homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-30

#552 2008-10-08 20:40:04

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: S'a terminat 2

mie mi se pare scuzapenibila faza cu traumele...adik hai ka la inceput ti-e greu cand ai traume.si eu am avut traume dupa boul cu kre am fostla 17 ani dar apoi amm dat d un baiat minunat kre m-a facut sa trec peste... ne0am despartit,dar n-am nimic de reprosat,mi-a dat numai speranta si incredere... eu am vrut sa ne despartimsi nu regret,acum imi iubesc ff tare prietenul actual. dar am avut traume si el e avut rabdare si pana la urma m-a castigat,ca sa zic asa.traumele se vindeca,dak ai o persoana minunata alaturi...si el te-a avut p tine,dar nu a stiut sa aprecieze asta!in loc sa te faca fericita cum el nu a fost cu javra aia,te-a facut sa suferi.  la 30 de ani e ff infantil!!!foarte!!!!! faze din astea cu "hai sa ma razbun p actuala prietena pt ce mi-a facu fosta" e o copilarieeeeeeeeeeeee,o mizerie.asa va face cu toate?
are 30 de ani,acus ii suna "ceasu"...in sensu k la varsta asta altii au copii deja,si lui ii arde de joaca?
lasa-l in pace,vezi unde e peste un an sau 2,dak e mai fericit sau e mizerabil.
k tu probabil vei fi fericita...si o sa-i razi in nas!poate suna copilareste,dar asta iti da o mare satisfactie rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#553 2008-10-08 20:41:19

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

mi se pare oribil cat a dispretuit iubirea mea...
povestea p care mi-ai zis-o e una frumoasa,a fost bine  pt ea k a fost parasita,a gasit adevarata fericire.
eu ma mai gandeam la o alta poveste,in timpull cat am fost cu el...preitena mea cea mai buna..a fost cu un tip 7 luni,toate bune si frumoase apoi a inceput el sa se ia de ea pt orice nimic,pt machiaj,haine,par.comenta si dak iesea in oras sau din casa pana la o prietena,zicea k cine stie unde se duce si ce face.era ff gelos si un an de zile i-a facut tot faze de kkt.a plecat in strainatate cu munk,d acolo i-a zis k nu au niic un viitor aman2,k sa faca ce vrea cu viata ei,dar nu alaturi de el,k ei trebuie sa mearga pa cai diferite..d-astea.la un mom dat nu mai stiu de ce ,n-a cautat-o o luna neutral.si el era in strainatate,a alsat-o k pe o proasta...

tipa era virgina iar cand a facut-o cu el,nah..n-a sangerat,,n-a durut-o iar el a zis k ea sigur a umblat aiurea ,si k nu era virgina.ii zicea niste chestii urate rau,am citi mailurile..a fost tia si la controale numai sa-i demonstreze.el tot pe a lui o tinea ,k el n-o crede si k n-o sa stie niciodata dak intr-adevar era...

s-au tto certat,a facut praf pe tipa,au trecut lunile...
cand trebuiau sa mearga la un festival la un mom dat aman2 a sunat-o si i-a zis k dak vien si ea ,el nu mai merge,k vrea sa se duca cu preitenii si ea daca merge sa se duca fara el,oricum nu mai calca acolo dak vine si ea.

apoi...dupa ceva vreme s-a potolit,o iubea de fapt,facea d-astea cik din frica sa nu o piarda,sa nu i-o ia cineva sau sa umble ea cu careva.acum au facut 2 ani si ceva..le emrge mai bine k niciodata,el se poarta minunat.

ma gandeam si eu ..k poate dak o sa am rabdare,o sa-l inteleg si tolerez...va fi intr-o zi bine si la mine,cum e la ea de ex...
dar..nah..se pare k nu mai am nici"sansa"asta...

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 20:44:49)

They can because they think they can.

