homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-40

#742 2008-10-14 17:09:22

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: S'a terminat 2

OneOnly a scris:

cred ca iti voi urma exemplul tantosica.si asa ziceau fetele k esti o eroina la faza asta ,si am citit si eu din povestea ta puss

aoleu lol
nu mai cititi fetelor povestea aia..ca e creepy
oricum eu nu ma consider o eroina..ci consider ca am facut ce trebuia..Si nu am facut'o pt ca sunt vreo persoana deosebita,ci am facut'o pt a altceva nu aveam ce sa fac.
era singura optiune la momentul ala
si ce pot sa zic acum,e ca va garantez eu ca intr'un fel sau altul TRECE
mai mult sau mai putin,cu momente de amintiri,regrete sau mai stiu eu ce mai dese sau mai rare..dar trece wink
de uitat nu o sa uitati,pt ca asa suntem noi facute,sa nu uitam..dar oricum veti invata sa priviti mult mai detasate totul..si e mare lucru sa reusiti asta big_smile

#743 2008-10-14 17:09:31

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

pink_butterfly a scris:

pai si eu cand i-am zis ieri ca mi-am dat intalnire cu altul imediat a venit la mine si a inceput sa se pisiceasca...dar vreau sa-l vad cum va reactiona cand chiar ma voi intalni cu altul...si cand ma voi cupla cu altul...si cand ma voi culca cu altul big_smile...atunci sa vezi reactii...de-abia astept! diablo

rotfl

They can because they think they can.

#744 2008-10-14 17:10:58

vonda
Platinum member

pink_butterfly a scris:

pai si eu cand i-am zis ieri ca mi-am dat intalnire cu altul imediat a venit la mine si a inceput sa se pisiceasca...dar vreau sa-l vad cum va reactiona cand chiar ma voi intalni cu altul...si cand ma voi cupla cu altul...si cand ma voi culca cu altul big_smile...atunci sa vezi reactii...de-abia astept! diablo

eu zic sa nu ii spui chestile astea..mai ales ultima wink
nu are rost..pt ca e clar ca daca ajungi pana acolo,ai trecut peste,trebuie sa te bucuri..deci nu trebuie sa mai faci "valuri"..
bucura'te si atat (cand o fi timpul)

#745 2008-10-14 17:12:34

OneOnly
Insomniac member

tantosica a scris:

OneOnly a scris:

cred ca iti voi urma exemplul tantosica.si asa ziceau fetele k esti o eroina la faza asta ,si am citit si eu din povestea ta puss

aoleu lol
oricum eu nu ma consider o eroina..ci consider ca am facut ce trebuia..Si nu am facut'o pt ca sunt vreo persoana deosebita,ci am facut'o pt a altceva nu aveam ce sa fac.
mai mult sau mai putin,cu momente de amintiri,regrete sau mai stiu eu ce mai dese sau mai rare..dar trece wink
de uitat nu o sa uitati,pt ca asa suntem noi facute,sa nu uitam..dar oricum veti invata sa priviti mult mai detasate totul..si e mare lucru sa reusiti asta big_smile

deja incep sa-mi dau seama.doamneee ce naiva,ce proastaa orbita de iubirea mea atat de mare pt el,atat am trecut cu vederea si atat l-am intles si am facut tot ca sa fie bine si pana la urma am fost rasplatita cu un shut,si m-a calcat in picioare dupa tot ce facusem pt el si ce as fi facut in continuare ,toata iubirea mea neutralneutralneutral
dak eram desteapta il dadaeam draq d la inceput,dar deh...ma palise si pe mine iubirea...si cu cine nu trebuia.mm de bou! :f?rbannad:
tantosica  :k?ra:  :k?ra:  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-14 17:13:39)

#746 2008-10-14 17:31:48

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

katami a scris:

kdeea, un model de optimism puss tine-o tot asa!

I will, thank you very much for supporting me ! puss

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#747 2008-10-14 18:03:05

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

tantosica a scris:

pink_butterfly a scris:

eu zic sa nu ii spui chestile astea..mai ales ultima wink
nu are rost..pt ca e clar ca daca ajungi pana acolo,ai trecut peste,trebuie sa te bucuri..deci nu trebuie sa mai faci "valuri"..
bucura'te si atat (cand o fi timpul)

subscriu ...daca vei face asa inseamna ca te vei folosi de unul doar ca sa-l faci gelos pe cel pe care il vrei tu acum...
dupa parerea mea e cam aiurea sa incepi sa te lauzi la el ca ti-ai tras-o cu altul...da ma rog smile

#748 2008-10-14 18:13:19

vonda
Platinum member

andrulina a scris:

dupa parerea mea e cam aiurea sa incepi sa te lauzi la el ca ti-ai tras-o cu altul...da ma rog smile

exului meu nu i s'a parut aiurea sa se laude rotfl

#749 2008-10-14 18:33:51

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

tantosica a scris:

OneOnly a scris:

aoleu lol

Tantosica....esti eroul nostru rotfl2)  :tr?na:

Poor is the man whose pleasure depends on another

#750 2008-10-14 19:14:17

skumpi
Vizitator

roll

#751 2008-10-14 20:16:46

andrulina
Addicted member

tantosica a scris:

andrulina a scris:

exului meu nu i s'a parut aiurea sa se laude rotfl

ai baietii sunt baieti...sta in firea unora sa se laude, dar mie mi se pare putin aiurea sa fiu cu unul si sa-i povestesc ex-ului la care mai sper inca ce fac cu el...se poate f bine sa il indeparteze chestia asta nu neaparat sa-l faca gelos. asa ca mai bine prefer sa stiu doar eu ce fac

#752 2008-10-14 20:30:00

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

despre ce se vb aici k nu mai inteleg nik....cine ce a facut ?......

