homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-22

#400 2008-10-08 01:55:08

skumpi
Vizitator

Re: S'a terminat 2

capu sus puss si fruntea inainte big_smile asa zice tati hjarta

#401 2008-10-08 09:48:26

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ToandMe am tot citit si rascitit povestea ta... imi pare rau ca exista pe lume si specimene ca prietenul tau, sincer, ma rog fostul ... parerea mea lasa-l, du-te si nu te uita inapoi , nu ai la ce crede-ma . Daca pentru el conteaza asa de mult partea aia, imi pare sincer rau, dar da impresia ca tot ce vrea de la tine e sex, si nimic mai mult. Nu merita sa iti pierzi timpul cu un baiat ca asta.
In fond e decizia ta ce vei face in continuare , dar gandeste-te bine, si lasa dragostea oarba la o parte , un baiat care nu are rabdare cu tine , si nu asteapta sa te obisnuiesti cu alte lucruri, considerate de altii normale, nu merita atentia ta. Crede-ma investesti timp si iubire intr-o relatie aiurea, bazata pe eu iti dau iubire si tu .. poi tu ce imi dai.

Gandeste-te bine inainte.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#402 2008-10-08 10:18:06

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

toandme,daca el a fsot in stare dupa 1 an jumate! sa se desparta de tine daor pt k nu ii faci oral,in afara de faptul k e un porc care e posibil sa fi jucat teatru si daor asta sa-l intereseze,nu e iubire.si in plus dak era asa de fizat pe faza asta,lui nu-i trebuie iubire,ci sex,si-l va gasi la vreo tarfulita.cine stie,poate deja umbla aiurea si-si face de cap iar tu suferi,
eu una nu mai bag mana in foc pt nimeni...nici macar pt 'iubirea mea'......

They can because they think they can.

#403 2008-10-08 10:20:20

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

aoleu skumpi am citit acuma faza cu trecutul peste o despartire ..cum ca la jumate...aoleuuuu ...la mine mult sad Doamne fereste

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#404 2008-10-08 10:24:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Alina Delia a scris:

aoleu skumpi am citit acuma faza cu trecutul peste o despartire ..cum ca la jumate...aoleuuuu ...la mine mult sad Doamne fereste

aoleu, da, eu am stat cu fostul 6 ani jumate... deci sad e posibil, naiba stie

Publicitate

loading...

#405 2008-10-08 10:26:02

OneOnly
Insomniac member

heimdall a scris:

Alina Delia a scris:

aoleu, da, eu am stat cu fostul 6 ani jumate... deci sad e posibil, naiba stie

6 ani jumate??si de ce v-ati desp dupa atata vreme ? :f?rv?nad: cum ai trecut peste heimdall?

#406 2008-10-08 10:31:35

heimdall
Diamond member

of, complicat, One, nici nu stiu ce sa zic... cert e ca a aparut o alta persoana, am luat o pauza ca sa ne gandim, lui i s-a parut mai simplu s-o ia de la inceput cu ea decat sa se simta vesnic vinovat fata de mine...
am o alta relatie, desi uneori ma intreb daca am trecut cu adevarat peste...
cert e ca dupa ce ne-am despartit am petrecut mult timp vorbind si ne-am clarificat o multime de lucruri, am inteles de ce s-au intamplat toate astea, ceea ce inseamna mult
pe scurt am suferit amandoi ca niste idioti dintr-o neintelegere... asta e viata

#407 2008-10-08 10:36:57

OneOnly
Insomniac member

neutral dce aiurea....cat timp...tu mai simtit ceva pt el?dc sa se simta vinovat  fata de tine?

#408 2008-10-08 10:37:45

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

heimdall a scris:

of, complicat, One, nici nu stiu ce sa zic... cert e ca a aparut o alta persoana, am luat o pauza ca sa ne gandim, lui i s-a parut mai simplu s-o ia de la inceput cu ea decat sa se simta vesnic vinovat fata de mine...
cert e ca dupa ce ne-am despartit am petrecut mult timp vorbind si ne-am clarificat o multime de lucruri, am inteles de ce s-au intamplat toate astea, ceea ce inseamna mult
pe scurt am suferit amandoi ca niste idioti dintr-o neintelegere... asta e viata

puss unele lucruri care ni se intampla, nu le putem intelege...dar eu cred ca in final sunt pentru binele nostru...daca n-as fi crezut asta, as fi luat-o razna de mult  puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#409 2008-10-08 10:39:57

OneOnly
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

heimdall a scris:

puss unele lucruri care ni se intampla, nu le putem intelege...dar eu cred ca in final sunt pentru binele nostru...daca n-as fi crezut asta, as fi luat-o razna de mult  puss

eu acum simt c o iau razna! pt k nu stiu adevarul grater sa stiu daca trebui sa ma resemnez sau sa mai lupt....sad

