homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-44

#818 2008-10-16 17:55:50

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: S'a terminat 2

si eu m-am gandit la faptul ca incepe sa se simta singur asa cum ma simteam si eu cand l-am cautat.nu mai vreau un stres in plus,am deja atatea pe cap.si nu am chef sa fiu data peste cap cand imi e lumea mai draga.

expect the worst , hope for the best!

#819 2008-10-16 18:09:04

skumpi
Vizitator

oana_ eu zic sa iti vezi de scoala acum pt ca asta`i prioritatea ta !
in timp vei vedea dak chiar te mai iubeste si te asteapta si nu se combina rpd cu vreo fufa...doar timpu o sa`ti spuna smile u pana atunci invata big_smile

pink si eu cred k el nu te iubeste suficient adika....nici nush dak se poate vorbi d iubire...cand iubesti pe cineva iubesti doar aceea persoana si nu iubesti mai mult sau mai putzin...doar iubesti !
iar faza ca nu poate sa`i spuna asa dintr`o data ca ea nu i`a gresit cu nik e cam expirata... adika nu ii da in cap... pur si simplu nu e neaparat ca doua persoane care sunt impreuna sa se iubeasca...inimii nu`i poti comanda iar dak el ar fi sigur de sentimentele lui si i`ar spune si ei asta nu cred ca tipa nu ar intelege !
asta ar trb sa`ti dea de gandit pt k aici se reflecta adevarata lui personalitate  wink
dak ar fi barbat s`ar desparti de aia frumos si ar fi cu tine....adika cum preferi sa`i faci rau persoanei care se presupune ca o iubesti decat unei tipe cu care esti de o luna doua ? `aide...sa fim seriosi !
mie acuma imi pare rau k ti`am tot zis sa insisti  roll  nu merita sa insisti !
pun pariu ca asa cum il vezi u de baiat bun si cuminte in orgoliu lui masculin acum e satisfacut la maxim  wink
da`l incolo si move on... ai nevoie de un barbat cu pantaloni  wink  care sa fie matur si sa fie in stare sa ia o decizie nu un copilash !
aaaa si nu mai crede ca tot ce zboara se mananca...nu conteaza vorbele...ci faptele...ori faptele lasa d dorit ! dak vine la tine asta nu inseamna ca vai ce te mai iubeste el...vine ca tipa e plecata si isi mai intretzine si el plictiseala !
sper k nu te`am suparat  roll  da eu asa vad lucrurile din tot ce ne povestesti u

#820 2008-10-16 18:24:51

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

oana nu stiu de ce am impresia ca tu in sufletul tau il mai vrei si inca mai tii la el...aca ai fi vrut sa nu-ti mai bati capul nici nu te mai gandeai ce sa faci si nu te interesa ca vrea el o sansa...daca chiar crezi ca asta e decizia ta si eu te sfatuiesc sa nu gandesti numai cu creierul cand vine vb de o decizie pt o relatie atunci treci mai departe si nu-i da nici lui sperante. spune-i clar ca nu mai vrei sa ramaneti in relatii amiabile.

#821 2008-10-16 18:30:18

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

skumpi a scris:

oana_ eu zic sa iti vezi de scoala acum pt ca asta`i prioritatea ta !
in timp vei vedea dak chiar te mai iubeste si te asteapta si nu se combina rpd cu vreo fufa...doar timpu o sa`ti spuna smile u pana atunci invata big_smile

