Acum incerc sa ma detasez de trecut, sa-l consider doar o amintire in viata mea si s-o iau de la capat...Sper ca am sa reusesc!

Ultima oara a fost editat de oxxy (2010-03-10 14:51:51)

#2231 2010-03-10 15:16:02

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Pai asta mi se pare copilarie penibila si scuza jalnica sa spui ca ai vrut sa te casatoresti cu o alta persoana ca sa te razbuni, asta in timp ce tie iti spunea ca te iubeste. Nici un copil de 17 ani nu s-ar gandi la asa ceva...Si era prea tarziu in ce sens?? S-a trezit deja casatorit?? Se razbuna daca iti spunea si tie ce vrea sa faca, ptr ca nah doar asa te-ar fi putut afecta, dar asa sa iti ascunda un asemenea lucru atata timp...Casatoria putea fi si anulata imediat dupa nunta daca tot a realizat prea tarziu ce face, nici macar nu trebuia sa se ajunga la divort...Eu cred ca astea sunt scuze ieftine...

#2232 2010-03-10 15:18:56

oxxy
Full member

Mda, asa cred si eu :-< Da, a zis ca era prea tarziu sa mai dea inapoi... neutral Cred ca nu mai merita sa ma gandesc la toate astea...De fapt, stiu asta, insa ma gandesc fara sa vreau sad

#2233 2010-03-10 15:31:00

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

oxxy, cam asa wow am ramas dupa ce am citit povestea ta!
Asta cu razbunatul e o prostie, o tampenie pe care a scornit-o asa, pe moment, neputandu-se justifica altfel. Evident ca n-avea ce sa-ti raspunda la intrebarea "De ce ai facut-o?" pentru ca nu exista un asemenea raspuns. Asa ca omul a inventat o justificare penibila cu care in acelasi timp loveste inapoi in tine (adica TU ai fost asa si invers, asa ca el s-a razbunat. Este deci doar vina ta ca el s-a insurat cu ea). Prin asta incearca sa te culpabilizeze pe tine, sa te faca sa te simti, culmea, TU vinovata pentru minciuna, pentru prostia, pentru nesimtirea lui...
Un asemenea om nu numai ca nu merita dragostea ta, nu merita nici macar o amintire. Chiar daca doare, pune-ti macar orgoliul in functiune si gandeste-te ca omul cu care ti-ai facut planuri de viitor si-a batut joc de tine in cel mai josnic mod cu putinta.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2234 2010-03-10 16:10:36

oxxy
Full member

Da, alinda...el prin asta a cam incercat sa dea vina pe mine...poate mi-o meritam sau poate nu nustiu Oricum, chiar dc am vrea sa o luam de la inceput mereu va plana indoiala asupra relatiei noastre, asa ca nu are rost sa ne mai facem rau reciproc. Acum ma oftic ca am fost luata de porasta de toti, cand eu am facut atatea pt ei box Va trece si chestia asta, ma gandesc ca am facut niste fapte bune si atat angel Voi trece peste, sunt puternica! smile

#2235 2010-03-10 16:55:37

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

_Summer_ a scris:

Summer m-am referit la asta ca a zis cineva pe aici ca maine poimaine il vezi cu un copil de la aia...
oricum e treaba ei daca il iarta sau nu

#2236 2010-03-11 11:07:33

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Fetelor ma macina o chestie de nu mai pot... Stiu, poate o vedeti ca pe o copilarie, insa voi cum a-ti reactiona? Sa va povestesc... Acum vreo 3 saptamani, al meu iubit, a fost plecat o zi cu fostii colegi de liceu la munte. Recunosc, m-a cam deranjat un pic, nu pentru ca a plecat cu ei, ca na, sunt fostii colegi, ci pentru ca printre acei colegi se afla si o fosta prietena de-a lui. Ma rog, el zice ca nu a fost nimic intre ei, ca doar ei i-a placut de el... si ca el a refuzat-o. Chestia e ca dupa aceasta plecare s-a cam schimbat. Au facut schimb de id-uri, printre care si id-ul acelei fete. Mi-a recunoscut ca vb cu ea si ca vb chiar foarte mult (asta noaptea), ceea ce m-a dus cu gandul la schimbarea lui. Mi-a mai spus ca ii place sa vb cu ea, pentru ca e foarte inteligenta... Ce ar trebui sa fac eu? Cum sa reactionez? Ca sincera sa fiu, nu-mi place deloc situatia..

#2237 2010-03-11 11:10:05

Tucinela
New member
Inregistrat: 2008-08-21

de cat timp sunteti impreuna?

#2238 2010-03-11 11:11:00

Zizika
Full member

1 an

#2239 2010-03-11 11:12:39

Tucinela
New member

parerea mea e sa vorbesti cu el si sa vezi ce vrea cu adevarat,spune-i ca te deranjeaza situatia asta si simti ca te da la o parte si vezi ce iti va spune

#2240 2010-03-11 11:15:24

Zizika
Full member

I-am spus, a zis sa stau linistita ca nu e nimic intre ei ca si ea are prieten (asa si? forgetit) si ca nu intelege ce ma deranjeaza o discutie pe mess.

#2241 2010-03-11 11:17:07

Tucinela
New member

daca tu ai face acelasi lucru cu fostu el cum ar reactiona?!?!?!

#2242 2010-03-11 11:19:58

Zizika
Full member

A zis ca nu l-ar deranja pt ca are incredere... Chiar am vb cu el si l-am pus in diverse situatii, insa el nu vede o problema in asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.