|
Nu esti logat.
S'a terminat 2-120#2262 2010-03-20 13:06:35
Re: S'a terminat 2Va povesteam acum ceva zile de iubitul meu care convereseaza neincetat cu o fosta colega de-a lui si fosta prietena. Am incercat sa fiu indiferenta, sa nu acord prea multa atentie ca vb cu ea cu toate ca stiam ca vb pana la 1-2 noaptea pe mess.... am tacut. Acum sa aflu ca il si suna (dupa ce vb in fiecare zi cu orele pe mess) si ii trimite si mesaje. Ea e la facultate in alt oras si intr-una din zile cand venea spre casa i-a trimis mesaj ca ea vine acasa si ca daca vrea sa o sune... nu stiu de ce anume. El cica nu i-a raspuns si nici n-a sunat-o (asta din spusele lui). Sincer, habar n-am ce sa mai fac, nu stiu daca se merita sa ma agit sau nu, mai ales pt ca am vb cu el si i-am zis ca ma deranjeaza si el continua sa faca acelasi lucru. Nici nu ma mai pot concentra la ce am de facut, la cate scenarii am in cap.... Offline #2263 2010-03-20 13:18:58
Re: S'a terminat 2acum cred ca exagereaza prietenul tau..eu tind sa cred ca e ceva mai mult intre ei.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #2264 2010-03-20 13:24:06
Re: S'a terminat 2
Singurul lucru care ma face sa cred ca n-ar fi asa e faptul ca nu se incadreaza in preferintele lui (ea este cam plinuta)... In rest, imi spune sa stau linistita ca n-am de ce sa ma agit pt ca el i-a spus ei ca nu vor fi niciodata impreuna (si ea are un prieten de mai multi ani), sa am incredere in el.... bla bla bla. Dar nu pot sa fac pe indiferenta la toata povestea asta. In fata lui pot face pe indiferenta, insa nu stiu cat o sa mai pot, pt ca eu tot ma consum si ma macina o groaza de intrebari... Offline #2265 2010-03-20 13:26:43
Re: S'a terminat 2ca nu e in preferintele lui nu e un motiv, oricand iti poti schimba parerea.. Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-03-20 13:27:11) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #2266 2010-03-20 13:45:58
Re: S'a terminat 2Am vb, i-am spus de mai multe ori, cu frumosul, am vazut ca nu merge, m-am si enervat, i-am spus in toate felurile si tot continua. A zis ca daca el imi spune mie, inseamna ca nu are nimic de ascuns, cu taote ca nu cred ca spune tot.... Si chiar si asa, ca imi spune, daca vede ca imi face rau de ce continua sa vb cu ea? Ea ii face lui diverse complimente si sa-l citez pe el "carui baiat nu-i place asa ceva"... Habar n-am cum sa mai reactionez, ce sa mai zic si ce sa mai fac... As renunta la tot, pt ca uneori smt ca nu mai pot sa ma consum atat... Offline Publicitateloading...
