S'a terminat 2-24
- skumpi
- Vizitator
- skumpi
- Vizitator
Re: S'a terminat 2
OneOnly a scris:heimdall a scris:stiu, nicolle altfel as fi innebunit si eu de mult am avut amandoi foarte mult de invatat din chestia asta, lucruri pe care se pare ca trebuia sa le invatam la un moment dat in viata asta... noi am stat in relatia aia amandoi ca intr-o cochilie pana cand viata adevarata a dat peste noi, si ne-a lovit zdravan One, nu-mi mai permit sa simt nimic fata de el... spre binele lui si al meu... doar ca am impresia ca m-am inchis nu doar fata de el, ci fata de toate lumea; dar deocamdata nu pot face altfel
in relatia actuala cum e?eu tot nu inteleg cum se paote cienva desparti dupa atata timp..nsh... :f?rv?nad:
One, se desparte lumea dupa o viata intreaga...dupa o casnicie si dupa ce mai au si copii asa ca relatiile normale nu fac exceptie ! rar se intampla intr`o relatie de ex 5 ani sa fie numa lapte si miere si apoi brusc intr`o luna sa se termine totu... ori scartzaie dinainte si cei 2 tot trag de relatie...sau unu singur trage ori pur si simplu dupa atata vreme te apuca k nu ti`ai trait viata...k vrei mai multa libertate...k vrei aia.. aia
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
ToandMe a scris:OneOnly a scris:da,sunt absolut sigura.el e cu capul,s-a obisnuit singur,ii place asa,fara sa se implice cu nimeni,nu-i mai trebuie relatii...de park ar fi un mos terminat care nu mai vrea sa traiasca,nu mai are vise,sperante,nimic....viata lui e munca-acasa-dush-mancat-joc-net-somn si cateodata o bere in oras. ii place asa....omg..va ajunge un ratat.pt o viata monotona si gri,respinge iubire,tot...
Nu-ti gasesc povestea...sa inteleg si eu mai bine povestea ta:(
uita-te pe relatie,iubire,complicat...acolo scrie ceva..si am mai scris pe ce gandesti acum,dar mai demult,s-a pierdut printre multele pagini
They can because they think they can.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
OneOnly a scris:nicolle_rox a scris:Dar este o vorba "mai bine sa fii un optimist care s-a inselat...decat un pesimist care a avut dreptate" Intelegeti voi...
nuuuuu!!!!de mii de ori mai bine un pesimist.dak esti optimist si esti dezamagit si inselat cazi la pamant!altfel zici daor"asta e","stiam k asa va fi" si te resemnezi
nu`i adevarat One..
si... zici de afectiunea care ti-o ofera el...e putina afectiune..e infima... si e si presarata cu plansete si suferinta.. poti gasi si altceva, crede-ma..
- OneOnly
- Insomniac member
skumpi a scris:OneOnly a scris:heimdall a scris:stiu, nicolle altfel as fi innebunit si eu de mult am avut amandoi foarte mult de invatat din chestia asta, lucruri pe care se pare ca trebuia sa le invatam la un moment dat in viata asta... noi am stat in relatia aia amandoi ca intr-o cochilie pana cand viata adevarata a dat peste noi, si ne-a lovit zdravan One, nu-mi mai permit sa simt nimic fata de el... spre binele lui si al meu... doar ca am impresia ca m-am inchis nu doar fata de el, ci fata de toate lumea; dar deocamdata nu pot face altfel
in relatia actuala cum e?eu tot nu inteleg cum se paote cienva desparti dupa atata timp..nsh... :f?rv?nad:
One, se desparte lumea dupa o viata intreaga...dupa o casnicie si dupa ce mai au si copii asa ca relatiile normale nu fac exceptie ! rar se intampla intr`o relatie de ex 5 ani sa fie numa lapte si miere si apoi brusc intr`o luna sa se termine totu... ori scartzaie dinainte si cei 2 tot trag de relatie...sau unu singur trage ori pur si simplu dupa atata vreme te apuca k nu ti`ai trait viata...k vrei mai multa libertate...k vrei aia.. aia
au..deci alea unde se desparte lumea dupa o viata intreaga sunt prea de tot :f?rv?nad: cum frate? :f?rv?nad: te trezesti cam batranel si zici k gata nu-l mai iubesti/vrei pe ala de langa tien cu care ai fost nshpe mii de ani .asta cu libertatea si traitul vietii cam asa e... ma gandesc acum..k sa ma simt mai bine..poate e mai ok asa..dak as fi ramas cu el 'forever' n-as fi putut sa fac nimic,niciodata,si poate la un moment dat as fi regretat ca mi-am pierdut tineretea cu el...k el si-a trait traiul,dar eu nu...astia 10 ani 20-30 sunt cam cruciali...