pink si eu cred k el nu te iubeste suficient adika....nici nush dak se poate vorbi d iubire...cand iubesti pe cineva iubesti doar aceea persoana si nu iubesti mai mult sau mai putzin...doar iubesti !
iar faza ca nu poate sa`i spuna asa dintr`o data ca ea nu i`a gresit cu nik e cam expirata... adika nu ii da in cap... pur si simplu nu e neaparat ca doua persoane care sunt impreuna sa se iubeasca...inimii nu`i poti comanda iar dak el ar fi sigur de sentimentele lui si i`ar spune si ei asta nu cred ca tipa nu ar intelege !
asta ar trb sa`ti dea de gandit pt k aici se reflecta adevarata lui personalitate  wink
dak ar fi barbat s`ar desparti de aia frumos si ar fi cu tine....adika cum preferi sa`i faci rau persoanei care se presupune ca o iubesti decat unei tipe cu care esti de o luna doua ? `aide...sa fim seriosi !
mie acuma imi pare rau k ti`am tot zis sa insisti  roll  nu merita sa insisti !
pun pariu ca asa cum il vezi u de baiat bun si cuminte in orgoliu lui masculin acum e satisfacut la maxim  wink
da`l incolo si move on... ai nevoie de un barbat cu pantaloni  wink  care sa fie matur si sa fie in stare sa ia o decizie nu un copilash !
aaaa si nu mai crede ca tot ce zboara se mananca...nu conteaza vorbele...ci faptele...ori faptele lasa d dorit ! dak vine la tine asta nu inseamna ca vai ce te mai iubeste el...vine ca tipa e plecata si isi mai intretzine si el plictiseala !
sper k nu te`am suparat  roll  da eu asa vad lucrurile din tot ce ne povestesti u

nu m-ai suparat,skumpi...sunt constienta ca ai dreptate...sper sa ma lase in pace de tot de-acum inainte...sa ramana cu fufa lui...oricum o sa-si ia un sut in fund mai devreme sau mai tarziu wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#822 2008-10-16 20:08:17

_yohana_
Platinum member

andrulina a scris:

oana nu stiu de ce am impresia ca tu in sufletul tau il mai vrei si inca mai tii la el...aca ai fi vrut sa nu-ti mai bati capul nici nu te mai gandeai ce sa faci si nu te interesa ca vrea el o sansa...daca chiar crezi ca asta e decizia ta si eu te sfatuiesc sa nu gandesti numai cu creierul cand vine vb de o decizie pt o relatie atunci treci mai departe si nu-i da nici lui sperante. spune-i clar ca nu mai vrei sa ramaneti in relatii amiabile.

eu i-am zis clar ca nu mai vreau.nu i-am dat nicio speranata.mi-a zis sa ma mai gandesc si am zis ca nu am la ce sa ma gandesc.
sunt hotarata sa ca nu.sunt realista ca oricum nu avea niciun viitor relatia asta.mai bine se termina acum cand am inceput sa ma obisnuiesc asa.fara sa imi mai fac sperante sau planuri.

Publicitate

loading...

#823 2008-10-16 20:11:24

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

andrulina a scris:

pink_butterfly a scris:

de-aia nu imi inspira mie incredere relatiile la distanta...cel mai bine ajungi sa cunosti un om stand cu el zi de zi...si in cazul tau,oana,cred ca abia acum incepi sa-l cunosti cu adevarat...

gresit

chiar e gresit...  de 6 ani ai mei se vedeau doar in weekend si de fiecare data o faceau cu si mai mult drag si dor, ma refer la revedere tongue   se citea iubirea in ochii lor si in tot ceea ce faceau impreuna. 
poate pe adevaratele suflete pereche relatia la distanta ii apropie si mai mult, dorinta de revedere a persoanei dragi ii face sa treaca si mai usor peste perioada aceea de asteptare, iar intalnirea rupta din rai.   intr-o relatie la distanta loialitatea si increderea in partener, pe langa dragoste neconditionata fac posibila mentinerea relatiei, asa vad eu lucrurile smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#824 2008-10-16 20:21:14

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

daca au o perioada lunga in care sa se cunoasca personal si sa petreaca timp impreuna...normal ca asa e...eu nu zic acum ca daca dupa nu stiu cati ani de convietuire sau chiar de casnicie,unul dintre ei e nevoit sa plece sa munceasca in alt oras...celalalt trebuie sa-i dea papucii...
se pare ca nu prea ma fac inteleasa...o sa incerc sa fiu mai coerenta pe viitor wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#825 2008-10-17 01:00:08

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

deci m-a apucat acum o ciuda,o ura,de nu mai poooooot!!!
ii dasem permanently offline de knd a fost extrem de nesimtzit ultima oara pe mess si in noaptea asta nsh ce draq ,cine stie unde a umblat aiurea de a intrat la 12 jumate pemess,knd mane d la 6 are munk
si knd am intrat eu pe available,mi-a dat el offline(am verificat dak mai e pe un site),acuma vad k iar s-a bagat sa-l vad .
aaaaaaaaaah ce as vrea sa-l vad in genunchi in fata mea acumaaaa!!!sad sad sad

They can because they think they can.