..be the best ...fuck the rest smile))

#753 2008-10-14 20:31:39

andrulina
Addicted member

eu am raspuns la ce-a zis pink a spus ca vrea sa vada cum reactioneaza fostul ei prieten cand se va intalni cu altul se va cupla si se va culca cu altul

#754 2008-10-14 21:21:18

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

One.. nu ma mai gandesc, si in general mi-e bine, dar sunt unele momente cand simt ca efectiv nu mai pot, si atunci ma apuca dorul sa ma tina el in brate, sa fie ca la inceput, cand, (o spun si acum, dupa 2 ani, deci nu era doar o metafora pe vremea cand o simteam), daca ma tinea el in brate putea sa fie cutremur, razboaie, sfarsitul lumii afara, ca eu ma simteam in siguranta si aveam o liniste deplina acolo, la el in brate.
Si eu nu pot sa o iau asa, ca nu ma merita.. la mine in minte ideea, rezumatul.. e ca nu a fost sa fie...f**k destiny, stii? Ceva de genu..

Seno, am stiut intotdeauna ca nu putem fi amici, cel putin o perioada lunga.. eu nu pot nici sa-l vad, ma doare prea tare, ma da peste cap incredibil.. mi-e si groaza, sincer, sa ies in oras, si pana la magazin dupa tigari, ca m-as putea intalni cu el, si iar plansete, iar toate cele... S-a si intamplat asa o faza acum vreo saptamana.. Trebuia sa merg la facultate sa ma interesez de ceva, si am spus las, nu ma duc, ca sunt sanse sa ma intalnesc cu el (era posibil sa fie in zona). Si nu m-am dus. Eram prin oras, si, la un semafor, ghici cine da geamu jos? El. Deci nu am cum sa evit..
Imi trec imaginile prin minte cand povestesti de Craciun.. a fost cel mai oribil Craciun din viata mea.. sad nu am vrut brad, nu am vrut mancare gatita, nu am vrut televizor, nu am vrut nimic.. sad stateam si plangeam si voiam sa treaca cat mai repede.. sad As fi penibila daca as lasa sa fie inca un Craciun la fel.. La fel nu va mai fi, nu o sa stau, cum ziceai tu, cu genunchii la piept plangand fara aer.. dar nici un Craciun frumos nu va fi, de asta sunt sigura..

One, nu stiu in cazul tau, dar eu nu as putea sa il urasc, si nici nu vreau.. imi doresc sa vina vremea cand sa pot vorbi cu el cu drag, dar deocamdata nu pot, doare mult prea tare..
In ultimul timp s-au intamplat multe lucruri, care nu au legatura directa cu mine, inclusiv situatia cu tata lui Ale, si mi-am dat seama inca o data ca viata asta e prea scurta si iti trage atatea palme cand te astepti mai putin, incat e cea mai mare greseala pe care o putem face sa ne certam unii cu altii, sa ne umplem sufletul de ranchiuna..

Pink.. in momentul in care o sa poti sa fii cu altul si sa te culci cu el, nu te va mai interesa reactia fostului.. Si nu cred ca esti genul care poate sa se culce cu unul numai ca sa ii faca in ciuda altuia..

Si..ca incheiere.. haideti fetelor, ca a fost tare leo cu elodia episodul nush cat.. m-a facut sa rad smile

hjarta

#755 2008-10-14 21:29:35

skumpi
Vizitator

off Love... asa ca inchiere lol nu pleci asa`i ? neutral

#756 2008-10-14 21:31:01

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

de ce suntem noi femeile asa sensibile????oare de ce neutral

expect the worst , hope for the best!

#757 2008-10-14 22:12:30

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Cumplit de trist Loveable si la fel de trist e cum ma regasesc in cuvintele tale. Il iubesc atat de tare, incat iubesc faptul in sine ca nu e al meu, faptul ca n-o sa mai avem nesfarsitele seri unul langa altul, iubesc ca nu il mai vad zambind, iubesc tot ce nu am, dar tine de el. Dar cred, oricat de utopic poate suna, nu neaparat intr-un ideal, ci intr-o alta posibilitate. De a ma mai regasi pe mine insami. De a imi redescoperi o identitate pe care pana acum cateva zile o determina doar el. Dar nu putem, nu trebuie sa stagnam, sa reducem o existenta atat de complexa - oricat de cliseic suna - la altcineva, pentru ca pana la urma prin noi traim si pentru noi. Recunosc ca inca ma intreb de ce Dumnezeu a ales calea asta pentru mine si mi se pare tampit sa stau si sa accept cum nu o sa mai stiu niciodata cum e sa vezi prin prisma acelui " noi " atat de mult iubit si cum in momentele astea sunt doar " eu ".
Dar nici sa ne afundam in tristete nu e voie, nu trebuie, nu putem - asta e universal-valabil.
Capul sus !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#758 2008-10-14 22:25:15

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

gata,am incheiat-o cu el...o sa ramana cu ea...desi nu e fericit...life goes on wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#759 2008-10-14 22:32:01

OneOnly
Insomniac member

dap fetele,life goes on! with or better...without them wink

#760 2008-10-14 22:40:22

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si apropo...m-ati inteles gresit mai devreme...nu m-as culca cu altul doar ca sa il oftic pe el...si sunt absolut sigura ca in clipa in care ma voi culca cu altul,el nu va mai insemna mare lucru pt mine...si nu o sa ma duc sa ma laud la el...eu nu ma laud in general cu chestiile astea...dar probabil ma va intreba el...ca vad ca deja a inceput sa ma intrebe ce si cum...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.