homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-7

#115 2008-10-03 18:50:11

persifona
Vizitator

Re: S'a terminat 2

capcaun a scris:

persi, io stiam k v'ati certat pe tema cu asteptatul 1h dar nu ca v'ati si despartit sad
imi pare rau si imi vine greu sa cred k asta e singurul motiv pt care nu mai vrea sa fi'ti impreuna sad oricum nu mai insista la el k sa vb.. puss puss puss

Nu mai insist capcaun, nu stiu ce i-as mai putea zice si nici nu vreau sa trag de el sa ajung insuportabila. Am intors problema ieri pe toate partile, am pus-o in toate felurile, daca el zice ca nu si nu, ce doamne iarta-ma sa mai fac? sad Oricum a fost ciudat si comportamentul de dupa. O sa ziceti ca-s nebuna, dar eu chiar m-am simtit iubita, cum ma strangea tare in brate, cum ma tot pupa, cum imi zicea ca-s frumoasa si cate si mai cate.. ce doamne iarta-ma sa mai inteleg? sad

22 capcaun, am zis mai sus.

#116 2008-10-03 18:51:09

skumpi
Vizitator

da nici nu o sa stau dupa curu lui ! ca nici el nu cred ca ar sta dupa a meu dak mie asa dintr`o data imi trebuie o pauza...iti trb pauza cand nu esti sigur pe sentimentele tale...si dak la mine exista cea mai mica indoiala k nu ma iubeste is paranoica rau lol si`mi fac scenarii si apoi nu`mi mai trb big_smile

#117 2008-10-03 18:51:42

skumpi
Vizitator

persi ! ai citit ce ti`am scris mai sus ? diablo

#118 2008-10-03 18:51:47

persifona
Vizitator

Anka_Lala a scris:

persifona a scris:

Anka_Lala a scris:

uofff persi, incearca sa te gandesti ca nu merita, daca face una ca asta...incearca sa ..nici nu stiu...nu pot sa cred ca vi se intampla voua asta
daca ai nevoie sa iesim la o barfa vreodata sa dai un semn kram

Nici eu nu pot sa cred, Anka. Nimanui nu-i vine sa creada, de la ai mei, prieteni apropiati, voi, nu stiu.. nu stiu cine poate sa inteleaga grater
Si iti multumesc pentru faza cu iesitu, cu siguranta o sa iesim, trebuie sa-mi ocup timpul pentru ca acasa nu fac decat sa plang de cand ajung in casa pana ma culc si apoi de cum m-am trezit pana ies grater

ubita, eu maine si poimaine sunt in parcu izvor, cu j'adoreu', daca vrei sa stam la o tigara in parc ( ca pot sa plec de la stand, da un semn
pupppppppp si baga-l de unde a venit wink

Esti la 2 pasi de mine, deci daca ma apuca crizele fii sigura ca vine. Eu stau de la Marriott 2 pasi mai sus. Merci din suflet puss

#119 2008-10-03 18:52:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

persifona a scris:

andrulina a scris:

persi problema nu esti tu...problema la baieti in general pana la o anumita varsta e relatia serioasa...se trezesc la un moment dat cand vor sa nu aiba nicio responsabilitate vor sa aiba libertate sa se distreze pana nu mai pot cu prietenii fara sa fie nevoiti sa dea explicatii iubitei.
majoritatea tanjesc dupa distractii pana la o anumita varsta. ei se maturizeaza mai greu decat noi...isi fac planuri de familie mai tarziu decat noi. asa sunt ei.
eu cred ca la el e un moment asa in care vrea sa se retraga sa stea doar el cu el...sa mai iasa eventual cu vechi prieteni sa se simta putin liber. in orice relatie la un moment dat intervine un moment din asta.
si asa-s ei...reactioneaza diferit decat noi. o sa vezi ca o sa stea in barlog putin timp si o sa revina de parca nu s-ar fi intamplat nimic. sunt convinsa ca asa va fi.

