homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-6

#96 2008-10-03 18:37:42

persifona
Vizitator

Re: S'a terminat 2

skumpi a scris:

persifona a scris:

skumpi a scris:

dc nu incerci u sa vb cu el ?sa`l cautzi u...cred ca si lui ii e greu si sufera ca tine sad

Ce sa mai fac skumpi, ce sa mai fac? grater mai multe decat i-am zis ieri nu mai am ce sa-i zic, nu vreau sa accept, nu pot! Dar nu vreau nici sa-l stresez si mai tare sa il indepartez. Nu stiu ce sa ma mai fac, sunt atat de debusolata sad

da....am citit mai sus...am crezut ca nu ati mai vorbit...
persi da care`i motivu real ? nu se poate ca d la faza aia sa va despartiti ? ceva mai grav trebuia sa se fi intamplat...  sad

A zis ca lui de 2 luni nu ii mai e bine (desi eu credeam ca ne e f bine), a mai fost o mica ciondaneala ca mi-a zis ca-l tot bat la cap sa-si completeze cvul si il mai corectam la unele chestii, dar am discutat si am inteles ca l-a deranjat, de atunci nu i-am mai zis nimic de genul asta. Si mi-a mai zis ca a iesit cu colegii din liceu si ca el nu mai e asa cum era atunci cand se distra super mult si cu mine nu e asa. Dar eu nu i-am zis niciodata sa nu iasa cu cine are el chef, cu prietenii lui, cu nimeni. Si nu numai ca nu i-am zis, dar nici nu i-am insinuat vreodata asta. Sincer, ok si eu m-am distrat super mult in liceu, dar vremurile alea au trecut, toti prietenii mei de atunci s-au schimbat.. se mai schimba omul cu trecerea anilor, e ceva firesc, nu poti sa ramai toata viata cu mintea de la 16-17 ani, dar n-am eu nicio vina pt asta, chiar nu l-am schimbat eu cu nimic din punctul asta de vedere.

#97 2008-10-03 18:39:07

persifona
Vizitator

heimdall a scris:

Persi, nu vreau sa pun paie pe foc, dar daca nu vrea sa auda sub nici o forma de impacare, poate ca i s-a ivit vreo perspectiva mai interesanta... nu zic ca ar fi cu ea, dar ii place sa creada ca ar putea sad

Asta exclud din start. M-am gandit la asta si nu, plus ca l-am vazut cum era ieri, nu s-ar mai fi purtat atat de frumos cu mine daca s-ar fi ivit o noua perspectiva. Ori ieri m-a sarutat, m-a imbratisat, mi-a facut complimente, ca si cum nici nu mi-ar fi dat papucii cu 2 ore inainte. M-am gandit si eu la asta ca varianta dar nu.

#98 2008-10-03 18:39:23

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

asta ma enerveaza la baieti.toti dau vina pe cel de langa el pt schimbari neutral

expect the worst , hope for the best!

#99 2008-10-03 18:39:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Cati ani are el, persi ?

#100 2008-10-03 18:40:17

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

prietena mea e iubita prietenului lui....varam'ea care sta la 10 m de mine e la facultate,vine maine sad varmiu iese cu amicii lui si parca nu as iesi eu singura fata cu ei ...uof .maine merg la cineva sa imi dea tot dupa ce a invatat el si ma apuc de inv,o sa am ocupatie lol

ba tocmais a iesi big_smile poate cunosti pe cineva tongue

Publicitate

loading...

#101 2008-10-03 18:41:25

persifona
Vizitator

heimdall a scris:

Cati ani are el, persi ?

22

#102 2008-10-03 18:42:22

skumpi
Vizitator

persifona a scris:

heimdall a scris:

Persi, nu vreau sa pun paie pe foc, dar daca nu vrea sa auda sub nici o forma de impacare, poate ca i s-a ivit vreo perspectiva mai interesanta... nu zic ca ar fi cu ea, dar ii place sa creada ca ar putea sad

Asta exclud din start. M-am gandit la asta si nu, plus ca l-am vazut cum era ieri, nu s-ar mai fi purtat atat de frumos cu mine daca s-ar fi ivit o noua perspectiva. Ori ieri m-a sarutat, m-a imbratisat, mi-a facut complimente, ca si cum nici nu mi-ar fi dat papucii cu 2 ore inainte. M-am gandit si eu la asta ca varianta dar nu.

