homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-122

#2300 2010-03-21 13:14:27

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Re: S'a terminat 2

D-asta am si zis sa va spun si voua povestea asta... pt ca la un moment dat ma gandeam daca nu exagerez eu cu chestia asta. Vad ca majoritatea sunteti de partea mea... Habar n-am ce o sa fac in continuare... Sper sa pot trece peste.

#2301 2010-03-21 13:17:03

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Sa treci peste? ca se se ajunga unde ?

Dragostea nu se stă, se face.

#2302 2010-03-21 13:19:46

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

daca el nu isi da seama ca nu e bine ce face nu cred ca ar trebui sa treci peste..o sa stai toata viata sa ii suporti lui placerea de a se juca cu altele?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2303 2010-03-21 15:06:39

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Daca tu ai face ca el, s-ar desparti de tine in secunda urmatoare....nu cred ca vei putea trece peste discutiile lor interminabile, o sa fi foarte suspicioasa, o sa incepi sa ai frustrari si altele....dc sa te agiti tu si sa te macini aiurea pt unu care nu stie sa te respecte si iti spune ca ii place sa se joace cu respectiva? eu nu-mi dau seama cum de accepti sa-ti impuna el chestiile astea si sa faca ce vrea din tine....probabil din cauza asta si procedeaza asa, isi da seama ca orice ar face tu nu renunti la el si il accepti si baiatul face ce-l taie capul.

#2304 2010-03-21 21:41:05

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Zizika a scris:

Asta i-am spus si eu lui. A zis ca nu renunta la el, la placerile lui cum ar veni, pt mine. Ca pur si simplu lui ii place ca fata respectiva ii acorda foarte multa atentie si ca ii place sa se" joace" cu ea.

unde ti'e demnitatea,zizika? yikes
te lasi calcata in picioare asa?

Publicitate

loading...

#2305 2010-03-21 21:50:18

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Mda... atunci inseamna ca intr-un fel sau altul tine la ea... nasol.
Urat. Sa-i fie rusine atunci daca te pune pe un loc secund, eu una am preferat sa am liniste in casa si-am taiat orice legatura, decat sa-l pierd pe el. Daca el asa reactioneza, sa-i fie rusine. Barem daca te mintea frumos smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#2306 2010-03-21 22:08:42

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Vroiam si eu sa-ti sugerez sa te calmezi si sa spun ca as fi reactionat ca si el daca al meu mi-ar fi cerut sa rup legatura cu cineva si asta nu din lipsa iubirii ci mai degraba pentru lipsa increderii dar apoi am vazut ca ai spus ca lui de fapt ii place si se simte foarte bine in situatia asta neutral. Probabil prietenul tau are un self esteem scazut si are nevoie tot timpu de laude si complimente sa se simta okey iar asta nu e deloc bine, in primul rand pentru el si apoi pentru tine, pentru relatie. Acuma depinde de tine peste cate poti trece cu vederea. Eu personal m-as gandi de doua ori inainte de a mai accepta o relatie cu el hmm dar nu neaparat pentru ca vorbeste cu tipa ci mai mult pentru faptul ca e posibil ca flacara asta sa disapara dar apoi sa apara alta si alta.

#2307 2010-03-23 07:31:47

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

free lol

partial iti dau dreptate...

#2308 2010-03-23 09:09:54

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Zizika a scris:

Asta i-am spus si eu lui. A zis ca nu renunta la el, la placerile lui cum ar veni, pt mine. Ca pur si simplu lui ii place ca fata respectiva ii acorda foarte multa atentie si ca ii place sa se" joace" cu ea.

box ce om!

Si eu am prieteni cu care vorbesc dar nu ii pun mai sus decat pe iubitul meu si nici nu vorbesc cu orele cu ei pe mess sau la telefon.
Hai sa-ti spun ce am patit cu iubitul meu acum cativa ani. Lucra la o banca si desigur ca avea foarte multe colege. Tot timpul imi povestea de ele si mai ales de una. Apoi a inceput sa vorbesca cate 30-40 de min la telefon si am devenit geloasa. Daca tot petrec 8 ore si ceva impreuna la munca ce mai au sa-si spuna acum (nu vorbeau despre munca). M-am luat de cateva ori de el si el imi zicea sa nu mai fiu geloasa ca tipa e maritata. Zic: ok, dar sotul ei stie ca vorbiti asa mult la telefon? Ca sa ma linisteasca pe mine, am iesit la un suc toti 4 si vreau sa zic ca cele cateva ore petrecute au fost super ok. Iubitul mei si amica au vorbit neincetat (mai rau ca babele rotfl ) si eu si sotul ei daca am scos cateva vorbe. Dupa o vreme am mers impreuna cu ei la munte si mi-am dat seama ca am fost geloasa degeaba si chiar i-am spus si ei asta tongue Acum am ramas prieteni.
Concluzia este ca daca iubitul tau nu are nimic cu ea...sau nu-si doreste, accepta sa va intalniti toti trei sa o cunosti si tu.

Daca nu poti sa te desparti de el(sau nu vrei) fa la fel ca el! Sa vezi daca ii convine!
Ai grija de tine! pusspuss

#2309 2010-03-23 09:31:33

Zizika
Full member

little_bunny a scris:

Zizika a scris:

box ce om!