#826 2008-10-17 14:42:08

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ieri m-am intalnit cu el.. intamplator..
nici nu mai conteaza de ce, nici nu mai conteaza cum.. stiu doar ca am plans pana in momentul in care ma uitam intr-un punct fix..curgeau lacrimile si atat.. simteam ca nu mai pot nici sa gandesc, nici sa plang, nici sa doara, nici sa-mi treaca.. simteam ca nu mai am putere nici sa respir..
ideea e ca trebuia sa ma duc cu bunica-mea la doctor neaparat ca avea programare.. si m-am luat frumos, m-am urcat in masina si m-am dus dupa ea.. eram super ametita, da am zis ca nah... mi se pare mie.. nu-i cine stie ce..
si cand am coborat din masina sa sun la poarta, nu m-am mai putut tine pe picioare efectiv, si am picat.. (prefer sa nu-i spun lesinat, desi au fost cateva secunde bune in care nu stiu ce s-a intamplat).. cand m-am dezmeticit era baiatu care sta la ea in gazda.. nu stia ce sa imi faca.. eram "atarnata" la el in brate.. pe maini..
norooooc ca a deschis el poarta, si ca bunica-mea era la baie.. l-am rugat super frumos sa nu cumva sa ii spuna lu bunica-mea..
da` ma gandesc acum daca ar fi deschis ea.. pai cred ca facea infarc instant.. Doamne fereste!

si de fapt...intrebarea mea, putin retorica, fiindca ca nu cred ca poate cineva sa-mi spuna, e.. unde e limita suferintei si a durerii? pana cand si pana unde poate sa doara?

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-17 14:43:33)

hjarta

#827 2008-10-17 15:00:30

OneOnly
Insomniac member

neutral Love,stop it!
nu te mai tortura!
deci e f grav ca ai ajuns sa pici din picioare din cauza lui!!!
vezi f bine ca nu ii pasa,si continua sa te trateze cum are el chef desi vede f bine cat de mult suferi.cat sadism la astia doamneee neutral
daca dupa atata timp tot te face sa suferi,si inca tot mai mult,da-l draq!nu te distruge din cauza lui!
nu merita!
n-am putut sa dorm deloc azi noapte si ma apucase si pe mine bocitul azi dimineata ca o proasta ce sunt,dar mi-am dat seama de multe chestii,am vb si cu Sonne Ale si am realizat k e o prostie si k sufar mult prea mult pt un nenorocit care nu da 2 bani pe lacrimile mele cand sunt lucruri cu adevarat importante pe lumea asta.
nah..n-avem parte de dragoste si pt ea nu suntem in stare de nimic,ne tocam nervii pt cate un nesimtzit.nu se mai poate asa k ne facem rau doar noua!ei n-au nici o remuscare vezi bine!da,stiu k dragostea te face sa zbori,sa bla bla,am visat si eu si-am plans dar nu rezolv nimic,nu mi se pune pe tava dak disper eu. dak nu e sa fie,decat sa te cufunzi in abiss sa-ti faci praf si sanatate si nervi si tot ce ai .frumos,mai bine bafta!
haaaaida gata si tu cu plansul si cu chinul ca ne suparam,daa? punish punish
puss iubita mea

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-17 15:01:32)

#828 2008-10-17 15:12:12

Loveable
Diamond member

dar eu mi-am dat seama de mult ca nu rezolv nimic plangand..
nu o fac intentionat! nu am plans intentionat.. ba chiar ma abtin cat pot, macaaaar in fata lui.. dar efectiv stau, vorbesc, pot sa si zambesc eventual, cu gura, cu ochii, cu fatza... si lacrimile curg involuntar.. eu asa ceva nu am mai patit..
ce sa fac? nu vreau sa plang, nu vreau sa sufar, nu vreau sa imi pese.. nu le fac voit..

hjarta

#829 2008-10-17 15:14:56

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

revin cu intrebarea: Mai pleci cu bursa sau nu?
puss

Dance like nobody is watchin....

