homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-15

#267 2008-10-05 20:13:22

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: S'a terminat 2

ca deja e prea multa tristete aici sad

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#268 2008-10-05 21:12:02

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

haideti gagici ...capul sus , merita vreun barbat sa va consumati atat , si fizic si psihic ????? NU cred......fiti puternice si dati dovada de intelepciune....pt k oricum barbatii sunt mult mai prejos decat femeile , asa k ..... 

sa va zic ce mi-a zis raposatu mie azi ....cica dak vreau sa ma lase in pace sa-i dau tot haine , incaltaminte , bijuterii , parfumuri ...tot....k...."el a investit in mine " ....si ce sa piarda el atata investite ...pai !...ti rasa matii de nenorocit dar anii mei pierduti cu tine,  timpul meu ....sanatatea mea si ...multe altele ....mie cine mi le da inapoi ..!!!!!.........auzi vorbe ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#269 2008-10-05 21:44:40

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

fetelor m+a mancat in fund sa+i dau online pe mess si m+a bagat in seama..........iar eu i+am spus ca de ce ma mai baga in seama dupa toate..........a fost o seara mare de certuri, de regrete........iar el imi spune te iubesc.......dar eu imi doresc asta intr-o relatie.Fmm dc ma iubea de ce ma chinuie si pune punct pt ca nu pot sa-i fac oral.......Imi vine sa-l omor,il urasc,m-a facut sa regret ca el a fost in viata mea  si primul,ca i-am dat sufletul:(( cata durere mi-a lasat..........si acum plang,mi s-a luat

#270 2008-10-05 21:56:08

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

a plecat de la mine... am vorbit doar eu pt ca el n-avea nimic de spus... se astepta sa-l pup la plecare lol   jeezus, cred ca  e tampit... se holba ca boul si i-am zis atat: "ce? u're leaving" si am inchis dupa ce l-am vazut pe el dand din cap ca un magar neutral   a batut la usa pe urma, dar am dat muzica tare, cica n-am auzit. bag piciorul, duca-se la distractie cu baietii, daca s-o duce cu ei... deja mi-e sila neutral pfoai, fierb de nervi din cauza unui cretin

There ain't no sunshine now that he's gone

#271 2008-10-05 21:58:35

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Pot sa vin si eu aici.....azi m am certat ingrozitor c el....l am lovit cu batul de la aspirator si sa suparat ingrozitor....mi a zis ca s  terminat,m am rugat 2 h de el sa ma ierte....in cele din urma am plecat...la 5 mi a trimis msj k ma iubeste iar eu u i am dat nici un semn pana la 9.Acum nu i raspunde la tf...suntem impreuna de un an a fost prima mea mea iubire  si a aparutiar in viata mea....a fost si primul.....acum doare,doare tare....mia gresit de multe ori am iertat.....e orgoloios.....de ce a ai trimis acel msj oare.....doare al naibii...

Keep trying! Maybe you'll succeed!

Publicitate

loading...

#272 2008-10-05 22:00:48

SonneAle
Addicted member

de ce s-a suparat???? omg neutral  in loc sa vina sa te intrebe daca esti in regula, daca ai vreo vanataie neutral  doamne neutral

#273 2008-10-05 22:02:48

skumpi
Vizitator

dya...comm`on o sa va impacati voi sad
da dc l`ai lovit ? din greseala sau intentionat ?

Toand me ... fa bine si lasa`l pe off ba mai mult da`i ignore ! e jalnici si patetic al tau neutral

Alle nu`ti mai zic nik lol sper numa ca in final sa nu patiti nik...fizic ma refer lol k psihic o sa fi`ti amandoi terminati... da asta`i mai putzin important, nu ? wink neutral

#274 2008-10-05 22:05:30

ToandMe
Full member

cat il urasc..........i-as sparge capu ptr ca mi-a lasat atata durere,sper sa nu-l vad in fatza ca-i rup capu........

#275 2008-10-05 22:05:43

SonneAle
Addicted member

am citit gresit... am inteles ca tu te-ai lovit cu batul din greseala si el s-a suparat... dya, ii trece lui, daca nu, e prea copil...

