homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat 2-71

#1331 2008-11-22 14:47:25

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: S'a terminat 2

ba da... si eu mi-as sacrifica in orice moment viata pt copilul meu...
si stiu ca asta face si el... chiar daca va pare greu de crezut....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1332 2008-11-22 14:49:08

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Loveable a scris:

one, scuze pt ce? pretexte pt ce?
daca nu pt copil, atunci tu de ce zici ca ar vrea sa se intoarca?

nu intru in detalii...
insa nu te muti definitiv de langa femeia iubita,la fosta, "pt copil",dupa atat vreme cat nu ai stat langa el,asa dintr-o data.
nu ar fi o familie fericita si tot copilul ar avea de suferit mai incolo.plus k toata lumea ar fi nemultumita.
si de la decizia asta there is no way back...

They can because they think they can.

#1333 2008-11-22 14:49:25

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

poke, eu sunt mai sceptica in ceea ce priveste declaratiile barbatilor, nu spun ca nu e adevarat ceea ce spun ei ci doar ca este o diferenta intre ceea ce spun si ceea ce gandesc/doresc/sunt capabili sa faca.
eu cred ca e cazul sa te trezesti la realitate si sa iti vezi de viata ta, de facultate, sa iti faci tu un rost sa poti fi independenta si sigur vei gasi si un barbat care sa te aprecieze si sa te iubeasca
poke, nu stiu cat de tare te-a iubit dar imi dau seama cat de tare i-a convenit relatia cu tine: el in divort, tu la el in casa, ascunsa ca nu puteai altfel. crezi ca i-ar fi convenit o relatie in care ar fi trebuit sa se afiseze cu prietena? l-ar fi avantajat cu ceva la divort? iti spun eu: nu! asa ca ai fost exact ceea ce a avut nevoie! in plus, l-ai inteles, l-ai iubit si i-ai acordat toata atentia ta numai lui. avea nevoie de asta. nu spun ca nu si-ar dori asta pentru toata viata, cine nu ar dori? dar el are deja familia lui si eu ti-am mai spus: faptul ca se duce sa vorbeasca cu fosta, reactiile fostei nu inseamna decat ca intre ei povestea nu s-a terminat.
nu te mai amagi, poke! si nu esti tu de vina. ai numai 20 de ani si nu ai de unde sa ai atata experienta cu oamenii incat sa-ti fi dat seama ce se intampla de fapt. ia-o ca pe o perioada frumoasa, fa-ti rostul tau in viata si cauta acel om care va fi numai al tau. atunci vei fi cu adevarat fericita.
nu te supara pentru ceea ce ti-am spus, insa nu vreau sa aud ca vei suferi si vei tanji dupa ceva ce nu ai avut si nici nu ai avea langa el. pe scurt, din punctul meu de vedere relatia voastra a fost cam asa: el fericit ca tu ii dadeai totul, tu fericita ca ii dadeai totul. unde-i echitatea?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1334 2008-11-22 14:51:57

pokemon
Diamond member

lucia, el m-a dus inclusiv acasa la parintii lui ca sa ma cunoasca...
la matusa lui, la bunica lui, la prietenii lui, am iesit prin cluburi, am iesit la plimbari prin oras... a venit la mine sa ii cunoasca pe ai mei...
deci ne-am afisat....
ca acum stau eu ascuns ala el in casa, stau din cauz aalor mei, nu din cauza alor lui....

#1335 2008-11-22 14:52:05

OneOnly
Insomniac member

am repetat intruna k poate avea grija de copil,il poate creste asa cum trebuie si sa-i fie un tata adevarat si fara sa se mute iar cu fosta forever!
chiar nu e evident??

Publicitate

loading...