#410 2008-10-08 10:41:53

heimdall
Diamond member

stiu, nicolle  puss altfel as fi innebunit si eu de mult
am avut amandoi foarte mult de invatat din chestia asta, lucruri pe care se pare ca trebuia sa le invatam la un moment dat in viata asta... noi am stat in relatia aia amandoi ca intr-o cochilie pana cand viata adevarata a dat peste noi, si ne-a lovit zdravan
One, nu-mi mai permit sa simt nimic fata de el... spre binele lui si al meu... doar ca am impresia ca m-am inchis nu doar fata de el, ci fata de toate lumea; dar deocamdata nu pot face altfel

#411 2008-10-08 10:42:38

Soleil
Addicted member

trebuie sa privesti inainte cu speranta...toate lucrurile de pe lumea asta au un ciclu, o alternanta...zi, noapte, lumina, intuneric, bine, rau, fericire, nefericire.... dupa ploaie o sa rasara si soarele la tine...trebuie doar sa ai rabdare...si sa te pui pe tine pe primul plan! puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#412 2008-10-08 10:43:51

OneOnly
Insomniac member

heimdall a scris:

am avut amandoi foarte mult de invatat din chestia asta, lucruri pe care se pare ca trebuia sa le invatam la un moment dat in viata asta... noi am stat in relatia aia amandoi ca intr-o cochilie pana cand viata adevarata a dat peste noi, si ne-a lovit zdravan
One, nu-mi mai permit sa simt nimic fata de el... spre binele lui si al meu... doar ca am impresia ca m-am inchis nu doar fata de el, ci fata de toate lumea; dar deocamdata nu pot face altfel

in relatia actuala cum e?eu tot nu inteleg cum se paote cienva desparti dupa atata timp..nsh... :f?rv?nad:

#413 2008-10-08 10:46:10

Soleil
Addicted member

heimdall a scris:

poate acea relatie a fost ca o scoala pentru voi...de unde sa invatati cum sa fiti fericiti alaturi de adevaratele voastre jumatati...sau sa va reintalniti peste ani, cand veti fi pregatiti pentru o astfel de iubire....Stiu, de multe ori ma gendesc ca astea sunt surogate pentru amortirea creierului...Dar este o vorba "mai bine sa fii un optimist care s-a inselat...decat un pesimist care a avut dreptate"  wink Intelegeti voi...

Thé à la menthe hjarta

#414 2008-10-08 10:46:12

OneOnly
Insomniac member

eu ma simt incompleta....aveam ff mare nevoie de iubirea lui..de afectiunea lui,de atentia lui..iar acum dupa ce am facut atatea pt el si s-a terminat k asa vrea el...ma simt si mai rau...am nevoie disperata de afectiunea aia...care mi-o oferea ....grater

#415 2008-10-08 10:47:51

OneOnly
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

Dar este o vorba "mai bine sa fii un optimist care s-a inselat...decat un pesimist care a avut dreptate"  wink Intelegeti voi...

nuuuuu!!!!de mii de ori mai bine un pesimist.dak esti optimist si esti dezamagit si inselat cazi la pamant!altfel zici daor"asta e","stiam k asa va fi" si te resemnezi

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 10:48:24)

#416 2008-10-08 10:48:39

heimdall
Diamond member

One, nici eu nu inteleg smile dar uite ca se poate
probabil ca si noi am considerat de la sine inteles ca vom fi impreuna pentru totdeauna, si n-am mai facut nici un efort...
relatia actuala e ok, dar e doar o relatie si atat smile daca as avea de ales intre mine si el probabil ca m-as alege pe mine  neutral ceea ce nu s-ar fi intamplat cu fostul
in cuida principiilor mele si a sfaturilor celor din jur, eu m-am aruncat intr-o relatie noua destul de repede, si datorita faptului ca am parte de un om foarte intelegator, care mi-a suportat toate traumele, a fost ok si m-a ajutat sa merg mai departe

#417 2008-10-08 10:50:37

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

OneOnly a scris:

nicolle_rox a scris:

Dar este o vorba "mai bine sa fii un optimist care s-a inselat...decat un pesimist care a avut dreptate"  wink Intelegeti voi...

nuuuuu!!!!de mii de ori mai bine un pesimist.dak esti optimist si esti dezamagit si inselat cazi la pamant!altfel zici daor"asta e","stiam k asa va fi" si te resemnezi

OneOnly viata are nevoie de optimism, de dorinta de viata, de entuziasm.
daca esti mereu pesimist, ca las' ca stii tu ca lucruri rele se intampla, nu te poti bucura de ce e frumos in jur.
incearca sa te lasi in voia valurilor, e mai mai placut asa, simti ca traiesti si nu esti mereu stresat de ideea, oare acuma ce o sa se mai intample rau?
eu asa zic.

:k?ra:  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#418 2008-10-08 10:50:49

OneOnly
Insomniac member

si eu vreaaaaaaaaau grater grater grater grater grater grater grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.