homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-57

#1065 2008-11-06 22:37:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: S'a terminat 2

vreau si io psiho sad
chiar si numa de dragu de a vb cu el..

hjarta

#1066 2008-11-06 22:41:59

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

skumpi, iar ai dreptate
Ale, un psiholog te poate ajuta foarte mult in primul rand sa te descoperi pe tine si asta inseamna foarte mult! In plus, din pacate, in viata ta au fost niste evenimente si nimeni nu poate fi atat de tare incat sa nu fie afectat iar in momente din astea chiar ai nevoie de sprijin din partea cuiva care se pricepe, altfel te poti trezi peste ani cu cine stie ce probleme...Si fara suparare, tu deja faci o greseala pe care un psiholog te poate ajuta sa o constientizezi, sa intelegi de ce o faci si automat sa o eviti. Ma refer la ce ai spus mai sus: ca nu mai e bunicul , tatal tau si l-ai fi vrut cel putin pe el. Incerci sa inlocuiesti figurile paterne si s-ar putea sa fi dispusa sa inlocuiesti nu tocmai cu cel mai bun "element" si sa te complaci in situatia asta numai de teama de a nu le pierde. Ai "sansa" cu temerile astea sa nu traiesti exact viata pe care ai merita-o!
Mai, Ale, sa stii ca nu te dadacesc, cand citesc ce am scris imi vine sa imi dau palme! rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1067 2008-11-06 22:43:01

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

vreau si io psiho sad
chiar si numa de dragu de a vb cu el..

de cand tot iti zic sa mergi ?  :f?rbannad:  nu ca nush`ce...ca nush`cum ca bla bla  :f?rbannad:

#1068 2008-11-06 22:44:39

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

skumpi, el mi-a zis ca a venit la noi in calitate de amic, nicidecum pt consiliere... cum am crezut eu neutral  neutral in fine, aici m-am facut de kko, in opinia mea rotfl ca eu i-am zis ca de aia a venit neutral plm neutral whatever neutral  si da... voiam sa vb cu el de toate... despre orice, despre mine

There ain't no sunshine now that he's gone

#1069 2008-11-06 22:44:51

skumpi
Vizitator

unde`i postu cu bunicu si tatal tau ? yikes

Publicitate

loading...

#1070 2008-11-06 22:45:10

lucia05
Insomniac member

la modul cel mai serios, eu cred ca nimanui nu i-ar strica niste sedinte la psiholog si aici ma refer la un psihanalist...poate fi o experienta interesanta desi nu ai cum sa o consideri doar atat

postul nr. 1056, skumpi

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-06 22:46:37)

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1071 2008-11-06 22:46:16

skumpi
Vizitator

SonneAle a scris:

skumpi, el mi-a zis ca a venit la noi in calitate de amic, nicidecum pt consiliere... cum am crezut eu neutral  neutral in fine, aici m-am facut de kko, in opinia mea rotfl ca eu i-am zis ca de aia a venit neutral plm neutral whatever neutral  si da... voiam sa vb cu el de toate... despre orice, despre mine

eh o fi zis asa ca sa nu`l considerati, sau cel putin tu, pe cineva pus sus...intelegi ? sa nu fi inhibata ca multi se inhiba mai tare cand e vorba d psihologul... ma refer la cei care nu merg din proprie initiativa
fie cum o fi...amic consilier...ii psiholog prima data lol

#1072 2008-11-06 22:48:05

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

offtopic skumpi tu in ce an esti la psihologie? te pricepi la psihologia copilului?
oare crys?
copilul asta al meu devine f greu de controlat....e copil unic,rasfatat si egoist si incepe sa aibe si iesiri in public ..nu stiu ce s amai fac

#1073 2008-11-06 22:48:15

skumpi
Vizitator

lucia05 a scris:

la modul cel mai serios, eu cred ca nimanui nu i-ar strica niste sedinte la psiholog si aici ma refer la un psihanalist...poate fi o experienta interesanta desi nu ai cum sa o consideri doar atat

moama lucia tu stii cum m`as duce eu la psiholog ? cu 100 pe ora lol vorba vine...
eu m`as duce mai mult sa`l vad cum abordeaza lol ii drept da si pt nush...o analizare big_smile pur si simplu sa vorbesti ca un om care vede altfel lucrurile ca si tine si se mai si pricepe
eu am zis....ar fi super daca s`ar baga o lege prin care fiecare familie sa aiba propriu spiholog...asa cum exista dr. d famiulie sa exista si psiho d familie... da cam visez, nu ? lol