- OneOnly
- Insomniac member
Loveable a scris:OneOnly a scris:nicolle_rox a scris:Dar este o vorba "mai bine sa fii un optimist care s-a inselat...decat un pesimist care a avut dreptate" Intelegeti voi...
nuuuuu!!!!de mii de ori mai bine un pesimist.dak esti optimist si esti dezamagit si inselat cazi la pamant!altfel zici daor"asta e","stiam k asa va fi" si te resemnezi
nu`i adevarat One..
si... zici de afectiunea care ti-o ofera el...e putina afectiune..e infima... si e si presarata cu plansete si suferinta.. poti gasi si altceva, crede-ma..
la faza cu pesimism/optimism imi mentin parerea iar cu afectiunea...acum nu mai exista ..nimic..deci...asta a fost tot banuiesc,k in faza k dupa luni poate,poate isi revine si vom fi impreuna iar nu-mi mai pun speranta..am sperat destul..nu ma mai astept la nimic acum..as vrea explicatii..poate niic alea nu le voi mai primi..iar afectiunea aia..e dusa..
- skumpi
- Vizitator
hai mah fata k esti tinerica enjoy your lifeeeee ! daca ziceai k are o viata monotona pai nush...chiar ti`ar fi placut sa traiesti asa` ? poate acum da....da peste 1 an ti`ai fi dat si u seama ca viata nu inseamna numa sa stati voi 2 si atat ! mai trb sa iesiti...sa socializati etc... eu nu m`as incurca cu un tip de 30 d ani numa din cauza k gandirea unui om de 20 si a unuia de 30 difera total sa nu mai vb de restu.. nush unde ii gasiti voi...
- Loveable
- Diamond member
skumpi a scris:nush unde ii gasiti voi...
mie mi-a facut cunostinta cu el un tip de care imi placea atunci ei erau prieteni..si cica hai sa iti fac cunostinta cu fata de care-mi place mie
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-08 14:03:56)
- OneOnly
- Insomniac member
Loveable a scris:one...bunicii mei au divortat dupa 49 de ani de casnicie acum ne crezi ca se despart oamenii dupa o viata?
:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: awoleu! nu am zis ca nu cred,stiu ca se intampla de toate.dar sunt chestii,ce mi s-a intampalt mie,si altele ce am mai auzit ,inclusiv citit aici pe forum,care ma depasesc!nu concep cum de se poate intampla asa ceva si cum pot fi oamenii atat de infecti moral
- Loveable
- Diamond member
editat*
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-08 14:22:52)
- OneOnly
- Insomniac member
skumpi a scris:hai mah fata k esti tinerica enjoy your lifeeeee ! daca ziceai k are o viata monotona pai nush...chiar ti`ar fi placut sa traiesti asa` ? poate acum da....da peste 1 an ti`ai fi dat si u seama ca viata nu inseamna numa sa stati voi 2 si atat ! mai trb sa iesiti...sa socializati etc... eu nu m`as incurca cu un tip de 30 d ani numa din cauza k gandirea unui om de 20 si a unuia de 30 difera total sa nu mai vb de restu.. nush unde ii gasiti voi...
el n-are ceea ce se numeste "gandire".daca o avea,era cu totul altceva..... da,e si faza k el e trecut prin de toate,pe cand eu nu.ma gandesc si la asta,ma face sa ma simt mai bine..poate e mai bine asa in definitiv....apoi sa nu regret ca pt el mi-am mancat viata si n-am trait,nu m-am distrat.el are munca,munca,munca.nu mai merge nicaieri,nu are timp-10 ore/zi munk+3 ore dus intors de acolo.