pai si cum de nu v`ati impacat dak v`ati sarutat si toate cele ?   :f?rv?nad:

toti am avut o perioada de asta...eu inainte sa`l cunosc pe iubi zburdam toata noaptea in cluburi...iesire distractii...si acum da m`am schimbat k mi s`a acrit mie...da nu am dat si nu o sa dau vina pe el neutral poate involuntar pt el m`am schimbat...oricum era cazu sa ma schimb k eram rau d tot lol

#103 2008-10-03 18:42:22

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

persi care e motivul pt care v-ati certat? am urmarit posturile tale dar n-am vz p nikaieri dc.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#104 2008-10-03 18:43:23

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

persi problema nu esti tu...problema la baieti in general pana la o anumita varsta e relatia serioasa...se trezesc la un moment dat cand vor sa nu aiba nicio responsabilitate vor sa aiba libertate sa se distreze pana nu mai pot cu prietenii fara sa fie nevoiti sa dea explicatii iubitei.
majoritatea tanjesc dupa distractii pana la o anumita varsta. ei se maturizeaza mai greu decat noi...isi fac planuri de familie mai tarziu decat noi. asa sunt ei.
eu cred ca la el e un moment asa in care vrea sa se retraga sa stea doar el cu el...sa mai iasa eventual cu vechi prieteni sa se simta putin liber. in orice relatie la un moment dat intervine un moment din asta.
si asa-s ei...reactioneaza diferit decat noi. o sa vezi ca o sa stea in barlog putin timp si o sa revina de parca nu s-ar fi intamplat nimic. sunt convinsa ca asa va fi.

#105 2008-10-03 18:44:01

persifona
Vizitator

Am scris mai sus blue_elf, nu a fost nicio cearta in fond. N-am ajuns sa ma intalnesc cu el intr-o zi pt ca am stat 2 ore la un interviu si asta a pus capac, apoi mi-a zis ca nu mai vrea si nu mai poate pt ca (am scris mai sus). Nu a existat nicio cearta pr-zisa.

Nu stiu skumpi? Tu crezi ca eu mai pricep ceva? rotfl acum rad, mai dvrm plangeam, v-am zis ca o iau razna

#106 2008-10-03 18:45:21

skumpi
Vizitator

da andru asa`i...da unde scrie k noi trebuie sa`i asteptam si sa`i acceptam din nou cu bratele deschise ? pt ca in timpu astaun om care iubeste sufera d numa in tp ce celalalt sta in barlogu lui...si nu mi se pare deloc corect ! neutral

#107 2008-10-03 18:45:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

persifona a scris:

heimdall a scris:

Cati ani are el, persi ?

22

ma gandeam la ce ai zis tu cu distractia, dar e prea devreme pentu crize din astea masculine... de obicei pe la 28-30 ii lovste un sentiment de inutilitate si lasa totul balta fiindca au impresia ca nu s-au distrat destul... nu stiu ce sa mai zic
poate il sperie responsabilitatile care-l asteapta : job, relatie de lunga durata, viata asta de oameni mari...

#108 2008-10-03 18:46:14

skumpi
Vizitator

persifona a scris:

Am scris mai sus blue_elf, nu a fost nicio cearta in fond. N-am ajuns sa ma intalnesc cu el intr-o zi pt ca am stat 2 ore la un interviu si asta a pus capac, apoi mi-a zis ca nu mai vrea si nu mai poate pt ca (am scris mai sus). Nu a existat nicio cearta pr-zisa.

Nu stiu skumpi? Tu crezi ca eu mai pricep ceva? rotfl acum rad, mai dvrm plangeam, v-am zis ca o iau razna

off skumpa puss
el pierde !

