homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-119

#2243 2010-03-11 11:21:54

Tucinela
New member
Inregistrat: 2008-08-21

Re: S'a terminat 2

atunci asteapta sa vezi cum decurg lucrurile in urmtoarele zile si vezi cum se comporta...alt sfat nu pot sa iti dau neutral

#2244 2010-03-11 11:23:21

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

fa si tu acelasi lucru sa vezi daca ii convine, ca doar asa din vorbe normal ca zice ca nu i-ar pasa prea tare...dar eu in locul tau asta as face...m-as preface ca nu imi pasa prea tare ca vorbeste cu ea pe mess si as incepe si eu sa ii povestesc de diversi fosti...chiar daca ar fi si inventii tongue...si daca nu ii pasa, inseamna ca nu tine la tine si nu merita sa iti mai omori timpul cu el wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2245 2010-03-11 11:24:54

Tucinela
New member
Inregistrat: 2008-08-21

he he he da si asta e o idee buna si atunci ii vezi si reactia:)

#2246 2010-03-11 12:42:59

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Zizika a scris:

Fetelor ma macina o chestie de nu mai pot... Stiu, poate o vedeti ca pe o copilarie, insa voi cum a-ti reactiona? Sa va povestesc... Acum vreo 3 saptamani, al meu iubit, a fost plecat o zi cu fostii colegi de liceu la munte. Recunosc, m-a cam deranjat un pic, nu pentru ca a plecat cu ei, ca na, sunt fostii colegi, ci pentru ca printre acei colegi se afla si o fosta prietena de-a lui. Ma rog, el zice ca nu a fost nimic intre ei, ca doar ei i-a placut de el... si ca el a refuzat-o. Chestia e ca dupa aceasta plecare s-a cam schimbat. Au facut schimb de id-uri, printre care si id-ul acelei fete. Mi-a recunoscut ca vb cu ea si ca vb chiar foarte mult (asta noaptea), ceea ce m-a dus cu gandul la schimbarea lui. Mi-a mai spus ca ii place sa vb cu ea, pentru ca e foarte inteligenta... Ce ar trebui sa fac eu? Cum sa reactionez? Ca sincera sa fiu, nu-mi place deloc situatia..

Pe tine de ce nu te-a luat? Inteleg ca era intalnire de liceu dar am vazut multe la care au participat sotiile/iubitele.  punish
Eu zic ca nu e rau ca vorbeste cu ea atata timp cat nu il apuca 12 noaptea in fata calculatorului si nu vorbeste despre relatia voastra.

#2247 2010-03-11 12:59:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Zizika, faptul ca ti-a spus ca a vorbit cu ea mie imi spune ca nu are nimic de ascuns... eu zic sa nu-ti faci griji deocamdata, n-o sa-l poti controla tot timpul oricum... asa ca nu-ti face griji. Daca isi schimba comportamentul fata de tine, atunci sa-ti faci probleme.

Publicitate

loading...

#2248 2010-03-11 13:25:02

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si mai mult, incearca sa nu-l bagi in seama, sa nu aduci aminte de chestia asta, ia-o ca pe ceva normal si atat. Daca tu tot o sa te legi de faptul asta nu o sa-l faci decat sa fie curios in continuare de ea. Ca si la copiii mici, cu cat le zici sa nu faca un lucru cu atat mai mult o sa-l faca. Daca stati impreuna incearca sa-l atragi spre tine sa nu mai aiba atat de mult timp de calculator big_smile Orice s-ar intampla, nu te arata nesigura pe tine sau pe relatia voastra !

#2249 2010-03-11 13:30:46

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

little_bunny a scris:

Zizika a scris:

Fetelor ma macina o chestie de nu mai pot... Stiu, poate o vedeti ca pe o copilarie, insa voi cum a-ti reactiona? Sa va povestesc... Acum vreo 3 saptamani, al meu iubit, a fost plecat o zi cu fostii colegi de liceu la munte. Recunosc, m-a cam deranjat un pic, nu pentru ca a plecat cu ei, ca na, sunt fostii colegi, ci pentru ca printre acei colegi se afla si o fosta prietena de-a lui. Ma rog, el zice ca nu a fost nimic intre ei, ca doar ei i-a placut de el... si ca el a refuzat-o. Chestia e ca dupa aceasta plecare s-a cam schimbat. Au facut schimb de id-uri, printre care si id-ul acelei fete. Mi-a recunoscut ca vb cu ea si ca vb chiar foarte mult (asta noaptea), ceea ce m-a dus cu gandul la schimbarea lui. Mi-a mai spus ca ii place sa vb cu ea, pentru ca e foarte inteligenta... Ce ar trebui sa fac eu? Cum sa reactionez? Ca sincera sa fiu, nu-mi place deloc situatia..

