homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-61

#1141 2008-11-10 21:27:02

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

Re: S'a terminat 2

ei....ce-am patit..nici nu stiu cum sa incep...acum vreo saptamana a trebuit sa merg la o repetitie pt o prezentare de moda-deschiderea unui nou magazin la mine in oras...si i-am zis lui n-a zis nimic si i-am specificat ca in nici un caz pret de cateva ore n-o sa pot sa vorbesc la telefon..a zis ca e ok nu stiu ce....si aproape cand sa plec aksa de acolo....ma uit pe telefon si vad nusht cate zeci de apeluri si mesaje ca de ce nu raspund ca nu stiu ce....il sun....el era beat...parca isi iesise din minti ca fratesu a facut masina varza (masina care trebuia sa fie a lui) si ca eu nu sunt alaturi de el si altele...cu toate ca vorbisem destul de clar de acasa.a vb urat...a tipat asa.ma rog l-am inteles intr-un fel...pt k na...asta este la nervi...se mai greseste.ne-am impacat...si aseara vorbeam la telefon despre fumat..el fumeaza de vreo 10 ani....si nu stiu cum s-a facut ca iarasi ne-am certat..mi-a mai trim niste mesaje....la un mom dat a zis ca se culca ca il doare capu..si noapte buna, te pup..si eu i-am zis numai noapte buna..nu mi-a mai trim nimic apoi...m-am culcat si eu mai tarziu...si imi trimite noaptea pe la 1 cand dormeam si eu pt k a 2a zi am mers la scoala...si m-am trezit la 7 fara 15...si mi-a zis ca nu-mi pasa ca el se supara ca nu stiu ce..si la fel si astazi am discutat si ne-am certat nici nu stiu ce-a mai fost..si am decis in final sa ne mai acordam o sansa ..pt k amandoi am gresit..a fost de acord, era bucuros...si il sun dupa vreo 2 ore...si...iarasi bause...poate exagerez cu bautura asta..la urma urmei a baut cam 2 beri...dar nu suport deloc sa bea pt ca e o alta persoana..o cu totul alta persoana.si mi-a zis ca vb mai tarziu ca era la coafor si nu stiu ce mai vorbea cu colegul lui de munca....e hair-stilist el...si ma suna si i-am zis ca trebuia sa mai vb niste treburi serioase cu el,..dar i-am zis ca vb maine cand n-o sa mai fie beat.....i-am zis ca nu ma supar...am vb frumos cu toate ca aveam niste nervi...si a inceput ca ce mai vreau de la el, ca nimeni nu-l intelege, ca toata lumea il preseaza si chestii de genul asta...si i-am zis pa..am inchis...acuma mi-am inchis telefoanele aman2..ca sa nu innebunesc de tot in seara asta....si cam asta-i sad
     CE parere avet fetele?mentionez ca aveam o relatie de 1 an si un pic.e normal sa fie asa?

#1142 2008-11-10 21:29:01

skumpi
Vizitator

el bea d mult ? sau acum sunt primele dati cand face faze de`astea ?
mi se pare ca e un pic frustrat....

#1143 2008-11-10 21:29:54

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

nu trebuia sa-ti inchizi telefoanele .daca vrea sa vb,discutati

They can because they think they can.

#1144 2008-11-10 21:45:46

emmerich
Sr. member

nu fetele..la faza asta cu bautura exagerez eu...pt ca eu nu suport si intotdeauna mi se pare mai mult decat e....si sunt constienta ca exagerez.....bea bere in general...dar nu mult...1 bere-2.....sa zicem 1 data de 2 ori pe sapt....am deschis acum telefoanele si mi-a trim un sms  "imi cer mii de scuze dar stiu ca e in zadar...te iubesc enorm de mult." si a incercat sa ma sune...dar eu nu vreau sa vb cu el...pentru ca iar se enerveaza..din cauza ca ii spun ca am baut si ca vb maine...
     simt ca o iau razna sad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1145 2008-11-10 21:51:31

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

hai sa fim seriosi,o bere ,2  nu omoara pe nimeni-nu se numeste baut ala loool
simti ca o iei razna din vina ta,n-ai nici un motiv,tu ai provocat asta
exagerezi si daca vei continua asa o sa-l pierzi
vina e mai mult a ta decat a lui wink

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-11-10 21:54:18)

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#1146 2008-11-10 21:52:35

skumpi
Vizitator

eu nu cred ca exagereziu
nici eu nu suport bautura...in sensu ca el sa bea lol
dak u zici ca chiar si dupa 2 beri el e alt om inseamna ca nu exegerezi wink

#1147 2008-11-10 22:00:36

emmerich
Sr. member

alt om....in senul ca se enerveaza mai repede decat atunci cand e normal..asta nu inseamna ca bea pana cand cade pe jos...si nu stiu nu am rabdare cu el in momentele alea...nu stiu cum sa va explic...o sa mai vad eu cum evolueaza situatia si poate o sa ajungem la o intelegere de comun acord..multumesc mult pt sprijin fetele...noapte buna!!!eu o sa ma bag la un tv pusspusspuss

#1148 2008-11-10 22:02:46

skumpi
Vizitator

da eu stiu f bine ce spui u... am trecut si eu prin asta... neutral
mna bafta oricum

#1149 2008-11-10 22:04:22

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

skumpi tu ce ai mai facut cu al tau?

expect the worst , hope for the best!

#1150 2008-11-10 22:05:24

skumpi
Vizitator

nik oana` smile

#1151 2008-11-10 22:06:37

_yohana_
Platinum member

a rams asa,ca'n gara?

