homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-58

#1084 2008-11-06 23:02:49

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: S'a terminat 2

...n-am cautat altceva in afara de iubire, respect si siguranta....

in ce masura ceea ce ai spus aici este asemanator cu imaginea tatalui tau?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1085 2008-11-06 23:03:08

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

skumpi a scris:

si comoditate big_smile

asta da, dar pretexte nu..ca nu ma obliga nime sa ma duc ca sa caut scuze

hjarta

#1086 2008-11-06 23:04:46

Loveable
Diamond member

care-i diferenta dintre psiholog si psihoterapeut? hmm

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-06 23:05:35)

hjarta

#1087 2008-11-06 23:07:07

skumpi
Vizitator

claudia78 a scris:

skumpi puss
usor de zis,greu de facut sad
si bineinteles iar e vina mea....ca il rasfat prea mult

da dc ? smile
gandeste`te ca o faci pt binele lui...pt ca pe viitor sa fie ok
clau nimeni nu pune accent pe mica copilarie insa daca ar stii toti parintii cat de importanta e perioada asta... jumate din ei ar renunta la servici si ar sta acasa sa`si creasca copilu cat mai bine posibil lol
cum se formeaza de acum...cu formula asta va defila si in adolescenta si la maturitate
asa ca orice lucru constructiv pt el smile chiar dak uneori te doare... ii musai smile

#1088 2008-11-06 23:07:14

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu vreau sa deschid rani, Ale, pentru ca stiu cum e...tatal meu e mort de 15 ani iar mama de 8 aproape deci....si au fost cei mai buni prieteni ai mei
insa eu cred ca tu ti-ai iubit tatal foarte mult si automat ai cautat in prietenul tau un fel de al doilea tata, se intampla des, se intampla multora si este inconstienta cautarea.
dar nu iti face si bine! trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine in primul rand si sa iti pese in primul rand de tine.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#1089 2008-11-06 23:08:08

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

love uite aici mai multe explicatii ca sa intelegi totul mai pe larg http://ro.wikipedia.org/wiki/Psihoterapie

#1090 2008-11-06 23:11:56

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Loveable a scris:

exact asta iti ziceam ieri ale.. ca daca ii pui punct acum, e durerea cealalta mai mare, si nu o vei simti si pe asta..
e mult mai usor asa puss

da... dar simt nevoia sa ma simt dadacita si iubita... asa cum ma simteam candva, simt nevoia de el (exclud sexul, pt ca exact la asta nu-mi sta mintea, really).   ma simt cumplit si nu voiam decat imbratisarile lui sincere si cuvinte de imbarbatare... si ce am primit? neutral  pusca mea... sper sa fie el fericit si ma indoiesc ca n-ar fi...  am trecut de atatea ori prin starile astea cu el, incat uneori, dar rar, am impresia ca nici acum nu e over definitiv neutral   nu stiu de ce, poate pt ca eu imi doream altceva din partea lui. si ce ma trezeste la realitatea pura e faptul ca nu am primit ce mi-am dorit, desi ar fi putut sa imi ofere, daca voia si cum nu a vrut, nici c-o sa vrea si e over de la sine inteles neutral n-am cerut imposibilul, de data asta doar atentie neutral  plm... no more my ex! piss on him neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1091 2008-11-06 23:13:13

skumpi
Vizitator

lucia05 a scris:

...n-am cautat altceva in afara de iubire, respect si siguranta....

in ce masura ceea ce ai spus aici este asemanator cu imaginea tatalui tau?

complexul lui oedip  tummenupp  in incontientu tau iti doresti ca iubitu tau sa semene cu tatal tau...adika il cauti in asa fel incat sa`i semene " legatura erotica inconstienta fata de parintele de sex opus"
de cate ori cand ne jucam cand eram mici nu spuneam ca vrem ca iubitu nostru sa semene cu tatl nostru ? eu stiu ca pe iubitul meu imaginar din copilarie ( cand ne jucam noi fetitele ) il chema Nelu ...ca pe tati lol

ii o legenda din Greciantica in care Oedip isi ucide fara sa stie tatal si se casatoreste cu propria mama... d aici si barbatii astia care au pasiuni pt femeile mai in varsta`

#1092 2008-11-06 23:22:00

Loveable
Diamond member

bai terminati!
ca asta imi zicea si mie nush cine.. ca f are 32 de ani pt ca eu am crescut fara tata..
rahat.. f are 32 de ani ca l-o facut mama-sa acu 32 de ani, d-aia lol si io nu am treaba cu tata-meu, nici de bine, nici de rau..

hjarta

#1093 2008-11-06 23:22:01

SonneAle
Addicted member

lucia05 a scris:

nu vreau sa deschid rani, Ale, pentru ca stiu cum e...tatal meu e mort de 15 ani iar mama de 8 aproape deci....si au fost cei mai buni prieteni ai mei
insa eu cred ca tu ti-ai iubit tatal foarte mult si automat ai cautat in prietenul tau un fel de al doilea tata, se intampla des, se intampla multora si este inconstienta cautarea.
dar nu iti face si bine! trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine in primul rand si sa iti pese in primul rand de tine.

