homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-47

#875 2008-10-17 19:15:21

skumpi
Vizitator

Re: S'a terminat 2

love sa nu tzi se mai para....
stiu k si seno mergea si zicea k o ajutat`o ... cat d cat
incercarea moarte n`are smile
eu si maine m`as duce la psiholog lol atata k n`am bani big_smile

#876 2008-10-17 19:17:14

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

si eu m0as duce sa vad daca ajuta,da e scump hmm

They can because they think they can.

#877 2008-10-17 19:19:12

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

prietena cea mai buna a lu mama e psiholog.. si e o super dulce... si nu i-ar spune lu mama ce vb cu ea... dar nu pot sa-i spun ei asa ceva..
adica, ea e prietena.. si eu nu plang si nu ma plang de fata cu prietenii...
si noah...
si la ce psiho sa ma duc? pe toti ii stie mama...  roll
si plus daca ma duc ce-i zic? buna ziua... am venit sa va povestesc ce fara suflet pot fi unii in lumea asta lol

hjarta

#878 2008-10-17 19:19:49

skumpi
Vizitator

bine One...la tine e altceva...
in schimb la ea dureaza d atata vre,me...dureaza si dureaza` d asta am zis`
e scump da...e nevoie 12-15 sedinte ... sedinta e cam 1 milion smile

#879 2008-10-17 19:21:33

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

prietena cea mai buna a lu mama e psiholog.. si e o super dulce... si nu i-ar spune lu mama ce vb cu ea... dar nu pot sa-i spun ei asa ceva..
adica, ea e prietena.. si eu nu plang si nu ma plang de fata cu prietenii...
si noah...
si la ce psiho sa ma duc? pe toti ii stie mama...  roll
si plus daca ma duc ce-i zic? buna ziua... am venit sa va povestesc ce fara suflet pot fi unii in lumea asta lol

stai asa`
prietena mamei tale nu e o solutie...nu e bine sa mergi la cunostiinte la psiholog pt ca devin subiectivi

poate mama ta sa`i stie pe toti...ce vb u cu psihologu e CONFIDENTIAL... cred ca nici macar nu are voie sa spuna k esti client de`al ei  wink

asta s afie pb cea mai mare...ce sa`i spui...eh ce sa`i spui...k ai o pb care te depaseste si nu mai sti ce sa faci...si d acolo conduce ea discutia smile

Publicitate

loading...

#880 2008-10-17 19:22:50

Loveable
Diamond member

pe banii pe care i-am dat in ultimu timp pe niste haine care si acum au eticheta pe ele lol numa din ideea de hai sa`mi ridic moralu la cumparaturi, mai bine ma duc la psiholog lol ala imi ridica mai bine moralul poate..

repeeeeet: mi-am luat laptop azi...ar trebui sa ma bucur, nu? ca mi-l doresc de ceva vreme..

hjarta

#881 2008-10-17 19:24:39

Loveable
Diamond member

skumpi a scris:

ce vb u cu psihologu e CONFIDENTIAL... cred ca nici macar nu are voie sa spuna k esti client de`al ei  wink

sa fim seriosi.. smile

hjarta

#882 2008-10-17 19:25:12

skumpi
Vizitator

daaaaaaaa
bucurateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa ne bucuram cu totiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  drink

#883 2008-10-17 19:27:07

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

skumpi a scris:

ce vb u cu psihologu e CONFIDENTIAL... cred ca nici macar nu are voie sa spuna k esti client de`al ei  wink

sa fim seriosi.. smile

buey asa zice codu deontologic al profesiei d psiholog  smoke2 ...oricum nu cred k o sa o sune pe maica`ta sa`i spuna...stii o venit fiica`ta la mine ...ii aberant...da la urma urmei ce are dak mergi la psiholog ... ce o intereseaza pe maica`ta ?
si nu cred ca acuma cunoaste toti psihologii din Timisoara....sa fim seriosi
vai vai...cate scuze cauti u smile

#884 2008-10-17 19:29:56

Loveable
Diamond member

poi nu-i cunoaste pe toti... da fac ca la antinconceptionale...
prefer sa ma duc la unu bun pe care-l cunoaste mama, decat la unu prost, nu?
cu riscu sa se repete faza:
mama: ceau
medicu de planning: ceau
eu: buna ziua
mama: hm, voi va stiti? faceti cunostinta... fiica-mea, domnu doctoru zabos..
el: smile ah, ne stim
rotfl bine aia o fost funny si faina faza...