#109 2008-10-03 18:46:28

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

persi, io stiam k v'ati certat pe tema cu asteptatul 1h dar nu ca v'ati si despartit sad
imi pare rau si imi vine greu sa cred k asta e singurul motiv pt care nu mai vrea sa fi'ti impreuna sad oricum nu mai insista la el k sa vb.. puss puss puss

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-10-03 18:46:56)

#110 2008-10-03 18:47:02

persifona
Vizitator

andrulina a scris:

persi problema nu esti tu...problema la baieti in general pana la o anumita varsta e relatia serioasa...se trezesc la un moment dat cand vor sa nu aiba nicio responsabilitate vor sa aiba libertate sa se distreze pana nu mai pot cu prietenii fara sa fie nevoiti sa dea explicatii iubitei.
majoritatea tanjesc dupa distractii pana la o anumita varsta. ei se maturizeaza mai greu decat noi...isi fac planuri de familie mai tarziu decat noi. asa sunt ei.
eu cred ca la el e un moment asa in care vrea sa se retraga sa stea doar el cu el...sa mai iasa eventual cu vechi prieteni sa se simta putin liber. in orice relatie la un moment dat intervine un moment din asta.
si asa-s ei...reactioneaza diferit decat noi. o sa vezi ca o sa stea in barlog putin timp si o sa revina de parca nu s-ar fi intamplat nimic. sunt convinsa ca asa va fi.

Of Andrule, ce n-as da sa ai dreptate. Sa aiba toata lumea care imi zice ca o sa-i vina mintea la cap. Dar eu intre timp ce ma fac? Toata viata am urat senimentul de nesiguranta, de asteptare si am apreciat enorm ca n-am avut sentimentul asta niciodata cu el. Nu mi-am facut griji ca daca ma inseala, unde e, ne-am certat ce facem, nimic nimic.
Plus ca am venit si dupa o relatie absolut ingrozitoare, cu certuri zilnice multe, scandaluri, crize, inclusiv si bataie. Nu pot sa va zic cat de mult apreciez eu aceasta relatie, poate ca daca n-ar fi fost cea de dinainte asa naspa, n-as fi apreciat-o pe asta atat si atat de mult..

#111 2008-10-03 18:47:45

skumpi
Vizitator

eu zic asa ! nush dak va mai vbs au nu...dar NU mai vb cu el...nik...fii indiferenta ! asta vrei ..ok asta o sa ai... wink ai vrut sa ne desp... f bine....nu o murit nimeni din asta ! si dak in 2 zile nu`i `napoi la tine cu coada intre picioare sa`mi zici u mie cutzu !!!!!!! diablo

#112 2008-10-03 18:48:32

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

persifona a scris:

Anka_Lala a scris:

uofff persi, incearca sa te gandesti ca nu merita, daca face una ca asta...incearca sa ..nici nu stiu...nu pot sa cred ca vi se intampla voua asta
daca ai nevoie sa iesim la o barfa vreodata sa dai un semn kram

Nici eu nu pot sa cred, Anka. Nimanui nu-i vine sa creada, de la ai mei, prieteni apropiati, voi, nu stiu.. nu stiu cine poate sa inteleaga grater
Si iti multumesc pentru faza cu iesitu, cu siguranta o sa iesim, trebuie sa-mi ocup timpul pentru ca acasa nu fac decat sa plang de cand ajung in casa pana ma culc si apoi de cum m-am trezit pana ies grater

ubita, eu maine si poimaine sunt in parcu izvor, cu j'adoreu', daca vrei sa stam la o tigara in parc ( ca pot sa plec de la stand, da un semn
pupppppppp si baga-l de unde a venit wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#113 2008-10-03 18:48:36

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

skumpi a scris:

da andru asa`i...da unde scrie k noi trebuie sa`i asteptam si sa`i acceptam din nou cu bratele deschise ? pt ca in timpu astaun om care iubeste sufera d numa in tp ce celalalt sta in barlogu lui...si nu mi se pare deloc corect ! neutral

nu scrie nicaieri skumpi...depinde de fiecare persoana cat e capabila sa accepte ...daca tu in sinea ta crezi ca merita atunci il accepti, daca nu nu-l accepti...depinde de f multe chestii.
ei reactioneza diferit la niste lucruri...noi reactionam diferit la altele...si ei si noi avem minusuri si plusuri. dar tre sa stii cat esti capabil sa accepti si sa ajungi la un compromis la o cale de mijloc.
barbati perfecti nu exista...nici femeie perfecta.

#114 2008-10-03 18:50:04

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

cati ani are flacaul persi ??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.