#830 2008-10-17 15:16:29

Loveable
Diamond member

nu plec.. daca plecam, trebuia sa plec cel tarziu duminica trecuta.
oricum, nu-mi pare rau.. e mai bine asa
puss

hjarta

#831 2008-10-17 15:19:29

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nu pot sa cred love ce pov u aici ....deci pur si simplu baiatu asta te-a distrus ..asa ceva nu se poate continua ...pai te imbolnavesti pt ce ....pt cine ....de ce ...????

..be the best ...fuck the rest smile))

#832 2008-10-17 15:22:52

_yohana_
Platinum member

love sa dea Dz sa nu iti para ca nu ai plecat.ai grjia de tine.nu te mai gandi la el.vrei sa te distrugi complet?spune-i foarte clar sa te lase in face ca iti face rau.
se pare ca eu am trecut usor peste tot,sper sa nu ma intoarca durerile sau ceva neutral

#833 2008-10-17 16:08:51

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

love, mi se rupe sufletul sad  ce-ti face omul ala... sad   la un psiholog ai incercat sa mergi?  te rog, nu e o rusine, fa-o! te va linisti, uite la seno smile  she did it, she's better smile   stai inconjurata de oameni veseli, care sa te scoata din starea asta, iesi, fa-ti prieteni noi, iesiii!!! te pup

There ain't no sunshine now that he's gone

#834 2008-10-17 16:18:37

OneOnly
Insomniac member

Love,plansul nu vine pt ca vrei,nimeni nu vrea sa planga.iti vine sa plangi cand se aduna prea multe si nu mai te poti abtine.
tin minte cum am izbucnit eu in plans in fata lui,eu care nu plang de fel decat f rar,si m-au vazut 2-3 prsoane plangand in toata viata mea neutral
stiu ca nu le faci voit,dar trebuie sa le opresti cumva.e ceva involuntar stiu,te apuca si te dai peste cap cum iit revii putin.
dar trebuie sa fii puternica si sa opresti atacurile astea negative sa-ti faca rau.
eu ti-am mai zis,schimba-ti nr de tel,si orice altceva unde te-ar putea contacta.asa cum vezi un semn de la el te superi iar.
si nu mai sta cu el de vorba dak te intalnesti pe strada,treci mai depart si ignora-l.altfel intalnirile vezi cat de urat se termina pt tine sad

#835 2008-10-17 16:46:47

skumpi
Vizitator

da...love si eu vroiam sa`ti zic sa incerci un psiholog... poate poate te ajuta !

#836 2008-10-17 17:08:56

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

acum vreo jumatate de an iubitul meu mi-a zis k vrea sa ne despartim...mi-a zis multe lucruri atunci care ulterior am aflat de la el k nu erau adevarate si k erau menite sa ma faca sa sufar mai putin si sa accept mai usor...mi-a zis k el nu face fata distantei, ca nu rezista 3 ani asa (eu la bucuresti, el la galati)...am stat o noapte despartiti, a doua zi eram terminata din toate punctele de vedere...pe la pranz am vb si ne-am impacat ... seara am plecat in galati...in seara aia stateam langa el si plangeam..stiam ca totul o sa fie bine, ca ne impacasem, ca e langa mine...si nu reuseam sa ma opresc...si acumimi dau lacrimile daca ma gandesc desi mai e putin si implinim un an impreuna...

love stiu k nu se compara nici pe departe ce am scris eu mai sus dar lasa lacrimilesa curga cand simti nevoia, nu incerca sa le reprimi....

saptamana trecuta m-am intalnit cu fostul, singurul om pe care pot spune k il urasc si caruia as vrea sa i se intample toatete relele din lumea asta. L-am vazut dupa 1 an de zile si mi s-a facut rau de la stomac, exact k fluturasii pe care ii simti atunci cand esti indragostita, numai k de data asta au fost neplacuti...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.