#276 2008-10-05 22:08:23

Kleo
Insomniac member

ma enervase rau de tot.....l am lovit intentionat...s a rupt ala.....sper...au mai fost certuri dar au trecut....acum insa...e groasa....mc frumos

#277 2008-10-05 22:10:30

ToandMe
Full member

stiti ce mi-a zis...sa raman cu ideile mele invechite.FMM IMI vine sa-l strang de gat........

#278 2008-10-05 22:11:33

skumpi
Vizitator

aoleo yikes ce agresiva esti !
sunt barbati care nu suporta sa fie loviti d o femeie....nu ca cei care`i vedem noi in filme k femeie le da una si ei stau si se prind d obraz si atat lol .... ar trb sa`ti ceri scz dak ai facut`o intentionat si pe viitor sa te controlezi pt ca asa cum tzie nu tzi`ar conveni sa te loveasca el asa nici lui nu`i convine !

#279 2008-10-05 22:13:03

ToandMe
Full member

skumpi a scris:

aoleo yikes ce agresiva esti !
sunt barbati care nu suporta sa fie loviti d o femeie....nu ca cei care`i vedem noi in filme k femeie le da una si ei stau si se prind d obraz si atat lol .... ar trb sa`ti ceri scz dak ai facut`o intentionat si pe viitor sa te controlezi pt ca asa cum tzie nu tzi`ar conveni sa te loveasca el asa nici lui nu`i convine !

Unii te aduc in stare,crede-ma.........

#280 2008-10-05 22:15:26

skumpi
Vizitator

ToandMe a scris:

stiti ce mi-a zis...sa raman cu ideile mele invechite.FMM IMI vine sa-l strang de gat........

de ce te mai umilesti in fata lui si ii dai ocazia sa se simta bine ? nu inteleg ...

#281 2008-10-05 22:17:12

Kleo
Insomniac member

m a scos din sarite rau de tot.......i am cerut de zeci de ori.... mam milogit 2 h...stiu ca am greit,insa.....asta e,deja nu pot intoarce timpul.Cand ne am mai certat a dat inapoi..insaacum simt ca nu e bine

#282 2008-10-05 22:18:51

ToandMe
Full member

ptr m-am daruit unui tampit.......mi-am dorit ca primul sa fie ceva deosebit,i-am spus ca regret ca a avut el parte de ce trebuia sa aiba altul parte nu el,un om care stia cu adevrat ca iubirea e mai presus de toate,nu oralul,dupa atata timp........sad

#283 2008-10-05 22:22:28

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

off fetele ce-i pe aici atata activitate?
nici nu stiu c s va zic...dekat capu sus..
sper sa nu ajung si eu pe aici curand..kiar nu vreau..ma lasa masca unele faze..
gen valy_creatza..eu iti stiu povestea de care probabil nu vrei sa-ti mai aduci aminte..pe care ai postat-o aici..dar sa iti zica k a investit in tine..pai eu i le aruncam de pe balcon pe toate sa si le adune sa se apece dupa ele...k pana la urma nu t incalzesc cu nimic cand te trateaza...ca neom..eu i le-as zbura pe geam..cat despre lasat in pace nu inteleg d c te ameninta? .........?

Dance like nobody is watchin....

#284 2008-10-05 22:27:16

ToandMe
Full member

stiu asta am si vrut.......cum sa puna oralul mai presus de tot?fetelor dc stiti sa-mi explicati si mie.........nu stiu,l-as lua la bataie la ce ura am in mine...

#285 2008-10-05 22:34:46

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

dreamer a scris:

off fetele ce-i pe aici atata activitate?
nici nu stiu c s va zic...dekat capu sus..
sper sa nu ajung si eu pe aici curand..kiar nu vreau..ma lasa masca unele faze..
gen valy_creatza..eu iti stiu povestea de care probabil nu vrei sa-ti mai aduci aminte..pe care ai postat-o aici..dar sa iti zica k a investit in tine..pai eu i le aruncam de pe balcon pe toate sa si le adune sa se apece dupa ele...k pana la urma nu t incalzesc cu nimic cand te trateaza...ca neom..eu i le-as zbura pe geam..cat despre lasat in pace nu inteleg d c te ameninta? .........?

i le dau cu mare placere doar doar sa ma lase in pace .....nu e prima data knd mi le cere si i le dau ....ma p... pe ele de carpe nu val nik
pai ma ameninta cu ce s-a intamplat ..adik ce mi-a  facut ..scarba ....k sa nu-l parasesc......

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.