homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-38

#704 2008-10-14 14:44:05

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: S'a terminat 2

pink, iti urez bafta si distractie la intalnirea de maine si sper sa iasa ceva, caci cu exul... neutral  e aiurea de tot, te asigur ca nu e placut sa stii ca revine la tine ca nu ii merge cu alta neutral  ca ai putea fi de "rezerva"

There ain't no sunshine now that he's gone

#705 2008-10-14 14:45:00

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

pink_butterfly a scris:

da,stiu...asa ar fi normal...dar el imi tot spune ca nu poate sa se imparta...ca ne iubeste pe amandoua...pe ea nu vrea sa o faca sa sufere pentru ca nu i-a gresit cu nimic si il iubeste...pe mine nu vrea sa ma piarda pt ca a zis ca m-a iubit enorm si era dispus sa faca orice pt mine...dar eu i-am gresit prea mult...si e adevarat...nici eu nu stiu daca m-as putea ierta....

nu se poate sa va iubeasca pe amandoua,asta e vrajeala dupa parerea mea,eventual se joaca q amandoua.

They can because they think they can.

#706 2008-10-14 14:45:21

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

ale... scumpa mea.. ce frumos ai vorbit tu sad kram

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#707 2008-10-14 14:46:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

pink_butterfly a scris:

da,stiu...asa ar fi normal...dar el imi tot spune ca nu poate sa se imparta...ca ne iubeste pe amandoua...pe ea nu vrea sa o faca sa sufere pentru ca nu i-a gresit cu nimic si il iubeste...pe mine nu vrea sa ma piarda pt ca a zis ca m-a iubit enorm si era dispus sa faca orice pt mine...dar eu i-am gresit prea mult...si e adevarat...nici eu nu stiu daca m-as putea ierta....

Nu cred .. nu as putea sa cred .. ca este cineva in lumea asta care sa iubeasca 2 persoane in acelasi timp; pe undeva tot trebuie sa existe o diferentiere, deci deja vorbim de 2 planuri diferite. Pentru una din voi e imperativ sa simta mai mult, ori e clar ca o alegere trebuie facuta.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#708 2008-10-14 14:52:48

SonneAle
Addicted member

pink_butterfly a scris:

l-ai inselat? l-ai neglijat pt altul? asta nu ti-ar fi putut ierta sau nu usor... cum i-ai gresit? de ce iei vina asupra ta pt esecul relatiei? sad   nu e drept, nu e corect cum procedeaza fata de voi doua...

Publicitate

loading...

#709 2008-10-14 14:56:23

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Poate nu e inselat..dar e normal sa fie cu mine si sa o ia de gat pe alta..? El cum s'ar simti daca eu as face asta?E destul de matur pt varsta lui..daca deja incepe cu astea la ce o sa ma astept mai incolo?

hjarta hjarta

#710 2008-10-14 15:02:12

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

SonneAle a scris:

pink_butterfly a scris:

l-ai inselat? l-ai neglijat pt altul? asta nu ti-ar fi putut ierta sau nu usor... cum i-ai gresit? de ce iei vina asupra ta pt esecul relatiei? sad   nu e drept, nu e corect cum procedeaza fata de voi doua...

nu l-am inselat...dar l-am facut sa sufere de multe ori din cauza exului dinaintea lui...am plans de multe ori in bratele lui pt ala...si m-am certat de multe ori cu el pt niste tampenii...mi-am batut joc de ce simtea el atunci...am luat totul ca o gluma...credeam ca o sa-l tina o vesnicie...uite ca nu a fost asa...acum plang eu pentru el si el se gandeste la alta...asa se intoarce roata asta nenorocita sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#711 2008-10-14 15:02:45

SonneAle
Addicted member

kdeea a scris:

pink_butterfly a scris:

Nu cred .. nu as putea sa cred .. ca este cineva in lumea asta care sa iubeasca 2 persoane in acelasi timp; pe undeva tot trebuie sa existe o diferentiere, deci deja vorbim de 2 planuri diferite. Pentru una din voi e imperativ sa simta mai mult, ori e clar ca o alegere trebuie facuta.

