homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-37

#685 2008-10-14 13:37:40

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: S'a terminat 2

In noi, da, numai in noi sta puterea !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#686 2008-10-14 13:45:10

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

senorita a scris:

sa stii ca peste luni de zile e posibil sa te trezesti ca esti in stare sa porti o discutie amicala cu el si mai ales ca-ti face placere... dar asta vine in timp.
)

NU,clar nu!niciodata!in nici un caz sa-mi faca placere!dupa ce mi-a facut nici nu ma gandesc sa mai vb cu el vreodata! dupa toate cate au fost....si ce mi-a facut...Nu!

They can because they think they can.

#687 2008-10-14 13:48:45

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

OneOnly a scris:

senorita a scris:

sa stii ca peste luni de zile e posibil sa te trezesti ca esti in stare sa porti o discutie amicala cu el si mai ales ca-ti face placere... dar asta vine in timp.
)

NU,clar nu!niciodata!in nici un caz sa-mi faca placere!dupa ce mi-a facut nici nu ma gandesc sa mai vb cu el vreodata! dupa toate cate au fost....si ce mi-a facut...Nu!

@OneOnly, da-ti timp si o sa vezi ca acum vorbesc nervii din tine.
mi-am luat-o si eu destul de urat din partea primului cu care m-am culcat si am fost f surprinsa cand am putut sa ma asez la masa lui fara nicio ranchiuna, fara nicio dorinta de razbunare...
ma repet, da-ti timp ca toate trec...

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2008-10-14 13:49:18)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#688 2008-10-14 13:50:43

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Fetelor am si eu o problema..azi la scoala,in pauza i'am spus iubitului meu s aiesim afara ca era cald si frumos si a zis ca el nu iese ca ii somn daca sta la soare..bine..m'am dus in clasa si apoi am iesit din nou sa ma duc pana la toaleta..si el era afara cu baietii din clasa lui...si apoi m'am intors si am stat pe scari si am stat sa'l urmaresc sa vad ce face..si can s'a sunat in timp ce venea spre scari sa urce in scoala a incercat sa o ia pe o tipa de gat..eu normal ca am inceput sa plang singura si am stat acolo sa ast sa vina..si cand a venit m'a luat de spate si m'a intrebat ce fac..si i'am zis 'lasa'ma 'si a obs sa plang..apoi l'a chemat unu din clasa lui s avina mai repede ca'ipune absent..si a plecat fara sa'mi mai zica nimik...can am iesit de la ore..a venit la mine sa'mi spuna ca se invoieste si pleaca acasa.Si atunci m'a vazut plangand si nu mi'a zis nimic.Am plecat si eu acasa..de fapt am mers impreuna..tot drumul nu am vb unu cu altu iar cand sa ne desp a stat putin asa..fara sa mai zica nimik..si m'a intrebat "acuma de ce mai plangi"..si i'am zis ca ce..tu ma inseli cu alta..si m'a facut 'handicapata' si mi'a zis ca ce..asa e inselat? de acum nu mai are voie pt ca vorbeste cu mine?..cand am auzit asta am inceput sa plang si mai tare si mi'a zis ca il doare in f**d de ce zic eu, ca nu se complica cu asta..si apoi mi'a zis ca pleaca ca nu are chef sa ma vada plangand..si i'am zis pa si a plecat..ce parere aveti??..mentionez ca sunt cu el de apoape 2 ani si pana acum i'am suportat orice..dar asta nu mi'a facut'o niciodata..in plus stie cat de sensibila sunt la vorbele astea si incep imediat a plange..nu ar trebui sa ma protejeze si sa nu mai vb asa..sunt eu nebuna sau are el dreptate ca asta nu e inselat? grater

hjarta hjarta

#689 2008-10-14 13:53:42

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

OneOnly a scris:

senorita a scris:

)

asa ziceam si eu acum 1 an, dar dupa 1 luna si ceva deja imi trecuse ranchiuna si chiar nu am putut sa nu vb amical cu el...bine pana la urma ne-am impacat smile

Publicitate

loading...

#690 2008-10-14 13:53:43

OneOnly
Insomniac member

bubutadana a scris:

OneOnly a scris:

senorita a scris:

)

@OneOnly, da-ti timp si o sa vezi ca acum vorbesc nervii din tine.
mi-am luat-o si eu destul de urat din partea primului cu care m-am culcat si am fost f surprinsa cand am putut sa ma asez la masa lui fara nicio ranchiuna, fara nicio dorinta de razbunare...
ma repet, da-ti timp ca toate trec...

bubutadana,ma cunosc f bine.stiu ca asa ceva nu se va intampla niciodata.port discutii amicale cu fosti,dar cu el nu.este cu totul alta situatie ce a fost intre noi.
iar pt ce a fost in stare sa-mi faca,eu nu mai vreau sa stiu de el si nu-l voi putea vedea niciodata in fata ochilor!

