homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-4

#58 2008-10-03 13:34:31

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: S'a terminat 2

seno, n-a fost ala cu interviul motivul...el zice ca nu se mai simte ok in relatie de 2 luni...o sa ne povesteasca persi mai multe

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#59 2008-10-03 13:37:28

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Of persi....nu deschide tu s-a terminat 2...
Asta e un motiv asa, mai mult de fatada....dak vb serios, altceva e la mijloc.
Eu sper sa va impacati, ar fi pacat, ca doar sunteti cu greutate pe forum, ce naiba lol
Te asteptam cu bratele deschise atunci cand o sa poti vb despre asta, si nu numai, evident rotfl2

Poor is the man whose pleasure depends on another

#60 2008-10-03 13:41:55

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

nicolle_rox a scris:

seno, n-a fost ala cu interviul motivul...el zice ca nu se mai simte ok in relatie de 2 luni...o sa ne povesteasca persi mai multe

p-asta chiar n-o credeam neutral
subit mi-am adus aminte de ex-ul lui tanto si textele cu care a terminat el o relatie de 5 ani neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#61 2008-10-03 13:46:51

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

grater imi vine sa plang grater dar nu stiu de ce. ori ca nu am cu cine sa ies pt ca mereu ieseam numai cu el si aveam prieteni comuni,normal ca acum nu o sa pot iesi cu ei ori ca am vazut in lista lui de mess la grupul iubi  unde eram eu si el,inca o fata.dar nici pe mine nu m-a scos....sad

expect the worst , hope for the best!

#62 2008-10-03 13:51:59

Soleil
Addicted member

senorita a scris:

nicolle_rox a scris:

p-asta chiar n-o credeam neutral
subit mi-am adus aminte de ex-ul lui tanto si textele cu care a terminat el o relatie de 5 ani neutral

poi da tati is la fel....am avut si eu cativa care umblau cu fofarlica, in loc sa zica mai fata nu mai vreau sa fiu cu tine... se trezeau dintr-odata ca-s nefericiti de nu stiu cand si ca nu mai merge... niste imaturi si lasi!  neutral

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-10-03 14:10:44

senorita
Insomniac member

daaa, exact!! si o mai baga si p-asta cu "eu te iubesc, dar am nevoie de o mica pauza" sau "trec printr-o perioada aiurea, nu ma mai regasesc langa nimeni, imi vine sa ma duc la somn si sa ma trezesc peste 2 ani si sa fie totul bine... dar de iubit stiu sigur ca te iubesc"
riiiiiight neutral

Ready? Steady... Go!

#64 2008-10-03 14:20:17

Soleil
Addicted member

senorita a scris:

daaa, exact!! si o mai baga si p-asta cu "eu te iubesc, dar am nevoie de o mica pauza" sau "trec printr-o perioada aiurea, nu ma mai regasesc langa nimeni, imi vine sa ma duc la somn si sa ma trezesc peste 2 ani si sa fie totul bine... dar de iubit stiu sigur ca te iubesc"
riiiiiight neutral

mda sau "nu e vina ta... esti deosebita, esti nemaipomenita, eu sunt de vina"
ca sa nu mai zic ca unul a avut si tupeul sa-mi zica " sa spunem la toata lumea ca suntem despartiti, dar noi sa ne mai vedem in secret"... :f?rv?nad:  aveam 16 ani si credea ca o sa ma fraiereasca destul incat sa ma culc cu el...eventual pe fata sa se culce cu altele, si in secret cu mine rotfl sa va mai zic de altul care o punea pe ma-sa sa-mi raspunda la telefon (mobilul lui!) ca el n-avea curajul sa-mi zica ca s-a terminat? pfoaii, ci ma enervez numai cand imi aduc aminte!!!   :f?rbannad:   :f?rbannad:   :f?rbannad:

Thé à la menthe hjarta

#65 2008-10-03 14:35:41

senorita
Insomniac member

rox.... hai sa zicem ca la 16 ani cat stii atat faci si zici...
dar deja cand sari de 20, nu prea mai ai scuze neutral
si sunt slava Domnului atatea exemple cu ditamai barbatii.. iti crapa capul si-alta nu neutral

vezi-l si p-ala de 40 de ani de mai sus ce "matur" e  box

Ready? Steady... Go!

#66 2008-10-03 14:39:40

Soleil
Addicted member

Mda, primul avea 17 anisori...dar alalt era mai marisor  - cica - si inca se ascundea dupa fustele lui mamitzu!
si pana la urma nu ar trebui sa conteze varsta, ci bunul simt si cei 7 ani de-acasa! dar astea lipsesc si la 16 si la 60 de ani!

Thé à la menthe hjarta

#67 2008-10-03 14:42:04

senorita
Insomniac member

mda.... deci barbatii astia... unii cel putin.... urate specii neutral :f?rbannad:

persi... tinem pumnii... nu-ti pierde speranta. o sa fie bine, ai sa vezi puss

Ready? Steady... Go!

