homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-5

#77 2008-10-03 18:27:07

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: S'a terminat 2

pe mine cel mai mult ma doare acum faptul ca nu a zis nimic atunci cand eu am zis ca s-a terminat.imi dovedeste ca nu i-a pasat.

expect the worst , hope for the best!

#78 2008-10-03 18:27:17

persifona
Vizitator

Of heimdall, nu stiu ce n-as da sa ne impacam. Mi-e frica tare, ca si daca si-ar da seama ca a gresit, nu ar recunoaste, orgoliul e mai important si nu inteleg de ce nici sa ma pici cu ceara.

#79 2008-10-03 18:27:26

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

uofff persi, incearca sa te gandesti ca nu merita, daca face una ca asta...incearca sa ..nici nu stiu...nu pot sa cred ca vi se intampla voua asta
daca ai nevoie sa iesim la o barfa vreodata sa dai un semn kram

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#80 2008-10-03 18:28:28

skumpi
Vizitator

offf persi...asa am fost si eu cand m`am certat atunci cu iubi...la pamant...nu puteam sa cred ca tocmai el ma face sa sufar asa...noi sufeream din psrotie...orgolii neutral
asa faceam si eu acuma cantam...acuma plangeam in hohote cu capu`n perna neutral

dc nu incerci u sa vb cu el ?sa`l cautzi u...cred ca si lui ii e greu si sufera ca tine sad

#81 2008-10-03 18:29:06

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

oana_ a scris:

pe mine cel mai mult ma doare acum faptul ca nu a zis nimic atunci cand eu am zis ca s-a terminat.imi dovedeste ca nu i-a pasat.

off oana..incepe sa-ti para rau ca te-ai desp de el?

Publicitate

loading...

#82 2008-10-03 18:29:26

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

oana...era clar k relatia nu mai merge...poate asta astepta si el...dar te`a lasat sa pui u capat ca sa fie el victima neutral

#83 2008-10-03 18:29:51

persifona
Vizitator

andrulina a scris:

dar n-ai icnercat sa-l cauti sa vb cu el?

Cate n-am vorbit ieri, am stat impreuna vreo 5 ore jumate, am plans de m-am spart, am zis sa ne mai dea o sansa, sa facem ceva, nu ne-am certat urat, nu ne-am inselat, nu nimic, nu pot sa cred ca am fost atat de rea cu el incat sa nu mai merit o sansa, nu inteleg cum de prefera sa renunte la ceva atat de frumos din cauza unei perioade mai naspa sad

#84 2008-10-03 18:30:19

_yohana_
Platinum member

mereu a facut pe victima.in orice situatie

#85 2008-10-03 18:31:11

skumpi
Vizitator

persifona a scris:

andrulina a scris:

dar n-ai icnercat sa-l cauti sa vb cu el?

Cate n-am vorbit ieri, am stat impreuna vreo 5 ore jumate, am plans de m-am spart, am zis sa ne mai dea o sansa, sa facem ceva, nu ne-am certat urat, nu ne-am inselat, nu nimic, nu pot sa cred ca am fost atat de rea cu el incat sa nu mai merit o sansa, nu inteleg cum de prefera sa renunte la ceva atat de frumos din cauza unei perioade mai naspa sad

neutral

#86 2008-10-03 18:32:20

persifona
Vizitator

skumpi a scris:

dc nu incerci u sa vb cu el ?sa`l cautzi u...cred ca si lui ii e greu si sufera ca tine sad

Ce sa mai fac skumpi, ce sa mai fac? grater mai multe decat i-am zis ieri nu mai am ce sa-i zic, nu vreau sa accept, nu pot! Dar nu vreau nici sa-l stresez si mai tare sa il indepartez. Nu stiu ce sa ma mai fac, sunt atat de debusolata sad

#87 2008-10-03 18:32:24

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

ei vezi...
ai spus k nu`l mai iubi...acum crezi k ai facut o greseala ? nustiu

#88 2008-10-03 18:32:36

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

poate are el o perioada mai naspa si asa a reactionat acum...dar dupa o vreme bat pariu ca o sa te caute. asa fac toti

#89 2008-10-03 18:33:36

skumpi
Vizitator

persifona a scris:

skumpi a scris:

Ce sa mai fac skumpi, ce sa mai fac? grater mai multe decat i-am zis ieri nu mai am ce sa-i zic, nu vreau sa accept, nu pot! Dar nu vreau nici sa-l stresez si mai tare sa il indepartez. Nu stiu ce sa ma mai fac, sunt atat de debusolata sad

da....am citit mai sus...am crezut ca nu ati mai vorbit...
persi da care`i motivu real ? nu se poate ca d la faza aia sa va despartiti ? ceva mai grav trebuia sa se fi intamplat...  sad

#90 2008-10-03 18:33:57

persifona
Vizitator

Anka_Lala a scris:

uofff persi, incearca sa te gandesti ca nu merita, daca face una ca asta...incearca sa ..nici nu stiu...nu pot sa cred ca vi se intampla voua asta
daca ai nevoie sa iesim la o barfa vreodata sa dai un semn kram

Nici eu nu pot sa cred, Anka. Nimanui nu-i vine sa creada, de la ai mei, prieteni apropiati, voi, nu stiu.. nu stiu cine poate sa inteleaga grater
Si iti multumesc pentru faza cu iesitu, cu siguranta o sa iesim, trebuie sa-mi ocup timpul pentru ca acasa nu fac decat sa plang de cand ajung in casa pana ma culc si apoi de cum m-am trezit pana ies grater

#91 2008-10-03 18:34:08

_yohana_
Platinum member

skumpi a scris:

oana_ a scris:

ei vezi...

nu cred pt ca am vazut ce a facut dupa si nu imi pare rau.mi-a dem k nu are minte si n-am nevoie de asa ceva.
mi-e aiurea ca nu am cu cine sa ies...sad

#92 2008-10-03 18:34:09

skumpi
Vizitator

andrulina a scris:

poate are el o perioada mai naspa si asa a reactionat acum...dar dupa o vreme bat pariu ca o sa te caute. asa fac toti

tummenupp  ascult`o pe andrutza ca e medium

#93 2008-10-03 18:35:01

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

skumpi a scris:

oana_ a scris:

ei vezi...

nu cred pt ca am vazut ce a facut dupa si nu imi pare rau.mi-a dem k nu are minte si n-am nevoie de asa ceva.
mi-e aiurea ca nu am cu cine sa ies...sad

pai asta tzi`e pb ta
n`ai o prietena? uhn amic ? o verisoara ? mergi in vizita la o matusa...nu sta...

#94 2008-10-03 18:35:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Persi, nu vreau sa pun paie pe foc, dar daca nu vrea sa auda sub nici o forma de impacare, poate ca i s-a ivit vreo perspectiva mai interesanta... nu zic ca ar fi cu ea, dar ii place sa creada ca ar putea sad

#95 2008-10-03 18:37:10

_yohana_
Platinum member

prietena mea e iubita prietenului lui....varam'ea care sta la 10 m de mine e la facultate,vine maine sad varmiu iese cu amicii lui si parca nu as iesi eu singura fata cu ei ...uof .maine merg la cineva sa imi dea tot dupa ce a invatat el si ma apuc de inv,o sa am ocupatie lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.