#1336 2008-11-22 14:52:35

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

ooofff...poke ...am fost si io in situatia ta ...chiar mai rau ....sa sti k acel copil va face orice k tatal sa-i fie alaturi .....si  Mr pokemon ...va pune intotdeauna copilul pe primul loc ....acum poate nu realizezi multe lucruri ...dar mai tarziu ....vei vedea ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#1337 2008-11-22 14:54:16

OneOnly
Insomniac member

pokemon a scris:

lucia, el m-a dus inclusiv acasa la parintii lui ca sa ma cunoasca...
la matusa lui, la bunica lui, la prietenii lui, am iesit prin cluburi, am iesit la plimbari prin oras... a venit la mine sa ii cunoasca pe ai mei...
deci ne-am afisat....
ca acum stau eu ascuns ala el in casa, stau din cauz aalor mei, nu din cauza alor lui....

da,da si eu ma entuziasmasem knd fostul mi-a facut cunsotitna cu toti preitenii lui,a iesit cu mine ,m-a dus acasa &etc.
iar fetele stiu ce am patzit cu el....
ma abtin

#1338 2008-11-22 14:54:18

pokemon
Diamond member

valy, la ai mei a fost o situatie identica si stiu ce inseamna un copil care sa fie departe...care sa nu fie in familie
deci stiu exact la ce sa ma astept...
el insa trebuie sa isi dea seama daca poate sau nu sa mearga mai departe....

#1339 2008-11-22 14:58:06

lucia05
Insomniac member

poke, tu ii mai gasi scuze si nu te mai amagi!!!! nu-l mai idealiza! tu vei suferi si mai mult! explica-mi tu mie un lucru: cum poate cineva sa spuna ca se gandeste sa plece de langa jumatatea lui, de langa omul fara de care pretinde ca nu ar putea trai viata langa altcineva despre care spune ca nu-l mai iubeste , doar pentru copil? iubirea fata de copil si iubirea-iubire sunt doua lucruri distincte! lasa-ma cu victimizarea lui, cu ce se mai sacrifica el pentru copil. nu o face pentru copil, o face ca asa vrea!
si poke, mie chestia aia cu "pleaca tu la bucuresti pana ne mutam in alta parte ca mi-e frica pentru tine" mi se pare ca este de fapt " am nevoie de timp sa fiu singur sa vad ce vreau"

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1340 2008-11-22 14:59:19

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

lucia05 a scris:

poke, tu ii mai gasi scuze si nu te mai amagi!!!! nu-l mai idealiza! tu vei suferi si mai mult! explica-mi tu mie un lucru: cum poate cineva sa spuna ca se gandeste sa plece de langa jumatatea lui, de langa omul fara de care pretinde ca nu ar putea trai viata langa altcineva despre care spune ca nu-l mai iubeste , doar pentru copil? iubirea fata de copil si iubirea-iubire sunt doua lucruri distincte! lasa-ma cu victimizarea lui, cu ce se mai sacrifica el pentru copil. nu o face pentru copil, o face ca asa vrea!
si poke, mie chestia aia cu "pleaca tu la bucuresti pana ne mutam in alta parte ca mi-e frica pentru tine" mi se pare ca este de fapt " am nevoie de timp sa fiu singur sa vad ce vreau"

applause

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1341 2008-11-22 15:01:21

OneOnly
Insomniac member

lucia05 a scris:

asta incerc sa zic si eu lucia.
e f clar k nu face asta "pt copil" asa k dupa 1 an s-a trezit paternitatea in el.si dak se trezise -a fi alaturi de copil nu inseamna sa fii alaturi de fosta ,sa te muti cu ea.
e destul de clar ca a ales fosta&copilul=familia.

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-11-22 15:02:45)

#1342 2008-11-22 15:01:45

pokemon
Diamond member

nu stiu ce sa zic.... de fapt, stiu, pentru ca eu am trait langa el si am vazut tot ce a facut si stiu ca nu a facut doar ca sa... ce?
pana in momentul in care voi afla decizia... si cum stau lucrurile exact.... voi spera...voi spera.... voi spera...
din afara lucrurile pot parea in fel si chip...poate sunt asa cum par... sau paote nu...
insa... pana atunci eu VOI crede in NOI.... stiu ce simtim.... stiu si situatia....mai bine decat oricine altcineva...