#1152 2008-11-10 22:07:56

skumpi
Vizitator

nu..
a ramas ca gata  roll

#1153 2008-11-10 22:10:39

_yohana_
Platinum member

yikesyikesyikes u vb serios?

#1154 2008-11-10 22:14:10

skumpi
Vizitator

pai ? crezi k imi arde de glume ? lol

#1155 2008-11-10 22:15:48

_yohana_
Platinum member

nu-mi vine sa cred...dar oricum va impacati lol

#1156 2008-11-10 22:27:45

skumpi
Vizitator

... ma abtzin

#1157 2008-11-10 22:28:58

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

skumpi, you gotta be kidding us smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1158 2008-11-10 22:32:19

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ee normal ca se impaca asa a fost mereu...de fiecare data nu ca nu-mi mai trebuie etc si pe urma se impacau
asa si prietena mea...tot zicea ca nu-i mai trebuie dar mereu se impaca cu el pana cand s-a saturat ala de atatea fitze si n-a mai vrut sa fie cu ea.

#1159 2008-11-11 00:05:36

skumpi
Vizitator

andru eu n`am nici o fitza si nu ma cert cu el din fitze si stituiatia sta chiar invers la noi....eu sunt cea care s`a saturat de toate aberatiile lui...si nu de acum...d mult si tot am zis k hai hai k o sa fie bine... nush unde is fiztele mele in situatia urmatoare neutral

m`o facut nesimtita ca vezi Doamne mi`am luat prea multe dulciuri d la el... normal k m`o atins cuvintele lui si m`o durut...si n`am mai zis nik...dupa juma de ora imi zice " hai nu mergem in club " ? am zis nu...clar pt ca asa procedeaza mereu... nu sa zica ceva...schimba direct subiectu cand vede ca greseste... ok..n`am vb pana a doua zi cand m`a facut sa`mi ies din minti cu gandirea lui... adika k am fost nesi neutral am zis fie...sunt o nesimtita da lasa`ma macar in pace... nu`s buna da ma vrei...cum vine asta ? lasa`ma in pace ..apoi imi da msg k ii pare rau k ma iubeste sa`l iert... bun... am zis hai fie... trec peste k si eu i`am zis multe.
incepem sa vorbim...sa lamurim...ok toate bune si frumoase...eu ca incheiere... ( nu ca sa am ultimu cuvant tongue ) am zis ...si pe viitor te rog cand ne certam nu schimba subiectu k ma dispera la culme strategia asta a ta... lamurim pe moment ce ii de lamurit si mergem frumos mai departe ... ca toate cuplurile normale...pt ca altfel tzinem in noi...se aduna frustrari si nu iese bine...okey... la care el zice... bine...fie cum vrei u forgetit ( in sensu de bine ma lasi...whateverrr ) deci m`o calcat iar pe nervi..eu vreau s afacem sa fie bine pt NOI sa comunicam mai mult... el ca si cum nu i`ar pasa ! ii zic...da ? whatever ? atunci asa sa fie cum vreau eu...m`am enrvat... la care el zice ... " pai atunci zi tu o solutie " ... pai ce solutie sa iti mai spun ca acuma ti`am vb despre ea ? ( comunicam...nu schimbam subiectu ) ...din vorbele lui clar arata k el nu o bagat nik la cap.... si ma intreaba de solutie... neutral cum sa ramai calm cand de o ora vb de un lucru si el se trezeste la sf ...unde ce cum ? neutral bun... ma calmez ii dau copy paste... uite asta e solutia mea ! la care el...fara sa mai zic nik... " noah stii ce...eu `mam saturat nush`ce...nush`cum " yikes deci frate ? cu ce am gresit acum ? yikes cu nik... imi permit sa zic...dar asta`i modalitatea lui de a se comporta cand ramane fara argumente neutral sa faca pe victima... neutral mereu face asa pt ca nu mai stie ce sa zica.... si normal k am zis...noah stii ce... atunci hai sa o lasam balta ca nu ajungem nicaieri... deci eu am vb singura neutral si incepe sa se crizez ca sa`mi arate el k vai Doamne ce suparat ii el...mda
si cu siguranta...dupa...si`o dat seama ca nu o procedat tocmai bine... putea sa zica... bine pui hai lasa ca o sa mai vb maine cand ne calmam... nu neaparat sa`mi dea dreptate... da sa vad ca vrea si el ca ii pasa...
nu...nik... din nou face pe victima... si acuma ce ? tot eu sa merg sa zic ce ? hai puisor sa`ti mai explic o data ? neutral
da am si eu o limita si chiar nu mai pot...si cel mai tare ma doare comportamentu asta al lui... in care vrea sa`si demonstrezeorgoliu...si ca poate... adika eu renunt la el... las de la mine...stau sa vb cu el sa facem sa fie bine...da el nu poate... nush despre ce iubire vorbim aici dar eu nu mai vad decat un om incapatanat care nu mai vrea sa iasa dintr`a lui... si o sa o tzina asa...ca sa`mi demonstreze in continuare... ca poate sa fie mare si tare... si credeti`ma k o sa ramana cu orgoliu lui....oricat d mult l`as iubi...nu mai fac greseala sa`l accept `napoi dupa o saptamana
eu am constiinta impacata ca am facut tot posibilu... asta e... am lasat si pana acuma destul d la mine in ultima vreme si degeaba` neutral
toate au o limita si un sfarsit... chiar dak doare...doare o perioada si apoi gata... neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.