homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-56

#1046 2008-11-06 21:56:39

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: S'a terminat 2

skumpi a scris:

ale...cum ai zis u...lui nu`i arde de astea acum...nu cred ca ar accepta forgetit stii cum e...primu pas e sa recunosti ca exista o pb...ori el nu vede nici o pb ... asa ca.... slabe sanse sa se lege ceva d el

exact... buba is eu... ca am refuzat sa vb cu el si nu i-am dat explicatie pt niciuna din acuzatii... eram obosita sa tot repet neutral  dar nu e atat de prost sa nu isi dea seama cand si unde greseste, doar ca nu ma iubeste atat incat sa lupte pt noi si punct... n-are rost sa ma mai mint. !!-i, cand iubesti, muti si muntii din loc

There ain't no sunshine now that he's gone

#1047 2008-11-06 21:57:08

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ale, nu ai fost pe faza cand am postat eu ceva ce acum am sters..
exact asta ziceam...azi.. ca daca as fi insemnat ceva pt el facea ceva...orice..sa ne fie bine..
in fine..
referitor la ce a zis psiho...eu nu cred chestia aia cu iubesti pt ca iubesti.. pai asa ar insemna sa nu mai treci peste, sa nu mai uiti niciodata.. orice ti-ar face si orice s-ar intampla tu sa iubesti... oriunde ar fi si oricati ani nu l-ai vedea tu sa iubesti.. nu e asa..

hjarta

#1048 2008-11-06 21:58:49

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

si mie mi se pare o aberatie...pai tocmai pt felul in care este un om te indragoostesti de el.pt ca e frumos,bun,iubitor etc neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1049 2008-11-06 22:02:37

SonneAle
Addicted member

poate... o fi vrut sa ma testeze... sa vada daca vn cu contraargumente... nush.
mi-a zis printre altele ca sunt introvertita neutral  am exclamat razand ca la asa ceva chiar nu ma asteptam neutral   whatever... plm... trec acum printr-o perioada mai naspa neutral dar na... nu-s asa de felul meu, nu sunt inchisa, ba dimpotriva, as zice neutral
vad eu next time.... imi pregatesc si niste teste rotfl

#1050 2008-11-06 22:03:04

skumpi
Vizitator

da....ala e idealu d iubire da nu cred ca cineva in ziua d azi iubeste asa...fara sa primeasca nik in schimb...ca doar aia e iubirea absoluta ...

sa ne mai zici ale ce mai zice big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#1051 2008-11-06 22:10:11

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

e si nu e asa. iubesti pentru ca il vezi frumos, desi poate nu e, crezi ca e bun si de fapt nu e ( asta o descoperi mai tarziu ) ti se pare ca primesti ceva in schimb dar, de fapt, te minti singur si doar astepti momentul in care va realiza ca existi langa el si ca-l iubesti....am senzatia ca noi inventam iubirea absoluta aproape in fiecare relatie

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1052 2008-11-06 22:12:49

skumpi
Vizitator

eu zic mai bine sa nu ne tot gandim atata lol la urma urmei fiecare iubeste in felu lui....nu iubim la fel... iar tema iubirii ii una prea complexa...cate teorii sunt legate de ea atatea is si combatute lol

#1053 2008-11-06 22:14:25

fallen_angel
Insomniac member

:f?rv?nad:

#1054 2008-11-06 22:15:26

skumpi
Vizitator

ce`i Andra ?

#1055 2008-11-06 22:18:10

SonneAle
Addicted member

indeed neutral   ma... sper s-ajung s ail vad ca pe un amic si sa tinem macar la relatia aia smile  stiu ca multe cupluri au continuat ca amici si le este bine... vreau si eu... sa stiu ce face, ca ii e bine, ca plm sad

#1056 2008-11-06 22:18:21

fallen_angel
Insomniac member

mi se pare aiurea ce a scris lucia....daca dupa un timp nu mai este bun si bla bla...cel de care te-ai indragostit atunci de ce l-ai mai iubi?cu atat mai mult cu cat el nu te-ar baga in seama cum scria ea.Sorry,dar mi se pare o aberatie

#1057 2008-11-06 22:19:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

bine, eu stiam ca-i rau si ca are burta si ca sforaie, si tot l-am iubit rotfl deci o avea pe undeva dreptate psiho asta..
(bine, stiu oricum ca asa se zice de iubirea aia..neconditionata)
si referitor la introvertire..poate erai asa si ca era mama ta acolo..

hjarta

#1058 2008-11-06 22:21:45

lucia05
Insomniac member

pare aberant, dar e vorba de singuratatea in doi, asta poate sa si sune aberant dar exista si este foarte reala si daca ai citit cu atentie mai sunt vreo 2-3 situatii similare pe aici...incepe cu un mic egoism din partea lui, cu reactii din partea ei si aici se ajunge....crede-ma ca stiu ce vorbesc si nu iti doresc sa ajungi sa traiesti sentimentul. e mult mai usor sa fi singur de la inceput decat sa ajungi sa fi singur in 2.

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1059 2008-11-06 22:24:06

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

bine, eu stiam ca-i rau si ca are burta si ca sforaie, si tot l-am iubit rotfl deci o avea pe undeva dreptate psiho asta..
(bine, stiu oricum ca asa se zice de iubirea aia..neconditionata)
si referitor la introvertire..poate erai asa si ca era mama ta acolo..

ale.,..poate chiar esti introvertita... poate u te consideri extrovertita ca esti sociabila si etc dar nu se rezuma la asta... ori dak el ti`a zis asa din prima inseamna k o vazut el ceva acolo....si introvertit nu inseamna timid

#1060 2008-11-06 22:26:39

lucia05
Insomniac member

skumpi stie! applause

#1061 2008-11-06 22:27:11

skumpi
Vizitator

tongue

#1062 2008-11-06 22:27:30

SonneAle
Addicted member

stiu, skumpi... o sa mai vb cu el, oi vedea atunci... pana la urma e human, plm neutral

#1063 2008-11-06 22:29:51

fallen_angel
Insomniac member

lucia05 a scris:

pare aberant, dar e vorba de singuratatea in doi, asta poate sa si sune aberant dar exista si este foarte reala si daca ai citit cu atentie mai sunt vreo 2-3 situatii similare pe aici...incepe cu un mic egoism din partea lui, cu reactii din partea ei si aici se ajunge....crede-ma ca stiu ce vorbesc si nu iti doresc sa ajungi sa traiesti sentimentul. e mult mai usor sa fi singur de la inceput decat sa ajungi sa fi singur in 2.

daca se ajunge in situatia asta nu vad de ce cei 2 ar mai ramane impreuna.Nu stiu,poate nu pot eu sa concep pt ca sunt ffff fericita cu sotul meu si nu am cunoscut alta stare,dar atata timp cat exista iubire(din ambele parti) nu ai cum sa te simti singur.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-11-06 22:30:24)

#1064 2008-11-06 22:32:11

skumpi
Vizitator

Ale...eu is sigura ca o sa te ajute si nu neaparat in dragoste
....deja dupa prima sedinta ai ajuns sa`ti pui intrebari...e un lucru bun wink f bun
dupa cateva sedinte el o sa aiba clar o parere formata despre tine din chestii subtile... vezi ca ai zis k nu ai vrut sa pove despre love...ei si cum te`a facut sa zici una alta big_smile ... si o sa faca in asa fel incat sa te faca sa iti dai u singurica seama de toate...ca doar asta e rolu lui... wink
puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.