homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-29

#533 2008-10-08 19:07:59

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: S'a terminat 2

skumpi a scris:

One da te`ai culcat cu el fiind virgina ? yikes

dap  roll .ma rog...atunci era f ok tot..si dupa a fost bine...acuma l-a apucat....

They can because they think they can.

#534 2008-10-08 19:10:06

OneOnly
Insomniac member

skumpi a scris:

sa nu faci greseala sa dai vina pe tine k nu e cazu...
in 2 sapt drool amani eu zic ca o sa fii cat de cat ok smile da numa u singura te poti ajuta... trebuie sa accepti situatia...si ti`am mai zis..nu o sa fie ultima dezamagire din viata ta...asta o vei lua ca pe o invatatura...si pe viitor vei fi mult mai atenta !!!!!!!!

si intr`o luna o sa intri pe forum si o sa ne spui de noul tip pe care l`ai intalnit big_smile tongue

nu e vina mea,eu am facut tot k sa fie bine,vinovatie nu exista la mine pt k stiu ca m-am straduit.
aaaaaaaaaaa...ce bine ar fi sa fie asa skumpi...da nu prea cred...
asta ma si tine in sah,nici nu zice rasp sa stiu..k asa as vrea sa fiu cu altcineva k sa uit... :f?rbryllad:

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 19:10:45)

#535 2008-10-08 19:14:43

agnes90
New member
Inregistrat: 2008-09-02

uof..dragostea asta..ne omoara pe noi fetele..eu nu inteleg care e regula..ca dupa mult timp trebuie sa intre relatia in rutina sau sa mearga din ce in ce mai bine

#536 2008-10-08 19:14:55

skumpi
Vizitator

OneOnly a scris:

skumpi a scris:

dap  roll .ma rog...atunci era f ok tot..si dupa a fost bine...acuma l-a apucat....

offffff Doamne sad
tampitu dreq
bai cum naiba sa se culce cu tine stiind k esti virgina si stiind k ii varza`...
offfffffff  diablo

#537 2008-10-08 19:15:40

skumpi
Vizitator

OneOnly a scris:

skumpi a scris:

in 2 sapt drool amani eu zic ca o sa fii cat de cat ok smile da numa u singura te poti ajuta... trebuie sa accepti situatia...si ti`am mai zis..nu o sa fie ultima dezamagire din viata ta...asta o vei lua ca pe o invatatura...si pe viitor vei fi mult mai atenta !!!!!!!!

si intr`o luna o sa intri pe forum si o sa ne spui de noul tip pe care l`ai intalnit big_smile tongue

nu e vina mea,eu am facut tot k sa fie bine,vinovatie nu exista la mine pt k stiu ca m-am straduit.
asta ma si tine in sah,nici nu zice rasp sa stiu..k asa as vrea sa fiu cu altcineva k sa uit... :f?rbryllad:

stii vorba aia...
sti tacerea`i un raspuns  wink

ai avea cu cine sa fii ?  rodnar

Publicitate

loading...

#538 2008-10-08 19:17:05

OneOnly
Insomniac member

skumpi a scris:

OneOnly a scris:

skumpi a scris:

offffff Doamne sad
tampitu dreq
bai cum naiba sa se culce cu tine stiind k esti virgina si stiind k ii varza`...
offfffffff  diablo

uite-asa....asta nu pot sa zic k regret..cel putin nu deocamdata..atunci era adorabil,era in toane bune de ceva vreme,si apoi a mai fost ...neutral

#539 2008-10-08 19:20:50

OneOnly
Insomniac member

skumpi a scris:

OneOnly a scris:

skumpi a scris:

stii vorba aia...
sti tacerea`i un raspuns  wink

eu urasc tacerea!!!eu vreau sa stiu clar!!!ma mai luasem o data de el la tel k tot asa i se rupea,n-avea nici chef de vb la tel,era tot ciufut.si i le-am citit apropae o ora,tot tacea,nu zicea nik,k bla bla  aceleasi fraze,k nu vrea sa se mai implice asa,k nu e omul de dinainte ,k nu mai e in stare,k nu mai poate-patetisme si fraze de tot kktu care le-a reptat la nesfarsit de park ar fi un plod emo de 15 ani sau un mos terminat care traieste degeaba!apoi iar tacere vreo 3 zile de eu muream,ma agitam si pe forum pe aici k e gata relatia si nsh ce...apoi si-a revenit iar...frumos frumos..acuma....ma-sa neutral

#540 2008-10-08 19:25:39

skumpi
Vizitator

eu nu mai stiu ce sa`ti zic nustiu
nu mai cauta raspunsuri...accepta situatia...obisnuieste`te...stai pe curu tau si gasesteti pe cineva macar pana il uiti !
dak u preferi sa stai in stres...asteptand...treaba ta...
si dak os a se intoarca si u o sa`l accepti ac si cum nik nu s`ar fi intamplat...din nou treaba ta ...
multa bafta oricum

#541 2008-10-08 19:27:06

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

OneOnly a scris:

luminitza a scris:

heimdall a scris:

aoleu, da, eu am stat cu fostul 6 ani jumate... deci sad e posibil, naiba stie

mda..I hate o admit it but it`s true sad ..am incheiat o relatie care a durat 5 ani acum 3 ani si ceva si ..parca tot nu-s ok...nu am nimic cu sexul masculin gen resentimente..doar teama..si m-am obijnuit singura si ...mi-e bine asa inconjurata de prieteni..eu inca nu imi doresc sa iubesc din nou ..pentru mine primeaza linistea

neutral park ar vorbi el....!!!!!!!! care dupa 2 ani de relatie,acum k a trecut un an,e tot batut in cap,s-a obisnuit singur si nu mai vrea,tot liniiste si singuratateee,k doar traim vesnic nu? neutral