eu cred ca alegerea a fost deja facuta in clipa in care si-a permis alta iubita in viata lui, si-a dorit altceva... doar, pink, dar trebuie s-accepti adevarul. ce simte pt tine e amicitie, poate compasiune... daca te iubea, macar ca mu iti provoca suferinta prezenta. capul sus si mergi cu incredere la intalnirea de maine puss
cineva zicea ca daca iubesti, da-i drumul, daca revine la tine, a fost mereu al tau si daca nu revine, nu a fost niciodata

#712 2008-10-14 15:05:09

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Topicul asta e un fel de "Elodia - episodul 354"

#713 2008-10-14 15:05:49

OneOnly
Insomniac member

SonneAle a scris:

cineva zicea ca daca iubesti, da-i drumul, daca revine la tine, a fost mereu al tau si daca nu revine, nu a fost niciodata

asta este f adevarat.ma gandeam si eu zilele astea...

#714 2008-10-14 15:07:10

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Leo a scris:

Cum nu mai are Leo ban, cum a devenit carcotas tongue

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#715 2008-10-14 15:12:05

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

kdeea a scris:

Leo a scris:

Propune-ma...
Fa sondaj ca la DDD : Merita Leo inca un ban? "Ban fooo' life"  si facem 2 coloane : una rosie, una albastra. Si sa coste 1,39 euro un post. Ce zici?

Din cate mi-aduc aminte... Tantosica a fost parasita si-a deschis topicul asta. Dar: Tantosica a fost parasita acum N luni ... ani... Ce mai continua?

#716 2008-10-14 15:12:55

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

kdeea a scris:

Leo a scris:

lasa l...el posteaza de plictiseala  big_smile

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#717 2008-10-14 15:13:16

OneOnly
Insomniac member

Leo a scris:

kdeea a scris:

Leo a scris:

Propune-ma...
Fa sondaj ca la DDD : Merita Leo inca un ban? "Ban fooo' life"  si facem 2 coloane : una rosie, una albastra. Si sa coste 1,39 euro un post. Ce zici?

Din cate mi-aduc aminte... Tantosica a fost parasita si-a deschis topicul asta. Dar: Tantosica a fost parasita acum N luni ... ani... Ce mai continua?

nu continua ea,continuam altele.iar daca nu iti place subiectul,nu posta

#718 2008-10-14 15:24:43

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

nici eu nu ma simt in stare momentan sa  fim prieteni.i-am zis-o si lui ca momentan nu.e mai bine asa.

expect the worst , hope for the best!

#719 2008-10-14 15:26:38

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

oana_ a scris:

nici eu nu ma simt in stare momentan sa  fim prieteni.i-am zis-o si lui ca momentan nu.e mai bine asa.

e perfect normal..eu creca l as lua la bataie  lol nu stiu da eu dupa ce m am desparit de boyfriends n am putut niciodata sa mentin o rel de prietenie cu ei.... rotfl

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#720 2008-10-14 15:27:58

OneOnly
Insomniac member

eu nu concep prietenia cu cineva pe care l-ai iubit.daca a fost o relatie asa sa fie,numai la brambureala da,dar daca a fsot ceva serios,si s-a mai si terminat ff urat,e imposibil din pc meu de vedere...

#721 2008-10-14 15:28:19

SonneAle
Addicted member

leo, doar pt ca tie iti merge bine in viata sentimentala, nu cred ca este cazul sa le dai peste nas celor ce-si spun oful aici si asteapta o vorba buna, un sfat de la cei care poate au trecut prin experiente asemanatoare.
si asa este un topic trist, nu le mai supara si tu pe fete cu ironii.  iti doresc sa fii mereu la fel de fericit si nu numai in dragoste! smile

#722 2008-10-14 15:35:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

kdeea a scris:

pink_butterfly a scris:

ba exista... cel putin pt un timp. dup-aia... tocmai de dragul iubirii fatza de ambele persoane, el ar trebui sa-si ASUME o decizie. pt ca altfel se cheama doar egoism ("nu vreau sa va pierd pe niciuna, pt ca EU ma simt bine cu amandoua, dar de sufletele voastre ma doare la basca").

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.