#2267 2010-03-20 14:06:26
Re: S'a terminat 2nu fii naiva. Si eu poate vb cu baietii pe mess dar nu mai mult de 2-3 randuri ..ce naiba sa imi vorbesc cu cineva daca sunt fericita in relatia mea? Offline #2268 2010-03-20 14:10:03
exact.si eu am amici dar nu vorbesc cu ei pana la 1 2 noaptea pe net si nici la telefon cum vorbeste prietenul tau.eu zic sa ai o discutie f serioasa cu el,sa ii explici ca in ritmul asta o sa se termine tot intre voi. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #2269 2010-03-20 14:50:20
Re: S'a terminat 2lumea asta e plina de oameni mincinosi si parsivi, asa ca eu m-as gandi foarte bine in cine sa am incredere si in cine nu, cine merita atentia mea si cine nu. daca pe tine te deranjeaza asta si i-ai explicat frumos, iar el in continuare te sfideaza nu inteleg cum poti continua o relatie cu o persoana care nu te intelege. pana la urma nu mai trebuia sa-i spui absolut nimic pt ca ti-ai batut gura degeaba, pt ca tot cum vrea el face si tu nu poti sa-l fortezi sa nu mai vb, daca lui ii face placere sa vb cu tipa respectiva. tu chiar crezi ca aia are prieten? pai daca avea prieten nu mai vb asa cu iubitul tau, e clar ca o mananca rau de tot pe ea, iar el ca fraieru sta sa puna botu ce-i zice aia, nu stiu daca te iubeste. daca te-ar fi iubit nu s-ar fi comportat asa. Offline #2270 2010-03-20 18:12:56
Am citit povestea ta, daca mi-ar fi facut mie asta l=as fi parasit imediat. Sincer nu ai nici un viitor asa...pai daca te iubeste atunci cum e posibil sa vb atat cu ea, sau cu alta...Nici nu as concepe asa ceva. Vb cu el si pune-l sa aleaga... Offline #2271 2010-03-20 18:50:28
Re: S'a terminat 2zizika,imi pare rau sa aud toate astea Offline #2272 2010-03-20 19:11:38
Re: S'a terminat 2Aia sigur are prieten ca i-am vazut profilul si are poze numai cu "iubitu", dar chestia e ca ei se vad numai la sfarsit de saptamana pt ca ea in rest e la facultate in alt oras, asa ca e cam de capul ei, ca sa zic asa... Nu stiu ce sa zic...incep sa fiu confuza referitor la sentimentele lui pt mine. Aveti dreptate, nu cred ca ma iubeste. Chestia e ca de fiecare data cand vine vb despre asta, zice ca exagerez, ca de ce imi fac griji degeaba pt ca el niciodata nu o s-o considere mai mult decat o amica, ca sa o las in pace daca ei ii place sa se dea la el ca din moment ce el nu face acelasi lucru.... Chiar nu mai stiu Offline #2273 2010-03-20 19:18:05
Re: S'a terminat 2De ce nu ii propui sa iesiti impreuna, toti 3? Daca e doar o amica, nu cred ca ar trebui sa ii deranjeze. Asa vede si ea ca el nu e singur si ca ea e in plus, si poate asa te linistesti si tu. Adica ar trebui sa ai in vedere si faptul ca poate chiar nu e nimic intre ei, poate nu renunta sa vorbeasca cu ea din orgoliu sau din teama de a nu crea un precedent, in sensul ca se teme ca pe viitor ii vei interzice sa aiba vreo amica. Si daca accepta o data sa rupa o relatie de amicitie pentru ca ii ceri tu, asa ii vei cere tot timpul. Nu stiu, in principiu si eu sunt geloasa si ma deranjeaza amicele/colegele lui, dar in subconstientul meu sunt convinsa ca nu ii pot interzice sa comunice cu alte femei in afara de mine. Offline #2274 2010-03-20 19:23:22
Re: S'a terminat 2Eu chiar nu i-am interzis sa mai vb cu ea, adica nu i-am zis sa nu o mai bage in seama deloc, i-am spus pur si simplu sa o rareasca si sa nu-l mai sune asa degeaba, cand ii vine ei... Offline #2275 2010-03-20 19:27:33
poate lui ii place sa se dea fata la el..mai stii? Offline #2276 2010-03-20 19:31:01
Re: S'a terminat 2ce s-ar intampla daca s-ar intalnii toti 3 si poate zizika se va simtii in plus de vreme ce ei 2 vorbesc si se inteleg atat de bine ... Offline #2277 2010-03-20 19:40:00
Re: S'a terminat 2Divya Offline #2278 2010-03-20 19:45:42
Stii ca m-am gandit la asta?? Dar ma gandesc ca as face mai mare tam-tam.... Offline #2279 2010-03-20 20:10:08
Re: S'a terminat 2eu sincer as face asta-o intalnire in trei,in care sa ma comport normal VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #2280 2010-03-20 21:48:08
Re: S'a terminat 2Dar tu dreamer, ai vreo veste ...? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|