homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-12

#210 2008-10-04 09:44:38

persifona
Vizitator

Re: S'a terminat 2

Aiurea, Andy, reactia lui sad
Sper sa va linistiti puss

#211 2008-10-04 09:50:20

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si eu sper persi. Insa trebuie sa dicutam despre asta. Si reactia mea nu a fost tocmai ok, am si eu partea mea de vina ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#212 2008-10-04 09:51:29

persifona
Vizitator

Asa este Andy, dar discutatul le rezolva pe toate in mai toate cuplurile. Mi-ar fi dorit sa fie asa si in cazul meu sad

#213 2008-10-04 10:08:17

andreea_andy2
Moderator

Imi pare rau persi ca al tau nu sta sa discute problemele. Noi pe asta ne bazam realtia: pe comunicare. Orice problema avem, o discutam si nu luam nici o decizie fara sa o intoarcem pe toate fetele. Acum astept sa treaca ziua de azi, sa vina maine si sa incercam sa ne rezolvam problemele. Eu cred ca se vor rezolva ... dragostea noastra e prea puternica si am trecut impreuna peste altele mai grave. Offff ... ce frumos vorbesc. Sper sa fie si adevarat ceea ce zic si maine sa iti pot spune ca ne-am impacat. Desi, nu pot spune ca ne-am despartit. Doar ca ma simt eu tare aiurea acum. Multumesc pentru ca esti aici sa ma asculti.

#214 2008-10-04 10:25:51

persifona
Vizitator

Of Andy, pai daca nici aici pe forum nu are cine sa ne asculte, apai cine s-o mai faca?
Stai linistita ca o sa se rezolve, mai ales ca vine dupa o perioada frumoasa, de cand ati facut un an jumate (daca nu ma insel) incoace. Sunt convinsa ca o sa fie bine kram

Publicitate

loading...

#215 2008-10-04 10:36:53

andreea_andy2
Moderator

Persi ... ce sa zic ... chiar avem o relatie frumoasa in ansambul. Si inainte sa facem un an jumate a fost frumos. Mi-a trimis acum sms si mi-a spus ca ma iubeste mult si ca ii pare rau ca ne-am certat aseara. Maine cand ne vom vedea vom discuta pentru ca amandoi purtam o parte din vina pentru ce s-a intamplat aseara.

Dar tu cu Dragos chiar nu ai mai vorbit deloc?

#216 2008-10-04 10:43:18

persifona
Vizitator

Am mai vbit putin si despre alte chestii, nimic despre noi. sad

Vezi, ti-am zis eu ca se rezolva, e bine ca-si da seama ca a gresit si el big_smile

#217 2008-10-04 10:59:59

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

SonneAle a scris:

uiiiiii, ce era sa revin azi in club neutral  ne-am certat la tel precum chiorii neutral  vai de mine neutral jale neutral si m-a tot sunat de vreo 3 ori si am vb, adica am cam tipat unul la altul din rahaturi neutral  si la final ne-am urat toate cele si mi-a zis ca el tot ma pupa si sa am grija de mine, i-am replicat, la care el: "te iubesc"  doamne, sper sa fie asa... pt o clipa mi se prabusise iar cerul in cap si faceam spume la gura neutral
Persi... inca putin... e nevoie sa vada ca nu se poate fara tine smile   e prima voastra despartire? hmm
toandme, sincer...  fostul iubit al prietenei mele ii povestea asteia ca a stat cu o gagica virgina un an de zile doar ca sa apuce momentul sa i-o traga... exact asa s-a exprimat neutral  cica a iesit din camera si a mers la frate-su si la inca un amic, ei aflandu-se in camera alaturata, si le-a zis ca el e tare, ca in sf i-a pus-o, pe urma s-a despartit de ea... imaginati-va ce impresie i-a creat prietenei mele neutral de aia nu ma mira chiar atat de tare cazul tau, ma mira in schimb ca observ ca sunt tot mai multi cretini pe lumea asta si ca nu stii langa cine stai nici dupa o vreme buna... dar oare e doar vina lor? sau e si a noastra ca nu cascam bine ochii? neutral  cel mai tare ma tem de un obsedat de persoana mea sau de psycho neutral  sa ne fereasca sf de asa creaturi... destule, de altfel neutral
off, e cineva pt fiecare... trebuie smile

Ce ciudat sunt barbatii........ca sa nu spun ca sunt niste cretini

#218 2008-10-04 11:02:45

andreea_andy2
Moderator

persifona a scris:

Am mai vbit putin si despre alte chestii, nimic despre noi. sad

Vezi, ti-am zis eu ca se rezolva, e bine ca-si da seama ca a gresit si el big_smile

Pai de ce nu ai deschis tu subiectul?