#691 2008-10-14 13:55:59

OneOnly
Insomniac member

andrulina a scris:

OneOnly a scris:

senorita a scris:

)

asa ziceam si eu acum 1 an, dar dupa 1 luna si ceva deja imi trecuse ranchiuna si chiar nu am putut sa nu vb amical cu el...bine pana la urma ne-am impacat smile

la mine au trecut 3 saptamani..si simt ca il urasc pe zi ce trece mai mult,si ca iubirea mea atat de mare se va transforma curand intr-o ura la fel de mare.

#692 2008-10-14 13:56:18

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

de multe ori nu e bine sa le aratam ca ne doare...altfel se obisnuiesc asa si zic "lasa ca ii trece"
inselat nu...flirt da..urmatorul pas..el stie..
esti inca la liceu...inca e imatur ..cu baietii...colegii de clasa..nu mai atarna atat de el..baga-l mai putin in seama..du=te cu colegele..dar si cu baieti la un suc si nu-l chema..fa-ti program diferit..fa-te ca inveti..ca ai treaba prin casa cu ai tai..dar da-i de inteles..ca o sa il anunti cand o sa poti si tu sa-l vezi..iar la scoala..incearca sa ai alta atitudine..

@klaudya

Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-10-14 13:56:53)

Dance like nobody is watchin....

#693 2008-10-14 13:56:50

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

bine la noi a fost altfel...ca m-a contactat el si era in voiaj cand am inceput sa vb asa amical...

#694 2008-10-14 14:04:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Klaudyia a scris:

Fetelor am si eu o problema..azi la scoala,in pauza i'am spus iubitului meu s aiesim afara ca era cald si frumos si a zis ca el nu iese ca ii somn daca sta la soare..bine..m'am dus in clasa si apoi am iesit din nou sa ma duc pana la toaleta..si el era afara cu baietii din clasa lui...si apoi m'am intors si am stat pe scari si am stat sa'l urmaresc sa vad ce face..si can s'a sunat in timp ce venea spre scari sa urce in scoala a incercat sa o ia pe o tipa de gat..eu normal ca am inceput sa plang singura si am stat acolo sa ast sa vina..si cand a venit m'a luat de spate si m'a intrebat ce fac..si i'am zis 'lasa'ma 'si a obs sa plang..apoi l'a chemat unu din clasa lui s avina mai repede ca'ipune absent..si a plecat fara sa'mi mai zica nimik...can am iesit de la ore..a venit la mine sa'mi spuna ca se invoieste si pleaca acasa.Si atunci m'a vazut plangand si nu mi'a zis nimic.Am plecat si eu acasa..de fapt am mers impreuna..tot drumul nu am vb unu cu altu iar cand sa ne desp a stat putin asa..fara sa mai zica nimik..si m'a intrebat "acuma de ce mai plangi"..si i'am zis ca ce..tu ma inseli cu alta..si m'a facut 'handicapata' si mi'a zis ca ce..asa e inselat? de acum nu mai are voie pt ca vorbeste cu mine?..cand am auzit asta am inceput sa plang si mai tare si mi'a zis ca il doare in f**d de ce zic eu, ca nu se complica cu asta..si apoi mi'a zis ca pleaca ca nu are chef sa ma vada plangand..si i'am zis pa si a plecat..ce parere aveti??..mentionez ca sunt cu el de apoape 2 ani si pana acum i'am suportat orice..dar asta nu mi'a facut'o niciodata..in plus stie cat de sensibila sunt la vorbele astea si incep imediat a plange..nu ar trebui sa ma protejeze si sa nu mai vb asa..sunt eu nebuna sau are el dreptate ca asta nu e inselat? grater

Nu e inselat. eu cred ca dramatizezi un pic, linisteste-te!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#695 2008-10-14 14:04:57

OneOnly
Insomniac member

da,e altfel..

#696 2008-10-14 14:12:00

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

andrulina a scris:

OneOnly a scris:

senorita a scris:

)

exact!!!
never say never one wink
o sa ne dai dreptate intr-o zi...
azi sustinem sus si tare o idee, maine n-o mai avem...
azi spunem "jur ca te iubesc toata viata mea", maine avem pe altcineva..
se intampla smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#697 2008-10-14 14:15:07

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu am un fost cu care nici acu, dupa multi ani de zile, n-as schimba un cuvant, d-apoi s-avem conversatie placuta lol cu alti fosti e mai ok

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#698 2008-10-14 14:19:06

OneOnly
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

eu am un fost cu care nici acu, dupa multi ani de zile, n-as schimba un cuvant, d-apoi s-avem conversatie placuta lol cu alti fosti e mai ok

exact!