Of Andrule, ce n-as da sa ai dreptate. Sa aiba toata lumea care imi zice ca o sa-i vina mintea la cap. Dar eu intre timp ce ma fac? Toata viata am urat senimentul de nesiguranta, de asteptare si am apreciat enorm ca n-am avut sentimentul asta niciodata cu el. Nu mi-am facut griji ca daca ma inseala, unde e, ne-am certat ce facem, nimic nimic.
Plus ca am venit si dupa o relatie absolut ingrozitoare, cu certuri zilnice multe, scandaluri, crize, inclusiv si bataie. Nu pot sa va zic cat de mult apreciez eu aceasta relatie, poate ca daca n-ar fi fost cea de dinainte asa naspa, n-as fi apreciat-o pe asta atat si atat de mult..

eu cred ca a avea incredere totala in cineva e o greseala...nu se stie niciodata ce o sa faca si cum reactioneaza un om...chit ca spui tu ca ai incredere oarba. si am mai auzit multe fete spunanad asta am incredere totala mie niciodata n-o sa mi se intample asa ceva n-o ssa ma insele n-o sa ma minta etc...nu exista asa ceva din punctul meud e vedere. oamenii sunt facut sa greseasca. si de asta nu e bine sa avem icnredere totala in nimeni. nici chiar in noi. asta e parerea mea smile

Publicitate

loading...

#120 2008-10-03 18:53:19

persifona
Vizitator

skumpi a scris:

persi ! ai citit ce ti`am scris mai sus ? diablo

Am, incerc. Dar e cu dus si intors... daca vede ca ii e bine si fara mine si trece peste?

Noah, pana mea, acum daca asta e sa fie, pot sa ma pun eu si-n cur si-n cap ca degeaba, daca stau sa ma gandesc mai bine.

#121 2008-10-03 18:54:56

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

22 big_smile
persi,imi pare foarte rau ca treci prin asta sad puss...dar tu esti o fata exceptionala si o sa depasesti momentul wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#122 2008-10-03 18:55:09

skumpi
Vizitator

dak vede k ii e bine fara tine pai e clar...
insa dak te iubeste si simte k te pierde si repet...te iubeste o sa vi `napoi !
stii vorba aia...dak iubesti ceva lasa`l sa plece...dak se intoarce `napoi e al tau dak nu inseamna k nu a fost niciodata !
nu vrei sa se impace cu tine doar din obisnuinta si faptu k il presezi nu ? wink
lasa`l sa vezi ce alege el singur...k apoi dak se intoarce o sa stai cu dubii...oare s`o intors doar asa sau pt ca ma iubeste ? neutral

#123 2008-10-03 18:58:04

persifona
Vizitator

Asa-i skumpi, asta vbeam chiar azi cu o prietena. Ai dreptate si asa gandesc si eu.. asta acum, ca m-am linistit. Peste juma de ora cand ma fac Niagara iar, se schimba treaba rotfl

#124 2008-10-03 19:00:43

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

asa si eu sunt smile acu plang, acu rad si glumesc, dup'aia iar plang sad asa k stai linistita, numa nu plange prea tare k o sa'ti faci okii k la melc big_smile

#125 2008-10-03 19:00:44

skumpi
Vizitator

pai dak si u gandesti asa actioneaza in cauza puss

nu esti fan seriale ? te`ar ajuta in momentele astea big_smile iti tzin mintea ocupata big_smile

#126 2008-10-03 19:01:12

skumpi
Vizitator

aaa si poza aia d la avatr...pt numele lui D`zeu...schimb`o smile

#127 2008-10-03 19:01:50

capcaun
Platinum member

nu mai tin minte cine zicea k avea sailor moon big_smile k tot zice scumpiloi de seriale big_smile

#128 2008-10-03 19:02:09

persifona
Vizitator

Capcaun, am vazut poza cu tine cu ochii umflati.. ai mei nu se umfla, deci macar din punctu asta de vedere sunt ok lol

Skumpi, daca as fi  in stare sa fac ceva, as mai traduce la cartea aia, ca ma preseaza tare si de 3 zile n-am mai fost in stare sa fac nimic sad

#129 2008-10-03 19:03:14

andrulina
Addicted member

pt fetele cu inima franta puss

#130 2008-10-03 19:04:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Incearca asta cu tradusul, persi, eu daca nu aveam serviciu cand m-am despartit de fostul cred ca as fi ajuns la balamuc.

#131 2008-10-03 19:05:09

skumpi
Vizitator

bine aia necesita munca intelectula da Lost de exemplu big_smile
pune mana si te uita la un serial big_smile sa iti mai treaca tp... dak u nu faci ceva pt tine cine vrei sa faca ? ca acuma te cert punish

#132 2008-10-03 19:05:19

capcaun
Platinum member

io dc domane fereste ma despart ma apuc sa invatz engleza lol k sa pot si io traduce big_smile

#133 2008-10-03 19:05:49

andrulina
Addicted member

eu n-am avut serviciu cand m-amd esp de iubi dupa 5 ani jumate si n-am luat-o deloc razna...am plans de 2-3 ori si eram ca si noua pe urma.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.