#554 2008-10-08 20:49:36

GreenBubbles
Insomniac member

pai cazul prietenei tale a rezultat sa fie unul happy... dar nu mereu iese asa sad
eu am fost cu un tampit 8 luni,mare dragoste p capu nostru... (ala de la 17 ani)...si dupa 8 luni imi zice k m-a mintit cu cva destul d important intr-o relatie. am rupt-o cu el definitiv.
ma recunosc in faza aia cu machiaju,hainele...Dupa o vreme asa si ala,se lua d mine din orice! dc am intarziat in oras (cand ii explicasem k ma certasem cu ai mei,eram un pachet d nervi si in loc sa ma linisteasca,el urla in tot baru la mine). dc m-am machiat nush cum,k arat k o pipitza (cand d fapt toti ziceau c bine ma prinde ruju roshu),dc imi iau haine din astea,dc nush ce... Urla la mine in centrul orasului,se uitau toti la noi... Eu nu m-am culcat cu el,nu vroiam k eram mica si nah lol  si mi-a zis ca "tu crezi k dak eu ma duc la un chef si ma imbat putin si imi sare una buna in bratze nu fac nimic? lol  " am ramas masca... era ff frustrat din pct d vedere sexual si murea d ciuda k nu vroiam sa ma culc cu el...se ruga d mine in genunchi sa-i fac macar sex oral si eu "nu nu nu"...oai ce bine ma simteam sa-l vad cum moare d frustrare lol apoi m-a amenintat k se sinucide,nush ce... mama zicea "lasa-l draga sa se sinucida,macar nu te mai bate la cap" lol dar eu eram disperata...k o sa-l am p constiinta... 4 luni d zile m-a hartit,ma urmarea peste tot,arunca in geam cu pietre noaptea k sa ies afara...pana cand i-am zis k o sa chem politia. un imbecil... Acum se insoara rotfl probabil d teama k nu va mai avea parte de sex toata viatza dak nu se insoara cu asta...saraca fata,imi pare rau de ea.
si am avut traume mari de la el,ma gandeam k urmatoru iubit tot d`astea imi va zice,k se culca cu alta dak eu nu vreau cu el...si n-a fost asa,a avut mega multa rabdare cu mine,sa am incredere in el,mi-a aratat k ma iubeste,etc... Ne-am despartit,dar nu din cauza lui,n-am nimic de reprosat...

Trece si asta one,trebuie sa treci peste si sa nu te lasi invinsa d asa cva...d suferit vei mai avea d suferit probabil,asta e viatza! macar bucura-te k esti sanatoasa
pup pusspusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-10-08 20:51:10)

#555 2008-10-08 20:54:49

OneOnly
Insomniac member

pusspusspusspusspusspusspuss Green...
ce de povesti...care mai de care...pana la urma mi0am luat si eu tzeapa da asa serios cat pt astia 20 ani...
asa m-am indragostit de el..fix de el....si el mi-a zdrobit sufletul....
am inceput sa citesc de pe s-a terminat 1.sunt 100 pag dar le voi citi,ma va ajuta..sa vad k si altora li s-a intamplat..si mai grav si k trebuie sa trec peste asta pt k nimeni nu merita...
iar pt el n-am dormit,n-am putut manca,am plans de mi-au iesit okii.,n-am iesit din casa.....si lui nu-i pasa....
iti multzu k imi esti alaturi Green
apreciez puss kram

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-08 20:57:20)

#556 2008-10-08 21:03:29

GreenBubbles
Insomniac member

pup one pusspuss n-ai dc sa-mi multu...
toate am suferit minim o data,dar zicala aia k "soarele va iesi si p strada ta" e adevarata.
vezi numai k la urmatorul baiat,sa nu faci k nesimtitu asta!vei avea traume cu urmatorul baiat,dar sa nu faci ce ti-a facut el...zicand k ai sechele si d`astea,k il vei face sa suferi cum te-a facut el p tine...va fi greu,dar fara incredere,totul e in zadar pusspusspuss

Publicitate

loading...

#557 2008-10-08 21:11:11

OneOnly
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

pup one pusspuss n-ai dc sa-mi multu...
toate am suferit minim o data,dar zicala aia k "soarele va iesi si p strada ta" e adevarata.
vezi numai k la urmatorul baiat,sa nu faci k nesimtitu asta!vei avea traume cu urmatorul baiat,dar sa nu faci ce ti-a facut el...zicand k ai sechele si d`astea,k il vei face sa suferi cum te-a facut el p tine...va fi greu,dar fara incredere,totul e in zadar pusspusspuss

nuuu!!!niciodata n-o sa fac asa!desi m-a zdrobit el pe mine eu nu o sa fac asa ceva nimanui never.ce naiba..io nu pot neutral.el ar merita sa se zvarcoleasca de remuscari..si sper ca asta sa se si intample
stai k eu am reintrat pe forum abia ieri...faza s-a int pe 22...acum 2 sapt pe vremea asta plangeam de rupeam,acum o sapt ghici ce facem?tot aia...neutral
a m intrat cand m-am calmat....in sensul ca acum cel putin nu mai plang..nu mai am putere...imi mai dau lacrimile dak rascolesc dar....incerc ...si poate ..m-am gandit eu asa..dak mai vb cu voi despre asta,ma mai intaresc,sufar mai intens dar mai putin..
si vreau sa-l urasc...pt k asta merita...iar pt nepasarea de care a dat dovada n-o sa-l iert niciodata.....

#558 2008-10-08 21:19:06

GreenBubbles
Insomniac member

vorba aia: dak vrei sa fi fericit o secunda,razbuna-te!dak vrei sa fi fericit o viatza,iarta!...
e greu sa faci asa ceva...
nici eu nu l-am iertat niciodata p idiotu ala pt ce mi-a facut...dar mi-e indiferent acuma...intr-un fel ii multumesc,pt k am devenit mai puternica dupa intamplarea aia,am invatzat sa ma ridic dak sunt lovita si sa merg mai departe...
uraste-l dak asta te ajuta sa treci peste!deocamdata nici n-ai ce face...
incearca sa iesi in oras,sa faci ceva pt tine,cumpara-ti cva frumos,schimba-ti lookul...ajuta-te singura.pt k nimeni n-o va face mai mult decat o faci tu...asta am invatat singura.
sparge lucruri,urla,asculta muzica la maxim,descarca-te... si va trece,chiar dak acum ai impresia k nu va trece niciodata.
iti suntem alaturi
uite idul meu d mess dak mai vrei sa vb zilele astea,dar adauga-l repede k il sterg: -------------------