#219 2008-10-04 11:13:01

persifona
Vizitator

Nu vreau sa-l frec atata la cap, nu cred ca ajuta la nimic. I-am zis de prea multe ori alaltaieri ca sa mai incercam, sa discutam, sa rezolvam. Daca el nu si nu, ce sa mai faC?

#220 2008-10-04 11:18:25

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

persifona a scris:

Nu vreau sa-l frec atata la cap, nu cred ca ajuta la nimic. I-am zis de prea multe ori alaltaieri ca sa mai incercam, sa discutam, sa rezolvam. Daca el nu si nu, ce sa mai faC?

sa mergi mai departe

ToandMe, nu toti barbatii sunt asa. nu toti acorda mare importanta sexului oral. daca nu o poti face, atunci nu o fa. lasa-l cu d-zo pe cretinul asta si mergi mai departe si tu. vei intalni alti barbati si vei vedea ca nu chiar toti sunt asa. capul sus, draga mea, si nu-ti fa ganduri rele din cauza ca nu ai putut sa o faci!

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#221 2008-10-04 11:19:00

andreea_andy2
Moderator

Am inteles. Eu zic sa-l lasi sa se mai linisteasca si apoi sa deschizi subiectul. Ia-l pe ocolite, vezi daca te mai iubeste, daca nu e altcineva in viata lui, si apoi deschide subiectul "voi".

#222 2008-10-04 11:19:56

persifona
Vizitator

Asa am de gand sa fac. Nu neaparat sa deschid subiectul, dar sa nu mai dau niciun semn, sa nu mai fac nimic. Si om vedea, oricum va trebui sa ne mai intalnim, om mai vedea atunci.

#223 2008-10-04 11:19:58

camysh
Moderator

of fetelor... ma ingrozesc de ce citesc aici...
persi, cred ca andy are dreptate. lasa-l o vreme... desi nu vad de ce te cauta sa mai vb daca practic v-ati despartit...

andy, o sa fie bine. faptul ca si-a cerut iertare inseamna ffff mult. e f important intr-o relatie sa stii sa-ti ceri iertare. si al meu o face cand ne ciondanim, si pt mine inseamna mult asta.

toandme, lasa-l naibii, sterge-i nr de tel, adr de mess toooooot.... pfff... ce oameni neutral

alle, voi aveti asa, o relatie fff scanteioasa. Doamne ajuta sa fie bine kram

#224 2008-10-04 11:21:37

persifona
Vizitator

camysh a scris:

of fetelor... ma ingrozesc de ce citesc aici...
persi, cred ca andy are dreptate. daca mai vb si el nu deschide subiectul, deschide-l tu... poate ii e cumva, poate asteapta sa faci tu pasul asta...

Camysh, nu stiu ce pas sa mai fac eu, am facut destui.. acum mai asteptam si mai vedem smile

#225 2008-10-04 11:22:38

camysh
Moderator

ahhh eu am editat big_smile
dupa ce am postat am vazut ca voi ati mai scris intre timp lol
nu stiam ca ai mai incercat tongue

#226 2008-10-04 11:24:35

persifona
Vizitator

Nu m-a mai cautat el scumpa, sa vb. Doar mi-a dat privat alaltaieri cand ne-am desp cand a ajuns acasa. Atat. Ieri eu i-am scris pe mess.

#227 2008-10-04 11:33:49

andreea_andy2
Moderator

Offf persi. Fruntea sus.

#228 2008-10-04 11:37:54

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

lasa persi ca va fi bine, lasa`l in pace o vreme, ca poate te cauta el, nu mai vb cu el nici pe mess nici pe nimic ca poate o sa iti simta lipsa mai tare si o sa isi dea seama ce greseala a facut.
iar tu andreea o sa te impaci sigur, o sa discutati problema si o sa ajungeti la o concluzie. next time, amandoi ciocul mai mic big_smile

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-10-04 11:38:09)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.