Oneonly exista o mare diferenta intre situatia mea si situatia fostului tau ..eu nu am intalnit inca pe altcineva care sa ma iubeasca asa cum il iubesti tu pe el ..unui astfel de om nu i-as da cu sutul ci dimpotriva l-as tine cat mai aproape de mine...as avea multe sa iti spun dar nu prea are rost ..

si on topic ..fugi cat te tin picioarele de un asemnea barbat egoist ..are balta peste wink

#542 2008-10-08 19:39:01

OneOnly
Insomniac member

a ajuns acum de la munca si vazusem de aseara k si-a schimbat poza cu una noua cand fumeaza ,deci uraaaaaaaaaaasc mutra lui din poza aia !!! mi se pare k arata k un ticalos,nu mai are frumusetea aia....neutral.mi se pare k fata lui zice"sunt un ticalos  diablo "

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 19:40:12)

#543 2008-10-08 19:50:22

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

u sunt in urma one neutral
dc v-ati despartit?park era totul bine sad

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#544 2008-10-08 19:57:52

OneOnly
Insomniac member

da Green park...citeste topicul pe aici,si ami scrie la "relatii,iubire ,complicat...",e o pov de 2 bani..neutral

#545 2008-10-08 20:00:40

GreenBubbles
Insomniac member

link?plzzzz

#546 2008-10-08 20:02:35

OneOnly
Insomniac member

#547 2008-10-08 20:05:32

GreenBubbles
Insomniac member

Cerere incorecta.Linkul pe care ai dat click este incorect sau a expirat sesiunea.

Inapoi
neutral

#548 2008-10-08 20:06:26

OneOnly
Insomniac member

mie mierge dak dau click,e pag 2 mai jjos

#549 2008-10-08 20:09:11

OneOnly
Insomniac member

skumpi a scris:

nu,acum nu.totusi nu am de gand sa fiu cu oricare numai asa in speranta k uit...dak o sa apara cineva ok,.,bine..dak nu..alone...as he left me behind..

#550 2008-10-08 20:20:45

GreenBubbles
Insomniac member

a mers pana la urma
ce pot sa zic one...
plangi pana nu mai poti,incearca sa-l uiti!uraste-l dak trebuie,fa orice crezi k te va ajuta sa-l uiti...
parerea mea: e un gunoi pt ce ti-a facut,nu a stiu sa-ti aprecieze sentimentele...el e singuru kre a avut de pierdut!! si poate e mai bine asa...

hai sa iti zic o poveste asemanatoare... Verisoara mea a stat cu un tip 2 ani de zile...wow,mare dragoste intre ei 2. si era nunta planificata. cu o luna inainte d nunta ii zice k el nu mai vrea,si k ii va zice decizia sa finala cu 2 zile inainte de nunta (si dak refuza,atunci anuleaza tu toate pregatirile...). teribil...rochia era cumparata,restaurantu rezervat,totu era pus la punct...
apoi i-a zis k dak ea vrea,se casatoresc dar k intr-un an va divorta de ea...gunoiu pwlii... - scuzati expresia-.
a plans ff mult saraca,s-a chinuit,a zis k isi da duhu... o fata superba,arata k un fotomodel,si e frumoasa tare...dar nu0i foloseau la nimic astea atunci sad
si acum?e maritata. faptu k ala a lasat-o  a fost ff bine.l-a intalnit p sotzu ei kre e un super tip.o adora,si ea pe el,o rasfatza si numai in puf o tine...i-a facut nunta k in povesti,cu castel,si luna d miere in los angeles,new york si jamaica. superb hjarta si acum ii pare bine intr-un fel k ala a lasat-o atunci,k nu l-ar fi cunoscut p sotzul ei.
asa k tot raul spre bine!!
va trece si durerea asta,gandeste-te k ai de invatzat din toata povestea asta!pare acum oribil,dar dak citesti celalalt topic (s-a termina 1) vei vedea k si altele au suferit ff tare. si k  nu au murit din asta,au rezistat...
sincer,tantosica e eroina mea,eu cred k ajungeam la nebuni dak pateam ce a patit ea.si ea a avut relatie de 5 ani,nu 4 luni.
asa k...capul sus,va trece si asta!
da-l naibii dak e un gunoi.... nu stii ce va fi mai departe.oricum...nu-l mai cauta !si nu-i raspunde la tel dak te mai suna..
t pup mult pusspusspusspusspusspusspusspuss

#551 2008-10-08 20:29:37

OneOnly
Insomniac member

multsumesc din suflet Green draga pusspusspusspuss
am vazut ca sunt povesti infioratoare ale fetelor,pe a tantosicai nu o stiu,ma voi mai uita pe aici.
da,ai dreptate,este un gunoi,eu nu ii mai iau apararea....stiu acum k e un nesimtzit...adevarul e k ma doare enorm ce mi-a facut si am plans intruna zile intregi dupa ce m-am intors...il doare la p**a bineinteles...
pt faza aia nu-i mai gasesc scuze...trebuie sa imi revin eu singura....sad

ce ma macina pe mine cel mai tare sunt explicatiile dupa cum ai vazut...poate asta e ce mai vreau de la el...in rest..nu mai am speranta,stiu k e gata....s-a terminat...a fost,s-a dus...sad

daca ai citit ai vazut sentimentele mele,gandurile mele...vreau sa-l urasc,poate doar asta merita....si vreau sa stiu adevarul...si sa-mi revin...

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 20:30:42)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.