#699 2008-10-14 14:36:21

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

hmm... poti dupa un timp sa treci peste multe...
la daddy a venit si exul meu de la finele cls a 12a, my first love smile sa-i zic asa, cu el am trait cele mai frumoase clipe... nu stiu daca suferinta infinita ce o simteam in clipele acelea sau chiar trecerea timpului, m-a facut sa nici nu tresar la vederea si imbratisarea lui. sunt convinsa ca si in alte circumstante, daca l-as vedea pe strada, nu mi-ar pasa... un salut, o vorba buna si atat... a trecut prea mult timp...
incerc sa va spun ce mi-ati zis si voi mie, timpul chiar rezolva...  as fi vrut sa fi spus ca le rezolva pe toate, insa sunt sigura ca multe altele nu le va putea face...  s-a terminat si la mine... alta relatie, insa si mi-as fi dorit sa fi trecut de acum incolo printre o mie de despartiri de tot atatia iubiti, decat sa fi suferit cea mai crunta despartire.   fetelor, baieti care sa va iubeasca si sa va pretuiasca exista, e pt fiecare unul, bucurati-va ca cei dupa care plangeti acum sunt alive si doriti-le tot binele din lume alaturi sau nu de voi, pt ca mai devreme sau mai tarziu fiecare ne gasim jumatatea smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#700 2008-10-14 14:37:45

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

povestea mea se aseamana cu a lu' seno...numai ca eu sunt inca in etapa aia cand reusesc sa-l recuceresc tongue...si el e deja cu alta...dar cica ma ma mai iubeste si pe mine...i-am zis ca nu o sa ma rezist mult asa...vreau sa imi treaca odata...sa ies din starea asta...dar nici el nu ma lasa in pace de tot...uneori am senzatia ca vrea sa ma pastreze doar asa...in caz ca nu va merge cu ea...alteori chiar simt ca ii pasa,dar ii e teama...nu mai stiu nimic...sunt foarte confuza...maine o sa ies cu un tip sa vad ce e de capul lui...poate ma indragostesc de el...sa ies odata din mizeria asta sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#701 2008-10-14 14:40:20

OneOnly
Insomniac member

pinkbutterfly...ori cu tine ori cu ea

#702 2008-10-14 14:42:38

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

da,stiu...asa ar fi normal...dar el imi tot spune ca nu poate sa se imparta...ca ne iubeste pe amandoua...pe ea nu vrea sa o faca sa sufere pentru ca nu i-a gresit cu nimic si il iubeste...pe mine nu vrea sa ma piarda pt ca a zis ca m-a iubit enorm si era dispus sa faca orice pt mine...dar eu i-am gresit prea mult...si e adevarat...nici eu nu stiu daca m-as putea ierta....

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#703 2008-10-14 14:43:16

OneOnly
Insomniac member

SonneAle a scris:

hmm... poti dupa un timp sa treci peste multe...
la daddy a venit si exul meu de la finele cls a 12a, my first love smile sa-i zic asa, cu el am trait cele mai frumoase clipe... nu stiu daca suferinta infinita ce o simteam in clipele acelea sau chiar trecerea timpului, m-a facut sa nici nu tresar la vederea si imbratisarea lui. sunt convinsa ca si in alte circumstante, daca l-as vedea pe strada, nu mi-ar pasa... un salut, o vorba buna si atat... a trecut prea mult timp...
incerc sa va spun ce mi-ati zis si voi mie, timpul chiar rezolva...  as fi vrut sa fi spus ca le rezolva pe toate, insa sunt sigura ca multe altele nu le va putea face...  s-a terminat si la mine... alta relatie, insa si mi-as fi dorit sa fi trecut de acum incolo printre o mie de despartiri de tot atatia iubiti, decat sa fi suferit cea mai crunta despartire.   fetelor, baieti care sa va iubeasca si sa va pretuiasca exista, e pt fiecare unul, bucurati-va ca cei dupa care plangeti acum sunt alive si doriti-le tot binele din lume alaturi sau nu de voi, pt ca mai devreme sau mai tarziu fiecare ne gasim jumatatea smile

nu alaturi de mine,asta e clar.
si ce ii doresc...ma abtin acum

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.