nu lucia...   pt tipul asta am luptat cand ai mei mi-au interzis categoric sa mai umblu cu el.  asemanarile dintre ei le-am observat cu mult  timp in urma si-mi aduc bine aminte cum ziceam: "jeezus, cate au in comun, i am dating my father, dar eu nu vreau asta" 
daca stau bine si ma gandesc, tocmai de aceste asemanari ar trebui sa fug, eu n-am nevoie ca zilnic cineva sa repete gesturile tatalui meu, no way!!! si asa sunt amarata si izbucnesc ori de cate ori ceva extern imi aduce a tata sau a bunicul.
repet, vorbim de iubiri diferite... de alta siguranta si de alt gen de respect... imi pare rau ca nu reusesc sa ma fac inteleasa. dar nu caut intr-un el, imaginea tatalui meu, asta chiar nu

#1094 2008-11-06 23:51:41

skumpi
Vizitator

Ale eu sper sa ajungi sa vezi lucrurile cat mai clar...sa`l scoti pe el definitiv din viata ta...sa`ti gasesti un tip calumea si sa fii happy puss

acuma mi ciuda pe mine cand imi amintesc ca eram una dintre cele care te incurajau sa te impaci cu ele dupa fazele alea cu te iubesc scrie in fata blocului si restu neutral din moment ce te`o inselat putea sa aduca si luna de pe cer...tu trb sa ramai tare pe pozitii ! neutral da nah...asa suntem, noi fetele tongue mai proaste si ne lasam impresionate de gesturi de genu asta...d parca un gest ar reusi sa stearga zile si nopti d durere si plansete

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-11-06 23:53:24)

#1095 2008-11-06 23:59:24

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

Ale eu sper sa ajungi sa vezi lucrurile cat mai clar...sa`l scoti pe el definitiv din viata ta...sa`ti gasesti un tip calumea si sa fii happy puss

aia sper si eu smile
daca el s-ar fi asemanat cu tata la caracter (!!!), nu la anumite gesturi, mers sau anumite placeri si pofte, pffffffffuuuuuu, il luam de sot demult rotfl a nu se intelege gresit! lol  nu caut un tip care sa fie ca tata! nu!  am vrut doar sa punctez caracterul tatalui meu... un om extraordinar si nu pt ca a fost tatal meu si e normal sa il vad asa, ci pt ca asa a fost el! minunat! se facea iubit de toti si peste tot... si cred ca despre iubirea dintre ai mei am mai vorbit, era nemarginita, doresc tuturor o asemenea relatie sad  iar ca tata n-o sa ma iubeasca nimeni niciodata grater

#1096 2008-11-07 00:02:22

skumpi
Vizitator

puss lasa ca o sa te iubeasca mami si pt tati smile

#1097 2008-11-07 00:21:20

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

puss lasa ca o sa te iubeasca mami si pt tati smile

ehh, nu ma indoiesc de asta. smile si eu o iubesc la fel de mult, ba mai mult smile

#1098 2008-11-07 01:27:30

Loveable
Diamond member

bai frate, da daca atata a mai ramas? daca nu mai am de unde sa iubesc peretii si ceru si stelele...
cand numa feedback nasol primesc din partea lui... de unde sa pot eu iubi la infinit de una singura?
asta a facut din sufletul meu..
nu i-a placut de mine, eram prea "copil", eram prea naiva.. eram prea nush cum.. na m-ai schimbat.. nu mai cred in stele si visez la cai verzi... sunt realista si pragmatica.. asa m-ai vrut... fii fericit.. da nu, acu nu`i bine..
si e 5% din imensitatea de iubire care a fost...deci tot e destul.. sad

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-07 17:01:14)

hjarta

#1099 2008-11-07 01:43:31

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Loveable nu le mai pune si tu toate la inima ...mai punele si la cur. E cel mai bine nu te mai stresa pt el nu merita efortul... Cand iti mai da cate un mesaj ignorall!

Ce nu te doboara te face mai puternic

#1100 2008-11-07 01:54:15

Loveable
Diamond member

offtopic  tu ce cauti treaza?
ia fugi la nani ca i somn lu bebe hjarta big_smile

hjarta

#1101 2008-11-07 01:59:39

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

lol cand sunt in oras ma trimete acas de somn si cand ajung akas nu mai imi e somn. ... ora mea de somn e 5 dimineatza ....

Ce nu te doboara te face mai puternic

#1102 2008-11-07 02:00:50

Loveable
Diamond member

da tre sa te dezobisnuiesti acum smile
nu bash 11 seara...da un 12-1 acceptabil macar... pt puiut smile
wai cand oi avea si eu  bebe   sper sa nu fiu prea obse  roll
hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-07 02:02:05)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.