hjarta

#885 2008-10-17 19:31:23

skumpi
Vizitator

pai atunci mergi la unu bun care`l cunoaste mama
a merge la psiholog nu`i o rushine
desi la noi...inca ... unii considera asa...cei incuiati...ca nu`i pot numi altfel...e o dif mare intre psiholog si psihiatru da nah forgetit sa nu avem asteptari ca sa nu fim dezamagiti rotfl

#886 2008-10-17 19:32:20

Loveable
Diamond member

wai si cum ce o intere pe ea?
ea crede ca totu ii bine, ca eu is happy, ca viata mea e frumoasa...cel putin cat pot sa ma prefac in fata ei.. nu vreau sa-si dea seama..
si lasa-ma cu codu deontologic tongue ca la o cafea intr-o seara cu o prietena care te roaga, bai, tre sa stiu ce probleme are fiica-mea, sa stiu cum pot sa o ajut, nu mai poti tu de codu deontologic..

hjarta

#887 2008-10-17 19:35:12

skumpi
Vizitator

bun...asa da...k deh...esti psiholog si mergi acasa te mai scapi una alta la sot tongue
dar ma refer asa...ca doar nu o sa o sune pe maica`ta sa`i dea raportu...asta`i clar ! ar trb sa fie o tampita ... si o neprofesionista wink

f rau ca mama ta crede ca tu esti ok... si de fapt u esti praf neutral
mno si dak afla k te`ai dus la spiholog....what ? esti majora poti sa faci ce vrei...aiaiaiiaiai
da ti`am zis...ia`ti gandu k o sa o sune respectiva pe maica`ta sa`i spuna asa ceva k nu o sa se intample ... eu `nam mai auzit d asa ceva lol

#888 2008-10-17 19:36:44

Loveable
Diamond member

smile adica? la ce te referi prin diferenta?
in afara de faptu ca psiho se ocupa de psihic si noah prin metode chestii si nu prescrie medicamente, si psihiatru e medic in toata regula..
(vorba lu' prietena asta a lu mama: psihologu se ocupa de soft, psihiatru se ocupa de hard lol ..ca la calculatoare)

hjarta

#889 2008-10-17 19:56:06

skumpi
Vizitator

smile
scumpa nu asta e diferenta` si psihologul poate sa ajunga doctor... adika psiholog e forma cea mai simpla ...
psiholog-> teraput-> doctor psiholog in momentu in care isi da doctoratu in psihologie iar psihiatru nu face faculta d psiho lol face facultatea d medicina

psihiatru se ocupa cu bolile mentala , adica cu un pacient bolnav...ori psihologul se ocupa cu clienti cu diferite probleme pe care nu le poate depasi singur ... deci nu le putem numi boli
ce au ele 2 in comun... omu smile
un psihiatru nu poate sa consilieze, sa faca terapie asa cum un psiholog nu poate sa puna diagnosticuri ...
astea`s diferentele mari smile

#890 2008-10-17 19:59:16

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

psihologia se ocupa cu studiul omului in toate ipostazele sale (individ, grup, masa), atat omul normal cat si cel bolnav pe cand psihiatria se ocupa doar de omul cu probleme emotionale, comportamentale etc.psihiatria se ocupa doar de omul bolnav.
Oamenii care apeleaza la psiholog sau la psihiatru nu sunt neaparat "nebuni", nu sunt bolnavi; ei au o problema mai mica ori mai mare, o apasare, o framantare. Psihiatrul, fiind de formatie medicala, are tendinta sa dea o solutie care poate fi buna sau rea. Psihologul incearca sa-l asculte, sa-l inteleaga si sa impartaseasca problema cu el, fiind mai putin orientat spre rezolvare, conform constructiei sale profesionale.
Psihologul trateaza prin sfatuire, prin cuvant. In timp ce psihiatrul dispune de doua instrumente: psihoterapia si psihofarmacologia.

#891 2008-10-17 20:01:21

Loveable
Diamond member

da, stiam astea, chiar daca eu am explicat altfel..la starea de acum, numa sa explic coerent ceva nu-s in stare..
intrebam la ce te referi...aaaaaaaa...am recitit... te refereai ca aia cred ca daca mergi la psiholog, e ca si cum ai merge la psihiatru = ai o boala psihica..

hjarta

#892 2008-10-17 20:02:42

skumpi
Vizitator

daaaaaaaaaaaaaa  dumbom
si asta pt ca psihologia e o stiinta mai noua... si oamenii inca nu fac diferenta... d asta am zis k nu`i rushine sa mergi la psiholog...eu m`as duce din placere...numa asa sa`mi zica una alta big_smile

#893 2008-10-17 20:02:49

Loveable
Diamond member

da totusi... eu vreau la psihiatru lol sa-mi dea ceva medicamente.. ca restu...stiu si eu ce ar trebui sa fac si nu fac tongue

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.