Si eu am prieteni cu care vorbesc dar nu ii pun mai sus decat pe iubitul meu si nici nu vorbesc cu orele cu ei pe mess sau la telefon.
Hai sa-ti spun ce am patit cu iubitul meu acum cativa ani. Lucra la o banca si desigur ca avea foarte multe colege. Tot timpul imi povestea de ele si mai ales de una. Apoi a inceput sa vorbesca cate 30-40 de min la telefon si am devenit geloasa. Daca tot petrec 8 ore si ceva impreuna la munca ce mai au sa-si spuna acum (nu vorbeau despre munca). M-am luat de cateva ori de el si el imi zicea sa nu mai fiu geloasa ca tipa e maritata. Zic: ok, dar sotul ei stie ca vorbiti asa mult la telefon? Ca sa ma linisteasca pe mine, am iesit la un suc toti 4 si vreau sa zic ca cele cateva ore petrecute au fost super ok. Iubitul mei si amica au vorbit neincetat (mai rau ca babele rotfl ) si eu si sotul ei daca am scos cateva vorbe. Dupa o vreme am mers impreuna cu ei la munte si mi-am dat seama ca am fost geloasa degeaba si chiar i-am spus si ei asta tongue Acum am ramas prieteni.
Concluzia este ca daca iubitul tau nu are nimic cu ea...sau nu-si doreste, accepta sa va intalniti toti trei sa o cunosti si tu.

Daca nu poti sa te desparti de el(sau nu vrei) fa la fel ca el! Sa vezi daca ii convine!
Ai grija de tine! pusspuss

Da, ai dreptate. Si nu toti trei, ci toti patru ca si aia are prieten. Oricum, presimt ca o sa-mi bat gura degeaba. Si da, nu prea pot sa ma despart de el, dar o sa-i fac si eu la fel. Deja am inceput tongue Ieri am iesit cu niste colegi de facultate la un suc, si cand am ajuns acasa i-am spus si intentionat am inceput sa-i povestesc mai multe despre unul singur (chiar daca suntem decat colegi, dar am vrut sa-i vad reactia big_smile). Si? Ce credeti? Nu prea i-a convenit, dar nici nu m-a lasat sa vad prea mult din reactia lui. Si o sa mai fac chestia asta, sa vedem unde ajungem. Am zis ca n-am de ce sa ma despart de el pt aia, dar nici degeaba nu o sa stau. O sa fac la fel ca el.

#2310 2010-03-23 11:29:51

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si ce frumoasa o sa fie relatia bazata pe razbunare reciproca, visul oricarei fete!! roll sigur si garantat o sa ajungeti departe, sunt curioasa care va face primul sex ca sa i-o "traga" partenerului!

#2311 2010-03-23 11:36:57

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

LadyPink a scris:

Si ce frumoasa o sa fie relatia bazata pe razbunare reciproca, visul oricarei fete!! roll sigur si garantat o sa ajungeti departe, sunt curioasa care va face primul sex ca sa i-o "traga" partenerului!

rotfl2  tummenupp

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2312 2010-03-23 19:00:31

Zizika
Full member

LadyPink a scris:

Se pare ca n-ai inteles ce-am vrut sa zic. Cand am zis ca o sa fac la fel ca el, nu m-am referit ca daca el ma inseala cu aia, o sa-l insel si eu pe el. Daca va face asta, deja o sa-i spun du-te tare.  O sa ii povestesc diverse, o sa-i zic ca vb pe mess, cum face si el, chiar daca nu o sa fie adevarat tocmai ca sa-i vad reactia si sa vad lui cum ii pica. Poate numai atunci o sa ma inteleaga.

#2313 2010-03-23 19:56:35

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Zizika a scris:

LadyPink a scris:

Se pare ca n-ai inteles ce-am vrut sa zic. Cand am zis ca o sa fac la fel ca el, nu m-am referit ca daca el ma inseala cu aia, o sa-l insel si eu pe el. Daca va face asta, deja o sa-i spun du-te tare.  O sa ii povestesc diverse, o sa-i zic ca vb pe mess, cum face si el, chiar daca nu o sa fie adevarat tocmai ca sa-i vad reactia si sa vad lui cum ii pica. Poate numai atunci o sa ma inteleaga.

si ce dulce va fi razbunarea cand vei constata ca lui chiar nu-i pasa  visslar  forgetit

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2314 2010-03-23 20:08:27

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Razbunarea nu va conduce la nimic bun, zizika... pentru ca in acest fel doar va veti face rau unul altuia, parerea mea... smile Cel mai bine ar fi sa discutati sincer, sa va clarificati toate problemele cu cartile pe masa, sa-ti spuna ce vrea de fapt de la tipa respectiva...si de-astea smile

#2315 2010-03-27 11:29:52

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

neata fetelor! wow, ce veste mi-a dat pr meu: ca vrea sa ne desp. aseara eram absolut okey, am iesit, toate ok. bine, e drept ca am avut o per mai uratica, dar trecuse. sau asa credeam. il sun azi dimineata, imi zice ca aseara s-a imbatat bla bla si ca s-a gandit bine si nu mai vrea sa fim impreuna :-o .. cum poti sa faci asa ceva?!

#2316 2010-03-27 11:37:27

deeadeea21
Hero member

pai da, merge, dar avem 3 ani de rel si ... of.

#2317 2010-03-27 11:42:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deea fii convinsa k ideea era demult acolo...doar ca acum si-a facut curaj sa o spuna...iar asta cu perioada e cum spunea Jessica, se despart familii dupa 30 de ani de casnicie, ce inseamna 3 ani?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2318 2010-03-27 11:42:14

deeadeea21
Hero member

pai te leaga, ca totusi eista sentimente si nu poti sa zici : "gata, de azi nu ma mai gandesc, ne-am desp si punct.". zic eu.. sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.