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-10-08 21:24:40)

#559 2008-10-08 21:19:13

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

asa am facut si eu oneonly...3 sapt am plans, n am mancat, n am dormit, am vomitat si mi a fost ingrozitor de rau...si ptr ce? ptr un baiat?! m am convins si eu k nu se merita sad...
eu sper sa te simti p zi ce trece tot mai bine si sa treci cu bine peste...si intr o zi sa fii si u happy langa cineva kre merita smile

time is precious.....

#560 2008-10-08 21:25:58

OneOnly
Insomniac member

honeyica a scris:

asa am facut si eu oneonly...3 sapt am plans, n am mancat, n am dormit, am vomitat si mi a fost ingrozitor de rau...si ptr ce? ptr un baiat?! m am convins si eu k nu se merita sad...
eu sper sa te simti p zi ce trece tot mai bine si sa treci cu bine peste...si intr o zi sa fii si u happy langa cineva kre merita smile

honeyica,si tu draga...?sad
tie e ti-a facut nemernicul?ce dobitoci lumeeeeeeee
asa mult as vrea sa am si eu pe cineva sa ma iubeasca...dar degeaba...ori dau tot de d-aia care ma vad doar pt look,ori acum a intervenit El..care...ati vazut si voi ..neutral

#561 2008-10-08 21:33:00

honeyica
Sr. member

mi a frant inima o data...si e pe cale sa o faca si a doua oara:(...ptr k l am primit inapoi...noi am avut si avem o rel destul de complicata..ne ce am certat dintotdeauna si akm la fel am inceput si sunt p cale sa mi bag picioarele grater

time is precious.....

#562 2008-10-08 21:34:00

skumpi
Vizitator

One o sa`ti gasesti si u pe cineva...stai linistita`
u esti fata buna...ai multe de oferit... acum nu vezi nik bun in toata povestea asta da cum zicea simi...tot rau e spre bine...si eu sunt convinsa ca asa e , e si deviza mea in viata ! cu timpu o sa incepi sa vezi luminita d la capatu tunelului ...nu`ti pierde speranta ca cineva acolo e pus de`o parte pt tine !
da incearca pe cat posibil sa nu te mai gandesti..sa rascolesti povestea pt ca numa rau iti faci...
accepta situatia si iesi cu capu sus din ea...
puss

#563 2008-10-08 21:34:33

skumpi
Vizitator

honeyica a scris:

mi a frant inima o data...si e pe cale sa o faca si a doua oara:(...ptr k l am primit inapoi...noi am avut si avem o rel destul de complicata..ne ce am certat dintotdeauna si akm la fel am inceput si sunt p cale sa mi bag picioarele grater

nu v`ati impacat ?

#564 2008-10-08 21:45:17

OneOnly
Insomniac member

honeyica a scris:

sad puss  :k?ra: off...
de cat timp sunteti voi ?

#565 2008-10-08 21:46:48

OneOnly
Insomniac member

deci de ce are de cand ne-am despartit acelasi status???"nimeni nu apartine nimanui.."asta si l-a pus si pe hi5 a doua zi...asta imi zisese in seara ai.dak tot nu ii trebuie persoana mea si iubirea mea de ce pune status cu aluzie la mine??

#566 2008-10-08 21:48:00

skumpi
Vizitator

da dc zici k face aluzie la tine ? nustiu

#567 2008-10-08 21:48:24

honeyica
Sr. member

skumpi a scris:

honeyica a scris:

nu v`ati impacat ?

ba da, scumpi...dar asta seara m a enervat iar prin alta faza si plus k am descoperit eu ceva ce nu mi convine si crek nu stiu daca mai avem vreun viitor...

oneonly, avem 3 ani si aproape 2 luni.

time is precious.....

#568 2008-10-08 21:51:18

OneOnly
Insomniac member

skumpi a scris:

pt k faza cu "nimeni nu apartine nimanui" mi-a zis -o mie in seara  aia......

#569 2008-10-08 21:52:01

OneOnly
Insomniac member

honeyica a scris:

skumpi a scris:

honeyica a scris:

nu v`ati impacat ?

ba da, scumpi...dar asta seara m a enervat iar prin alta faza si plus k am descoperit eu ceva ce nu mi convine si crek nu stiu daca mai avem vreun viitor...

oneonly, avem 3 ani si aproape 2 luni.

sad dar de ce v-ati desp prima oara de ai suferit tu atat de mult?

#570 2008-10-08 21:52:24

skumpi
Vizitator

OneOnly a scris:

skumpi a scris:

pt k faza cu "nimeni nu apartine nimanui" mi-a zis -o mie in seara  aia......

smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.