#1074 2008-11-06 22:51:59

Loveable
Diamond member

lucia...tu prea multe adevaruri ne zici aici smile si nu`i bine, ca pe mine cel putin ma pune pe ganduri..
skumpi , m-as duce, da .. nush mi naspa asa.. nush unde, unsh cum..

hjarta

#1075 2008-11-06 22:52:20

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Eu nu m-as duce nici sa ma bati  lol   si la doctori ma duc numai daca chiar vad k nu mai trece problema respectiva...si stiu k doctorii nu mananca big_smile

Ce nu te doboara te face mai puternic

#1076 2008-11-06 22:52:22

lucia05
Insomniac member

skumpi, din cate stiu eu, daca ai vrea sa practici ca psihanalist, timp de 3 ani de zile va trebui sa faci tu sedinte de psihoterapie....asa ca ti se va implini visul lol si ai fi uimita de cat de putin vorbeste un psihanalist in timpul sedintelor...

#1077 2008-11-06 22:52:44

skumpi
Vizitator

claudia78 a scris:

offtopic skumpi tu in ce an esti la psihologie? te pricepi la psihologia copilului?
oare crys?
copilul asta al meu devine f greu de controlat....e copil unic,rasfatat si egoist si incepe sa aibe si iesiri in public ..nu stiu ce s amai fac

clau eu sunt abia anu 2 ....crys e mai mare...stie mai multe...
faptu ca e singur la parinti intr`adevar il afce mai egosit din pacate... incearca sa stai de vorba frumos cu el...sa`i spui " uite Robert ce ai facut tu nu a fost tocmai frumos si mami s`a simtit rau din cauza asta... poate pe viitor o sa incerci sa nu mai faci asta...
bine nu sa`i induci un sentiment d vinovatie dar sa ii pui in evidenta comportamentu si nu persoana...
incearca sa nu`lk mai rasfeti pe nemeritate...adika okey ii cumperi aia dak si el face nush`ce... sa le primeasca toate drept recompensa si nu ca si cum orice i s`ar cuveni no matter what

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-11-06 22:53:44)

#1078 2008-11-06 22:55:20

skumpi
Vizitator

lucia05 a scris:

skumpi, din cate stiu eu, daca ai vrea sa practici ca psihanalist, timp de 3 ani de zile va trebui sa faci tu sedinte de psihoterapie....asa ca ti se va implini visul lol si ai fi uimita de cat de putin vorbeste un psihanalist in timpul sedintelor...

lucia eu vreau psihoteraput...cam acelasi lucru... ca sa pot sa practic asta trb sa fac cursurile de devoltare si formare profesionala de 4 ani si normal k o sa fac masteru pe psihologie clinica hjarta

#1079 2008-11-06 22:55:46

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

lucia...tu prea multe adevaruri ne zici aici smile si nu`i bine, ca pe mine cel putin ma pune pe ganduri..
skumpi , m-as duce, da .. nush mi naspa asa.. nush unde, unsh cum..

texte pretexte big_smile

#1080 2008-11-06 22:56:08

skumpi
Vizitator

si comoditate big_smile

#1081 2008-11-06 22:57:27

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

skumpi puss
usor de zis,greu de facut sad
si bineinteles iar e vina mea....ca il rasfat prea mult

#1082 2008-11-06 22:58:26

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

da skumpi, chiar i-am zis ca sper sa deprind unele altele, ca mai tarziu mi-o veni si mie randul sa fiu in locul lui... sunt abia in primul an la psiho... prima pe care o voi consilia, voi fi eu neutral eu in oglinda si o sa imi ! si vreo 2 perechi de palme rotfl
lucia... si pe ex l-am tot pierdut, pana acum nu m-am obisnuit cu absenta lui... nu am zis aia din egoism sau din dorinta de inlocuire, sunt iubiri diferite la mijloc, nu caut un refugiu il el, niciodata n-am cautat altceva in afara de iubire, respect si siguranta.  pur si simplu nu-mi doresc sa dispara si el din viata mea, asta pe de-o parte, pe de alta parte, simt ca acum e ocazia potrivita sa let go for good, nu ma doare atat, deja alta durere ma termina psihic (aici sper sa lucrez mai intens...). nu stiuuuuuuuu grater((((

There ain't no sunshine now that he's gone

#1083 2008-11-06 23:01:27

Loveable
Diamond member

exact asta iti ziceam ieri ale.. ca daca ii pui punct acum, e durerea cealalta mai mare, si nu o vei simti si pe asta..
e mult mai usor asa puss

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.