Pe tine de ce nu te-a luat? Inteleg ca era intalnire de liceu dar am vazut multe la care au participat sotiile/iubitele.  punish
Eu zic ca nu e rau ca vorbeste cu ea atata timp cat nu il apuca 12 noaptea in fata calculatorului si nu vorbeste despre relatia voastra.

Nu a vrut sa ma ia pentru ca a zis ca nimeni nu vine cu iubitii/iubitele. Stiu ca i-a spus despre noi, nu stiu ce anume insa...

#2250 2010-03-11 14:39:44

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

cred ca orice fata s-ar simti naspa dupa o faza din asta. iar daca tu ai fi plecat fara el la munte si mai tatonai terenul si cu fostul l-ar fi deranjat si pe el sigur. eu cred ca nu a procedat f bine.

#2251 2010-03-11 19:05:58

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

nici eu nu cred ca a procedat bine ca nu te-a luat cu el, mai ales k sunteti de 1 an impreuna.
daca tu crezi k schimbarea lui a aparut dupa venirea de la munte, spune-i ca nu vrei sa mai vorbeasca cu respectiva pe mess, si daca se infurie, e clar ca e ceva la mijloc...
eu as fi un pic mai autoritara...

Iubesc si sunt iubita

#2252 2010-03-11 19:18:06

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Hai mah ca nu aia e problema. Unde merge unu nu trebuie neaparat sa mearga si celalalt sa-i tina lumanarea. Era o intalnire doar cu colegii nu cu colegii si nevestele lor. Ar fi fost culmea sa apara el cu remorca lol Voi chiar nu iesiti nicaieri singure fara iubiti, mai ales la chestii de genu asta : intalniri, banchet, petreceri la munca & co ? nustiu

#2253 2010-03-11 19:28:52

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

problema e ca a facut schimb de id'uri cu fata,si nu numai atat,a recunoscut ca vorbeste mult cu ea,mai ales noaptea.e clar ca  e interesat de ea,parerea mea.
sfatul meu e sa fi atenta...s'ar putea sa fie ceva ,sau poate e pe cale sa fie,daca zice si el ca e asa inteligenta fata.

#2254 2010-03-11 20:38:52

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Divya a scris:

problema e ca a facut schimb de id'uri cu fata,si nu numai atat,a recunoscut ca vorbeste mult cu ea,mai ales noaptea.e clar ca  e interesat de ea,parerea mea.
sfatul meu e sa fi atenta...s'ar putea sa fie ceva ,sau poate e pe cale sa fie,daca zice si el ca e asa inteligenta fata.

la fel cred si eu..poate sunt prea geloasa eu ,dar tot nu mi se pare normal ce face el

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2255 2010-03-11 20:51:49

Divya
Hero member

eu nu sunt geloasa,nu am motive deocamdata,iar de paranoia nu sufar lol ca altele care stau zi de zi ,noapte de noapte cu frica'n san smile
mai este o posibilitate,sa exagereze ea in tot ceea ce a povestit.

#2256 2010-03-11 20:55:09

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

nici eu nu sunt paranoica.ma refeream daca ar face al meu cum face el,nu mi-ar place.
pt binele ei sper sa fi exagerat ea,sa i se fi parut

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2257 2010-03-11 21:00:06

Divya
Hero member

-=-baby_pink-=- a scris:

nici eu nu sunt paranoica.ma refeream daca ar face al meu cum face el,nu mi-ar place.
pt binele ei sper sa fi exagerat ea,sa i se fi parut

imi cer scuze,nu am vrut sa sune asa,ca ai fi tu paranoica smile
poate m'am exprimat gresit,eu ma refeream strict la mine

#2258 2010-03-11 21:20:24

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

nu-i nimic

#2259 2010-03-11 22:50:51

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

oxxy a scris:

Acum ma oftic ca am fost luata de porasta de toti, cand eu am facut atatea pt ei box Va trece si chestia asta, ma gandesc ca am facut niste fapte bune si atat angel Voi trece peste, sunt puternica! smile

imi place foarte mult cum gandesti...si frumoasa si inteligenta smile continua sa fii la fel de increzatoare si totul va fi bine!

bebe V., soarele si luna

#2260 2010-03-15 17:37:06

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

april sunset a scris:

oxxy a scris:

Acum ma oftic ca am fost luata de porasta de toti, cand eu am facut atatea pt ei box Va trece si chestia asta, ma gandesc ca am facut niste fapte bune si atat angel Voi trece peste, sunt puternica! smile

imi place foarte mult cum gandesti...si frumoasa si inteligenta smile continua sa fii la fel de increzatoare si totul va fi bine!

Mulumesc, april pusspusspuss offtopic Scz pentru intarziere dar am fost plecata din oras smile

#2261 2010-03-15 19:01:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

oxxy am citit si eu povestea ta.
mie mi vine sa  iau o lama si sa imi tai o vena numai cand citesc... d`apoi sa fiu in situatia ta. eu zic ca e un maaare nesimtit.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.