homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-3

#39 2008-10-02 19:54:07

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: S'a terminat 2

daca ma lasa iti spun smile

#40 2008-10-02 19:54:08

persifona
Vizitator

halla a scris:

Motivul lui de suparare e de rasul curcilor. Mare greseala ai facut, Persi, ca nu te-ai ridicat in timpul interviului si sa-i spui aluia ca-ti pare rau da' tu tre sa pleci ca prietenul tau asteapta. Cum ar fi fost? smile

Halla, nu e numai aia. Aia e doar ce-a pus capac..

Skumpi, uite o parte, dar cea mai mica

Of, fetelor, am fost la interviu si am dat peste un om f ok. Postul era de asistent manager si i-am zis ca nu asta as vrea sa fac, dar in resurse umane e imposibil fara experienta. Si dupa 2 ore de discutii in care mai mult el mi-a vorbit, mi-a zis ca el pentru ca am fost sincera cu el imi lasa 2-3 sapt de gandire si daca se ocupa postul asta vorbim oricum, pentru alt post. Si mi-a zis ca mi-ar crea mie atributii de resurse umane, recrutare si selectie, pentru a ma ajuta pe viitor. Am ramas f impresionata de amabilitatea lui. Om serios, cult, f ok.

Dar partea mai nasoala e ca aveam interviu la 3 si stabilisem cu Dragos sa ne vedem la 4 in Plaza sa mergem sa-mi iau ceas. Si la interviu am stat pana la 5.. si cand l-am sunat era f suparat si ofticat, ca m-a asteptat, ca a plecat, ca ce interviu e ala sa ma tina 2 ore, etc. I-am zis de nu stiu cate ori ca imi pare rau si ca nu am avut ce face, dar mai tare s-a enervat. I-am propus sa trec pe la el ca se ducea spre casa, ca nu imi place sa-l stiu asa de suparat si mi-a zis ca n-are chef de mine neutral m-am umflat de plans pana acum, nu stiu ce sa mai fac. Chiar nu puteam sa-l grabesc pe omul ala si sa-i zic ca eu trebuie sa plec, iar Dragos nu a dat niciun telefon, nu imi explic de ce. Adica macar un mesaj bai ce faci, vii, nu vii? nimic. sunt neagra de suparare grater grater grater

#41 2008-10-02 19:59:21

skumpi
Vizitator

da...asta citisem si eu..
pai asta numa motiv de despartire nu ii...eventual dak s`a intamplat ceva mai grav inainte da dak nu vrei sa ne spui sad

#42 2008-10-02 19:59:59

persifona
Vizitator

Nimic grav sad o sa va povestesc cand m-oi simti in stare, promit

#43 2008-10-02 20:01:27

skumpi
Vizitator

oki puss
oricum va impacati voi...sunteti un cuplu solid si frumos si va iubiti...nu o sa va despartiti asa usor

Publicitate

loading...

#44 2008-10-02 20:01:49

halla
Full member

Daca "nu am chef de tine" au fost cuvintele lui, eu zic sa te mai gandesti daca este relatia de o vrei. Mi se pare f urat din partea lui. Plus ca nu avea absolut nici un motiv sa se supere.

#45 2008-10-02 20:01:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

persi la telefon nu aveam cum sa te big hug-uiesc... kram

mami de minuni hjarta

#46 2008-10-02 20:03:05

persifona
Vizitator

Of, fetele mele puss kram

#47 2008-10-02 20:05:57

skumpi
Vizitator

halla a scris:

Daca "nu am chef de tine" au fost cuvintele lui, eu zic sa te mai gandesti daca este relatia de o vrei. Mi se pare f urat din partea lui. Plus ca nu avea absolut nici un motiv sa se supere.

probabil au fost cuvinte spuse la nervi...eu stiu cel mai bine cum e lol de cate ori l`am facut pe al meu cu ou si otzet si ii spuneam cate si mai cate numa ca eram suparata  rodnar  fetele stiu lol dar asta nu insemna k nu`l iubeam tongue norok k am un baby tare intelegator,...stie k is apucata lol