#68 2008-10-03 14:43:27

Soleil
Addicted member

Da, persi, mai devreme sau mai tarziu, o sa fie bine, cu siguranta! puss

Thé à la menthe hjarta

#69 2008-10-03 17:49:14

persifona
Vizitator

Of Doamne, sunt atat de deznadajnuita in momentele astea.. nu stiu inctro sa ma duc si ce sa fac, ziua imi mai ocup timpul, e mai ok. Dar cand ajung acasa imi vine sa urlu, nu mai pot. Simt ca mi se rupe inima sad

#70 2008-10-03 18:06:37

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

ooo persi  puss e greu stiu ...dar tre sa rezisti.....fi puternica persi ....tot raul spre bine

..be the best ...fuck the rest smile))

#71 2008-10-03 18:07:08

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

sad persi
dar nu te-a cautat nimic?
mi se pare super banal motivul lui de suparare...dar probabil ca mai avea si altceva ca nu se putea supara si reactiona asa doar din cauza la ce s-a intamplat ieri.
lasa ca o sa treaca...iesi si tu cu fetele si vb cat mai mult ca sa te eliberezi. asa daca tii in tine o sa te simti mai nasol.

#72 2008-10-03 18:18:25

persifona
Vizitator

Pai ies, aseara am iesit cu un amic vreo ora pe-afara, azi am stat toata ziua plecata cu o prietena, dar seara e tare greu. Nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cum sa ma mai linistesc, nu pot sa va spun in cuvinte cat de mult il iubesc si cat de mult inseamna pentru mine, cum tot ce faceam faceam cu gandul la noi, cum imi pusesem toate sperantele mele de viitor in el, cum acum ca ma gandeam ca usor usor o sa ne angajam, incepem si masterul, o sa trecem intr-o alta etapa a relatiei in care poate nu o sa ne vedem la fel de des, dar tocmai de-aia o sa fie si mai frumos cand ne intalnim, cum ma bagam seara in pat si ii multumeam lui Dumnezeu ca il am si ca sunt atat de fericita cu el, cum cum cum.. simt ca mi-a cazut ceru in cap si ca-mi fuge pamantul de sub picioare, ca nu vreau sa ma mai trezesc a doua zi ca doare al dracului de tare.
De alaltaieri seara eu nu mai sunt om, nu ma recunosc, acum plang in hohote, acum ma calmez, sunt asa intr-o stare de nu stiu, parca mai bine n-as mai fi.
Nu concep viata mea fara el, m-am atasat atat de tare, am pus tot sufletul meu in relatia asta sa fie bine si asa de fericita am fost. Nu-mi vine sa cred ca tocmai el pe care il iubesc atat de mult ma face sa sufar in halul asta. Simt ca nu mai am lacrimi sa plang, ma apasa inima, simt un mare gol in suflet si nici sa ma descarc nu mai pot. Nu stiu unde o sa ajung in ritmul asta.
Maine pleaca si ai mei la tara, cred ca o sa innebunesc, nu stiu, efectiv nu stiu ce sa mai fac. Tot stau si ma gandesc ce am facut atat de rau sa sufar in halu asta.

#73 2008-10-03 18:22:35

andrulina
Addicted member

Of persi stiu cum e ca si eu am suferit...si toate suferim din dragoste la un moment dat.
Dar trebuie sa fi puternica. Si sa te gandesti ca tu ai facut tot pt el sa fi impacata tu cu tine...daca el nu s-a mai simtit bine in relatia asta de 2 luni si a preferat sa taca a gresit enorm. pt ca daca ar fi vrut sa salveze ceva si sa se simta ok sau sa iti spuna si tie ce gandeste trebuia sa comunice si sa faca ceva. S-a comportat ciudat si a dat dovada de rautate.

#74 2008-10-03 18:24:34

persifona
Vizitator

Andrule, nu pot sa gandesc asa, chiar n-am cum. Am fost asa de fericita cu el, a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, oricat as vrea, nu pot sa ma gandesc la chestiile rele, nu pot. Nu-mi vin in cap decat momentele frumoase si crede-ma ca au fost enorm de multe. grater

#75 2008-10-03 18:25:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

andrulina a scris:

Of persi stiu cum e ca si eu am suferit...si toate suferim din dragoste la un moment dat.
Dar trebuie sa fi puternica. Si sa te gandesti ca tu ai facut tot pt el sa fi impacata tu cu tine...daca el nu s-a mai simtit bine in relatia asta de 2 luni si a preferat sa taca a gresit enorm. pt ca daca ar fi vrut sa salveze ceva si sa se simta ok sau sa iti spuna si tie ce gandeste trebuia sa comunice si sa faca ceva. S-a comportat ciudat si a dat dovada de rautate.

Poate ca n-a stiut ce sa faca, ar mai avea o sansa sa spuna acum ce avea de spus si sa vada cum se pot rezolva lucrurile intre ei. Dar barbatilor le e uneori mult mai usor sa o ia la fuga si sa ia totul de la inceput decat sa admita ca au gresit si sa incerce sa indrepte ceva... vorbesc din experienta, fiindca am trecut printr-o chestie asemanatoare. Sa speram ca baiatul asta are mai multa minte si-si da seama... of, sper sa va impacati totusi, persi.  puss

#76 2008-10-03 18:26:09

andrulina
Addicted member

pai e normal sa fie multe momente frumoase doar ati stat ceva impreuna...dar daca lui nu-i vine mintea la cap si n-o sa te caute sau sa va impacati doar n-o sa stai sa suferi mereu pt el. tre sa te mobilizezi cumva.
dar n-ai icnercat sa-l cauti sa vb cu el?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.