S'a terminat 2-36
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Re: S'a terminat 2
Multumesc, din tot sufletul !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
mai copilu', eu acu' am citit ce-ai scris tu pe pag anterioara... si m-a lovit plansul, pe bune... tot ce conteaza acum e sa nu te inchizi... chiar daca e mai greu si suferi mai mult.... daca vei simti in continuare asa, va veni momentul in care sa te bucuri de iubire langa cineva care va sti sa o aprecieze...
cat despre el... las si atat. parerea mea e ca treaba cu distanta a fost doar un motiv... pt altele, cine stie care, pe care le avea el. incat daca n-a avut curajul sa fie sincer cu tine... n-are rost...
tu sa fii tare... lucrurile se schimba, te asteapta si pe tine facultatea... vei cunoaste oameni... si sigur si pe Om
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
m-a sunat mai inainte sa vada ce mai fac.de parca i-ar pasa.i-am vb si eu f sec si ironic.si-a dat seama si a zis ca era vorba sa ramanea prieteni si i-am zis ca poate o sa ramaneam dar mai incolo.acum nu e bine sa ramane prieteni.
expect the worst , hope for the best!
- kdeea
- Platinum member
In asta cred si eu katami, in asta mai pot sa cred. Si in general nu prea dispun de forta interioara, dar acum chiar trebuie sa fac asta si sa nu transform toata chestia asta intr-o tragenie. Da, pe OM. Multumesc ! Oana, capul sus !
Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-10-13 20:10:22)
- _yohana_
- Platinum member
si tu kdeea. mie mi-e ciuda ca nu putem fi la fel de categorice ca si barbatii.dar de acum o sa fiu si eu categorica.nu ma mai inmoaie nimic.
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
oana_ unde gasesc povestea ta?
They can because they think they can.
- _yohana_
- Platinum member
tot la topicul asta.mai in urma.
- kdeea
- Platinum member
oana_ a scris:si tu kdeea. mie mi-e ciuda ca nu putem fi la fel de categorice ca si barbatii.dar de acum o sa fiu si eu categorica.nu ma mai inmoaie nimic.
!
- skumpi
- Vizitator
- OneOnly
- Insomniac member
mie cred k mi-a mai trecut din iubirea mare care o simteam pt el...cel putin asa cred...incep sa-l cam urasc :f?rbannad: :f?rbannad: .cand vad poze cu el,nu mai simt tandrete,ci furie....oricum ma tulbura... .dar nsh..vreau sa-mi treaca si sa-l uit!!!fac tot ce pot ca sa fie ca un vis urat,ca si cum nu ar fi existat cu adevarat niciodata.
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-13 21:24:24)
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
nu pot sa dorm.. sunt obosita, si ma invart de pe o parte pe alta si nu pot nicicum sa adorm.. ieri noapte am dormit 3 ore..am ajuns ieri acasa, m-am pus la somn pe la 8 seara, am crezut ca macar dorm pana dimineata, ma odihnesc ca lumea. da' de unde.. m-am trezit pe la 11 jumate, am visat super aiurea am stat pe net.. m-am pus in pat pe la 6 dimi acum, da degeaba..ca nu pot sa dorm oricat as incerca. offf Doamne.. mi-a trebuit mie sa ascult Florin Chilian - Chiar daca.. si nu numa asta.. mi-e dor de linistea de la el din brate, mi-e dor sa fie ca la inceput.. nu imi mai gasesc locul, nu reusesc sa vad drumul ala care sa duca undeva spre foarte bine.. acum nu e rau, dar nu e nici bine parca nu sunt eu, nu ma recunosc, nu ma regasesc nicicum. nu mai stiu ce imi place si ce nu imi place, ce vreau si ce nu vreau.. dorm ziua, ma trezesc noaptea, dorm 3 ore, dorm 14 ore.. parca nu am chef de nimic, parca nu am putere pentru nimic.. m-am saturat sa plang, parca sunt o sensibila din aia care plange la orice pas.. si nu eram nici pe departe asa.. offfff nu mai vreau!
- OneOnly
- Insomniac member
de insomnii m-am saturat si eu.... Loveable . nu te mai chinui in halul asta!!! iti faci rau doar tie,starea asta te distruge.deja te-a facut praf el,nu mai are rost. nu te mai gandi la ce a fost bine,daca iti e dor incontinuu de ce era la inceput,linistea pe care o simteai,numai te chinui si o sa treci mult mult mai greu peste.eu daca ma gandesc la bratele lui,nici nush ce mai simt,acum ca stiu kt m-a mintit si ca afectiunea de atunci era falsa... cred ca cel mai bine e sa incerci sa-ti stergi tot din minte,sa te convingi ca nu merita,ca nu Te merita. stiu k e f greu,asta incerc si eu acum. offf hai sa ne adunam
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
pentru fetele din clubul asta
sa-mi zica cineva daka s misca imaginea ca e un gif.
Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-10-14 12:52:38)
Dance like nobody is watchin....
- OneOnly
- Insomniac member
expresia fetei mele e chiar dramatica for me
- OneOnly
- Insomniac member
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
( era un gif care se intorcea si spunea "no looking back"
Dance like nobody is watchin....
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
love.... si eu am avut insomnii... eram terminata... luam pastile de somn, ceaiuri etc.. si nimic nu-si facea efect, eram zombie
eu il mai si vedeam zilnic la munca... si asta a tinut luni de zile! il vedeam si nu mai recunosteam nimic din omul de care m-am indragostit.... daca imi zambea, speram... daca era interesat, la fel.... cate zile nu m-am prefacut ca sunt OK doar pt ca stiam ca nu suporta el sa ma vada suparata de Craciun am plans o galeata de lacrimi... tin si-acuma minte cum stateam singura in camera, cu genunchii la piept... ma simteam ca un copil caruia i-ai aruncat cea mai draga jucarie... a fost teribil de greu
dar toate astea au un final, trebuie sa aiba!!! trebuie macar sa incercati sa va rupeti de el, de trecut... eu m-am hotarat sa fac asta... poate a fost tarziu, dar decat deloc, mai bine asa. forta sta in voi... voi trebuie sa luati decizia sa nu mai stiti nimic de el, sa-l stergeti din liste de mess, hi5 etc, sa nu-l mai cautati... va spun din proprie experienta ca daca vreti sa va reveniti si sa fiti ok pe termen lung, trebuie sa lasati sa treaca ceva vreme in care sa va rupeti de tot... fara amicitii (love, aici cu tine vb)
e greu, dar se poate. trebuie doar sa vrem....
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- OneOnly
- Insomniac member
awoleu,mie nu mi-ar trebui amicitie cu el,never ever,doar asa ca sa pastrez legatura cu el.mai bine sa nu mai stiu nimic. cand intr-adevar iubesti pe cineva,dupa ce se termina ,nu poti ramane"amic",pt ca tu vrei iubire nu fleoshc amicitie=spray in oki ai dreptate in ce spui senorita. tie ce ti s-a intamplat cu masculul?
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-14 13:22:03)
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
sa stii ca peste luni de zile e posibil sa te trezesti ca esti in stare sa porti o discutie amicala cu el si mai ales ca-ti face placere... dar asta vine in timp.
eu am ramas in super relatii cu unul din fosti.. desi a suferit si el aproape un an dupa mine si in primele luni nu voia nici sa ma vada cred ca mai ales dupa ce ne refacem viata suntem in stare sa iertam greselile din trecut si sa il privim pe fost ca pe o persoana draga, care candva a insemnat totul pentru noi...
one, poveste mea e veche deja.... se regaseste mai ales in primul topic "s-a terminat" nu mai are rost sa rascolesc acum... mai ales ca ar trebui sa umplu o pagina d-asta intreaga... cert e ca my ex a fost colegul meu... am renuntat la relatia de aproape 2 ani pe care o aveam in mom ala pt ca ma indragostisem de el... a fost totu bine juma de an, apoi au inceput certurile si discutiile... am constatat ca are pasiuni cu care nu ma pot impaca si pe care nu le pot accepta... nu l-am inteles, am fost egoista.... el dadea mult, eu mai deloc.. Credeam ca daca am renuntat la relatia aia, merit tot de la el... si el mi-a cantat in struna pana la un pct cand a cedat. cand m-am trezit eu la realitate era prea tarziu.... am luptat cateva luni ca sa-l recuceresc... si degeaba... el s-a implicat intr-o noua relatie de care eu am aflat si in momentul ala s-au naruit toate sperantele am decis sa demisionez, ca nu suportam gandul sa-l vad zilnic si sa-l stiu cu alta... pana la urma a plecat el... de atunci a trecut juma de an, timp in care l-am mai vazut doar o data... intamplator, la mare de 1 mai.. era cu aia... Dumnezeu, vezi.. la ce teste ne supune... in rest.. am mai vb pe mess din cand in cand... s-a bagat in seama cam de fiecare data cd a avut tentative de despartire cu aia... nu conteaza de unde, cert e ca stiu.. cu toate astea insa, in the end el e tot cu ea, eu sunt tot singura. nu ca nu as vrea, dar pur si simplu nu gasesc persoana aia care sa ma faca sa-l uit
hai ca tot am scris o gramada
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|