#48 2008-10-02 20:14:35

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

pai si din cauza asta v-ati despartit persi??????????
ooohhh come onnnnnn, e bou! scz, sper sa nu te superi pe mine, da spre exmeplu , al meu daca dupa 40 de min dupa ce plec de la el , nu apar pe mess, ma suna sa vada daca am patit ceva , si nu sa ma controleze ci doar stie ca in maxim 25 de min ar trebuii sa ajung acasa.si al tau, dupa o ora nu a dat nici un semn..scuze acum...da e nesimtit rau sa arunce vina pe tine

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#49 2008-10-02 20:18:30

halla
Full member

Sa va povestesc ce a patit o prietena...nici o legatura cu cazul lui Persi.

Prietena mea cand s-a casatorit avea 38 iar barbat-su 40. Se cunosteau cam de 1 an. Nici unul dintre ei nu a mai fost casatorit. Dupa vreun an de la casatorie vine ala si-i zice ca el vrea vreo cateva luni pauza sa vada daca-i place mai mult sa fie singur sau casatorit (!!!!) Prietena mea distrusa, da' pt ca-l iubea cica-l lasa sa-si faca damblaua....dupa putin timp s-au impacat, au mers la terapist, lucrurile pareau sa se calmeze. Au facut un copil. Acum am aflat ca divorteaza....si nu oricum....ea e acuzata de violenta in familie. Ca i-a tras aluia o palma. Barbat-su a chemat politia si a obtinut ordin de restrictie impotriva ei.

#50 2008-10-02 20:26:23

skumpi
Vizitator

neutral omg
hai k ai fost tare...terapist lol

#51 2008-10-02 20:26:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

fuck... da nu aflase pana la casatorie cume sa fii singur? yikes

mami de minuni hjarta

#52 2008-10-02 20:29:27

halla
Full member

Asta i-am zis si eu....ca a avut 40 de ani sa vada cum e singur

Nu exista cuvantul "terapist" in romana....scuze....au fost la consiliere....sau cum naiba s-o zice smile

Sa nu va mai zic ca pe timpul casniciei eu imparteau orice cheltuiala si cand era insarcinata cica el i-a zis sa puna mai multi bani ca ea bea mai multa apa lol

Rad eu, da' ea saraca e distrusa.

Ultima oara a fost editat de halla (2008-10-02 20:32:14)

#53 2008-10-02 20:32:23

skumpi
Vizitator

stai linistita lol ai fost amuzanta...cred k ai vrut sa zici terapeut tongue

#54 2008-10-02 20:33:14

skumpi
Vizitator

rotfl f tare...numa eu i`am zis la iubi , normal k la mijto, ca dak floarea asta suge multa apa i`o dau sa o creasca el rotfl

#55 2008-10-02 20:34:39

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

doamne, auzi sa puna mai multi bani ca ea consuma cat pt 2 .. ala e bolnav, saracu'

#56 2008-10-02 22:33:26

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

doamne, cu cine ajung unele sa-si intemeieze familie neutral  nu e de ras, e de plans neutral  jeez neutral
persiiiiii, o sa te impaci cu el, dar eu zic s anu i-o ierti cu una cu doua, nu de alta, dar asta chiar nu e motiv serios de despartire, vezi sa nu fie altceva la mijloc si chiar nu vreau sa te sperii sad    m-am speriat eu destul la cate am patimit si la cate am mai citit pe forum legat de fete dragi noua... off sad kram

There ain't no sunshine now that he's gone

#57 2008-10-03 13:26:50

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

persi yikes
chiar cred ca erati unul dintre cele mai solide cupluri... banu!! sunteti!!
deci in mod sigur o sa va impacati.. cum zicea si ale - sunt atatea chestii grave ca motive de despartire incat asta e chiar nesemnificativ..

important e sa-si dea el seama ca a gresit si mai ales sa nu mai calce pe bec

bafta puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.