#1343 2008-11-22 15:02:35

You_and_Me
Diamond member

mda ....u sti mai bine poke ...ce si cum ...dar trtebuie sa vezi si in perspectiva ...

#1344 2008-11-22 15:05:04

pokemon
Diamond member

in mom asta... nu ma vad decat langa el...
daca nu va fi asa... nu voi avea decat sa merg mai departe....nu stiu cum voi reusi... dar asta va fi singurul lucru pe care il voi putea face....

#1345 2008-11-22 15:06:23

OneOnly
Insomniac member

pokemon a scris:

nu stiu ce sa zic.... de fapt, stiu, pentru ca eu am trait langa el si am vazut tot ce a facut si stiu ca nu a facut doar ca sa... ce?
pana in momentul in care voi afla decizia... si cum stau lucrurile exact.... voi spera...voi spera.... voi spera...
din afara lucrurile pot parea in fel si chip...poate sunt asa cum par... sau paote nu...
insa... pana atunci eu VOI crede in NOI.... stiu ce simtim.... stiu si situatia....mai bine decat oricine altcineva...

daca s-a intors la fosta nevasta,si la copil se vede care e decizia lui
nu fi asa sigura ce simte el..nici dupa ani nu poti fi siguyr de sentimentele altcuiva

#1346 2008-11-22 15:06:45

lucia05
Insomniac member

poke, stii ce simti tu si ce ti-a spus si te-a lasat el sa crezi ca simte si el. tu vezi ceea ce vrei sa vezi, noi putem vedea si partea cealalta, e normal sa fie asa pentru ca nu suntem implicate si am mai trecut si noi prin anumite "chestii". este desigur decizia ta: tu poti alege sa speri, sa astepti in continuare, sa plangi, sa suferi sau sa vezi totul din alta perspectiva. nici eu si nici una din fete nu castigam nimic nici daca tu esti cu el nici daca esti fara el, vrem doar sa nu suferi tu.

si sa stii ca eu i-as tute doua perechi de palme peste ochii daca s-ar juca asa cu mine: ma intorc la copil, raman cu tine, ma intorc la copil, raman cu tine....pai ce siguranta si ce garantie am eu ca maine, luna viitoare sau la anul nu se intoarce la copil? ( vezi? ca sunt finutza si nu spun la fosta dar de fapt cu ea va sta la masa, langa ea va dormi....)

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-22 15:09:04)

#1347 2008-11-22 15:09:42

You_and_Me
Diamond member

poke sti ce va fi rau ...?
k u sa accepti ....muuulte lucruri .....doar k u il iubesti ...si nu te vezi fara el ....sa te complaci in situatie .....dar doamne fereste ...io sper sa fie asa cum iti doresti u ... puss

#1348 2008-11-22 15:11:19

pokemon
Diamond member

stiu ca nu castigati nimic....
insa, nu pot renunta asa usor la tot ceea ce a fost... si daca asta inseamna sa mai astept o saptamana, doua... nu ma deranjeaza...
si la fel as plange si acum si peste 3 zile si peste o luna jumate... la fel as suferi... dar macar daca va fi sa fie atunci, voi sti ca nu am renuntat la tot, pentru cateva zile... nu pot....
stiu ca VREAU si stiu ca POT... si stiu ca SPER.... si pana nu voi auzi din gura lui: gata...it's all over, nu voi putea incheia...

#1349 2008-11-22 15:12:52

skumpi
Vizitator

off poke....saraca de tine

intr`un fel il inteleg... in alt fel nu neutral
ceea ce e clar k nu`si mai iubeste sotia....daca asta incercati voi sa`i spuneti.... e evident ca te iubeste pe tine dar probabil isi iubeste mai mult copilul neutral si crede ca dak se va sacrifica o sa`i fie bine copiluil....ei asta nu se va intampla...pt ca mai mult rau o sa`i faca neutral pacat ca nu constientizeaza asta` ...pt ca ei nu o sa se inteleaga...mereu o sa se certe  roll  si copilu ala va avea cel mai mult de suferit neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.