|
Nu esti logat.
S'a terminat 2-4#58 2008-10-03 13:34:31
Re: S'a terminat 2seno, n-a fost ala cu interviul motivul...el zice ca nu se mai simte ok in relatie de 2 luni...o sa ne povesteasca persi mai multe "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #59 2008-10-03 13:37:28
Re: S'a terminat 2Of persi....nu deschide tu s-a terminat 2... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #60 2008-10-03 13:41:55
Re: S'a terminat 2
p-asta chiar n-o credeam Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #61 2008-10-03 13:46:51
Re: S'a terminat 2imi vine sa plang dar nu stiu de ce. ori ca nu am cu cine sa ies pt ca mereu ieseam numai cu el si aveam prieteni comuni,normal ca acum nu o sa pot iesi cu ei ori ca am vazut in lista lui de mess la grupul iubi unde eram eu si el,inca o fata.dar nici pe mine nu m-a scos.... expect the worst , hope for the best! Offline #62 2008-10-03 13:51:59
poi da tati is la fel....am avut si eu cativa care umblau cu fofarlica, in loc sa zica mai fata nu mai vreau sa fiu cu tine... se trezeau dintr-odata ca-s nefericiti de nu stiu cand si ca nu mai merge... niste imaturi si lasi! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#63 2008-10-03 14:10:44
Re: S'a terminat 2daaa, exact!! si o mai baga si p-asta cu "eu te iubesc, dar am nevoie de o mica pauza" sau "trec printr-o perioada aiurea, nu ma mai regasesc langa nimeni, imi vine sa ma duc la somn si sa ma trezesc peste 2 ani si sa fie totul bine... dar de iubit stiu sigur ca te iubesc" Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #64 2008-10-03 14:20:17
mda sau "nu e vina ta... esti deosebita, esti nemaipomenita, eu sunt de vina" "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #65 2008-10-03 14:35:41
Re: S'a terminat 2rox.... hai sa zicem ca la 16 ani cat stii atat faci si zici... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #66 2008-10-03 14:39:40
Re: S'a terminat 2Mda, primul avea 17 anisori...dar alalt era mai marisor - cica - si inca se ascundea dupa fustele lui mamitzu! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #67 2008-10-03 14:42:04
Re: S'a terminat 2mda.... deci barbatii astia... unii cel putin.... urate specii :f?rbannad: Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #68 2008-10-03 14:43:27
Re: S'a terminat 2Da, persi, mai devreme sau mai tarziu, o sa fie bine, cu siguranta! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #69 2008-10-03 17:49:14
Re: S'a terminat 2Of Doamne, sunt atat de deznadajnuita in momentele astea.. nu stiu inctro sa ma duc si ce sa fac, ziua imi mai ocup timpul, e mai ok. Dar cand ajung acasa imi vine sa urlu, nu mai pot. Simt ca mi se rupe inima #70 2008-10-03 18:06:37
Re: S'a terminat 2ooo persi e greu stiu ...dar tre sa rezisti.....fi puternica persi ....tot raul spre bine ..be the best ...fuck the rest )) Offline #71 2008-10-03 18:07:08
Re: S'a terminat 2 persi Offline #72 2008-10-03 18:18:25
Re: S'a terminat 2Pai ies, aseara am iesit cu un amic vreo ora pe-afara, azi am stat toata ziua plecata cu o prietena, dar seara e tare greu. Nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cum sa ma mai linistesc, nu pot sa va spun in cuvinte cat de mult il iubesc si cat de mult inseamna pentru mine, cum tot ce faceam faceam cu gandul la noi, cum imi pusesem toate sperantele mele de viitor in el, cum acum ca ma gandeam ca usor usor o sa ne angajam, incepem si masterul, o sa trecem intr-o alta etapa a relatiei in care poate nu o sa ne vedem la fel de des, dar tocmai de-aia o sa fie si mai frumos cand ne intalnim, cum ma bagam seara in pat si ii multumeam lui Dumnezeu ca il am si ca sunt atat de fericita cu el, cum cum cum.. simt ca mi-a cazut ceru in cap si ca-mi fuge pamantul de sub picioare, ca nu vreau sa ma mai trezesc a doua zi ca doare al dracului de tare. #73 2008-10-03 18:22:35
Re: S'a terminat 2Of persi stiu cum e ca si eu am suferit...si toate suferim din dragoste la un moment dat. Offline #74 2008-10-03 18:24:34
Re: S'a terminat 2Andrule, nu pot sa gandesc asa, chiar n-am cum. Am fost asa de fericita cu el, a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, oricat as vrea, nu pot sa ma gandesc la chestiile rele, nu pot. Nu-mi vin in cap decat momentele frumoase si crede-ma ca au fost enorm de multe. #75 2008-10-03 18:25:33
Poate ca n-a stiut ce sa faca, ar mai avea o sansa sa spuna acum ce avea de spus si sa vada cum se pot rezolva lucrurile intre ei. Dar barbatilor le e uneori mult mai usor sa o ia la fuga si sa ia totul de la inceput decat sa admita ca au gresit si sa incerce sa indrepte ceva... vorbesc din experienta, fiindca am trecut printr-o chestie asemanatoare. Sa speram ca baiatul asta are mai multa minte si-si da seama... of, sper sa va impacati totusi, persi. Offline #76 2008-10-03 18:26:09
Re: S'a terminat 2pai e normal sa fie multe momente frumoase doar ati stat ceva impreuna...dar daca lui nu-i vine mintea la cap si n-o sa te caute sau sa va impacati doar n-o sa stai sa suferi mereu pt el. tre sa te mobilizezi cumva. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|