- OneOnly
- Insomniac member
!!! scuza-ma ca intreb..dar...nu avea ceva?dpdv medical,la varsta aia nah...o mai ia omul si nu-si da seama ce face din cauza anilor,am vazut cazuri.cum a reactionat bunica?
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 14:12:02)
- Loveable
- Diamond member
editat*
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-08 14:22:14)
- skumpi
- Vizitator
referitor la pesimist si optimist...nu au astea legatura...da normal trb sa fii un om optimist sa privesti pozitiv pt ca vei avea parte eu zic ca e vorba de asteptari...trebuie sa nu mai avem atatea asteptari de la cei de langa noi...dak nu avem asteptari n`ua nici cum sa ne dezamgeasca` ...daca te astepti ca iubitu tau sa`ti aduca flori si el nu o face npormal k esti dezamagita...dar dak nu te astepti si el nu`ti aduce e ok... pt asta trb sa`l privesti pe cel de langa tine asa cum e...sa`i stii calitatile si defectele astfel incat sa nu te mai mire dak uita sa te sune sau etc`
- OneOnly
- Insomniac member
deci in ultima vreme simt ca nu mai sunt de pe planeta asta,ma simt straina de toate porcariile care se intampla..nu as fi in stare in viata mea sa fac asa ceva..
- skumpi
- Vizitator
OneOnly a scris:Loveable a scris:one...bunicii mei au divortat dupa 49 de ani de casnicie acum ne crezi ca se despart oamenii dupa o viata?
:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: awoleu! nu am zis ca nu cred,stiu ca se intampla de toate.dar sunt chestii,ce mi s-a intampalt mie,si altele ce am mai auzit ,inclusiv citit aici pe forum,care ma depasesc!nu concep cum de se poate intampla asa ceva si cum pot fi oamenii atat de infecti moral
nu neaparat k is infecti morali gandeste`te ca multe cupluri...prea multe stau impreuna fara sa`i mai lege nik...stau impreuna din obisnuinta/dependenta dar nu iubire.... stau impreuna pt copii...dar mai rau fac pt ca un copil simte distanta dintre mami si tati mai bine ca oricine si el are nevoie sa traiasca intr`un camin fericit...plin de iubire pt o dezvoltare normala...da ei ce fac,,,ei stau impreuna k deh...de dragu copilului insa mai tare gresesc ca copilu ala e prezent la certurile lor...la nervii lor la lacrimile lor si e muuult mai rau... stau impreuna de frica ca nu o sa`si poate reface viata...mda....stau impreuna din cauza banilor... si multe altele... asa ca cei care reusesc sa se desprinda dintr`o relatie bolnavicioasa si sa o ia de la 0 sunt curajosi rau
- OneOnly
- Insomniac member
bine astea sunt deja chestii-casatorie,etc.eu demult am zis k nu voi face copii niciodata,si probabil nici nu ma voi casatori(please nu incercati sa ma contraziceti,inainte ziceam asa numai,acum vad k avea mare sens...).as face asta doar daca mi-as gasi intr-adevar My One....sa ma iubeaasca q adevarat,etc,etc,etc...vise mnah
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 14:21:59)
- Loveable
- Diamond member
nu incerc sa te contrazic.. dar eu cred ca un copil e cea mai mare bucurie si implinire in lumea asta (si ca un copil trebuie sa se nasca intr-o familie).
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-08 14:23:33)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|